Hogyan lehet törölni a letöltéseket az Android rendszeren

A letöltött fájlok kissé bonyolultabbak lehetnek a telefonon, mint a számítógépen. Gyakran letöltünk valamit, amire szükségünk van, majd megfeledkezünk róla. A nagy fájlok, például a videók, jóval azután vehetnek fel értékes ingatlant a telefon tárhelyén, hogy elkészültél vele! Szerencsére nem nehéz fájlokat törölni - csak tudnia kell, hol keressen. Így törölheti a letöltéseket az Android rendszerről, és felszabadíthat további helyet.


Fájlok megnyitása és szerkesztése

Minden Android-eszköz rendelkezik egy adott alkalmazással a letöltött vagy mentett fájlok kezelésére, de az eszközétől függően egy kis keresést igényelhet. Így böngészhet a különböző fájlok között.

Amikor törli a fájlokat Android-eszközén, azok véglegesen eltűnnek, ezért ellenőrizze, hogy valóban teljes mértékben törölni szeretné-e ezeket az utasításokat.

  1. Az Ön által keresett alkalmazást szintén hívják Fájlok or A fájljaim, a készülék életkorától függően. Megtalálni a Fájlok alkalmazást, nyissa meg a Alkalmazástálca eszközén. Lehet, hogy keresgélnie kell egy kicsit - nézze meg a Eszközök mappát, ha nem közvetlenül a Alkalmazástálca.

  2. Bent a Fájlok alkalmazásban többféle kategóriát böngészhet: képek, videók, zene stb.

  3. Innen megérintheti a fájlokat, hogy hozzáférhessen hozzájuk, vagy tartsa lenyomva a gombot, ha egyszerre több fájlt szeretne kiválasztani. A fájl típusától függően különböző műveleteket hajthat végre, ha több fájlt választott ki.

  4. Fizessen külön megjegyzést a dokumentumok szakasz. Ha PDF-eket - eseményre szóló jegyeket, éttermi menüjegyeket stb. - töltött le a mobileszköz böngészőjéből, gyakran csak ülnek a telefonján, és helyet foglalnak.

    A böngészőből érkező letöltéseket a letöltési fájl tárolja, így amikor közvetlenül a fájlból törli őket, akkor nem kell törölni őket a böngészőből. Ha viszont szeretné ellenőrizni, hogy ezt mindig meg tudja-e nyitni, akkor bármikor megnyithatja a böngészőt beállítások (általában hárompontos vagy háromsoros menüikon képviseli)> Letöltések annak biztosítása érdekében, hogy az összes törölni kívánt fájl eltűnt.

  5. Miután kiválasztotta a törölni kívánt fájlokat, érintse meg a elemet töröl, amelyet általában egy szemetes ikon ábrázol.

  6. A rendszer kéri, hogy erősítse meg a fájlok törlését. Koppintson a töröl or Igenaz operációs rendszertől függően véglegesen törölheti a fájlokat.


Fájlok törlése Android-eszközén

Miután megtalálta a Fájlok alkalmazás, a fájlok törlése egy pillanat alatt megtörténik. Így csinálod.

  1. Érintse meg és tartsa az ujját a törölni kívánt fájlon, majd válassza ki a lehetőséget töröl opció vagy a Kukába megjelenő ikonra.

  2. Több fájlt is kiválaszthat, így egyszerre több is törölhető. Mindegyiknek be kell jelölnie egy pipát, ha megérinti és lenyomva tartja - jelölje be többet, mielőtt a törlés lehetőséget választaná, hogy egyszerre sok fájlt kezeljen.

  3. Miután kiválasztotta a fájlok törlését, a rendszer kéri, hogy valóban törölni szeretné ezeket a fájlokat. Végleg eltűnnek, ha kiválasztod OK, ezért győződjön meg róla, hogy okosan választott.

A letöltött fájlok sok helyet foglalhatnak el Androidodon. Ha még soha nem telepített további SD-kártyát, vagy nem adott helyet a telefonjára, az értékes árucikk lehet! Célszerű olyan gyakran eltakarítani a helyet, így több kedvenc alkalmazást, zenét és videót tölthet le.