Hogyan lehet törölni a pinteket a Pinteresten

Függetlenül attól, hogy tévesen mentettél-e egy tűt a rossz Pinterest táblára, vagy meg kellett-e tisztítanod a táblákat a lényegtelen csapokról, a Pinterest megkönnyíti a csapok törlését. Törölhet egyetlen Pinterest tűt a gyors javításokhoz, vagy tömegesen törölheti a tűket az időmegtakarítás érdekében.


Mit kell tudni a csapok törléséről

Nincs különbség a Pinterestből mentett vagy az Ön által létrehozott csapok törlése között. A fő hírcsatornában talált, majd a táblára mentett PIN-kód törlése nem különbözik a fénykép feltöltésével, egy link hozzáadásával és egy leírás megírásával létrehozott PIN-kód törlésével.

Ha töröl egy általad létrehozott PIN-kódot (egy fotó feltöltésével és a részletek kitöltésével), akkor az nem kerül törlésre a többi felhasználó fórumáról, akik elmentették. Annak ellenére, hogy létrehozta az eredeti csapot, az csak eltűnik a tábláról.


Hogyan lehet külön-külön törölni a pinteket a Pinterestről

Az egyes csapokat törölheti mind a Pinterest.com webhelyről egy webböngészőben, mind pedig az iOS és az Android hivatalos Pinterest alkalmazásai segítségével. Az alábbiakban mindkettőhöz útmutatást adunk, de csak a Pinterest.com webhelyhez tartozó képernyőképeket mutatunk be.

  1. Keresse meg a Pinterest.com webböngészőt, vagy nyissa meg a Pinterest alkalmazást mobileszközén, és ha szükséges, jelentkezzen be fiókjába.

  2. Lépjen a törölni kívánt PIN-kód oldalára.

  3. Válassza ki a ceruza ikonra a rögzítő oldal bal felső sarkában.

  4. választ töröl.

    Miután törölte a PIN-kódot, azt nem lehet visszaállítani. Mielőtt elkezdené, feltétlenül törölje.

  5. választ PIN törlése (web) vagy töröl (alkalmazás) a törlés megerősítéséhez.


Hogyan lehet törölni a pinteket a Pinterestről ömlesztve

Ha sok csap van, és tavaszi takarítást szeretne végezni, akkor egyszerre több csapot törölhet, hogy a törlési folyamat gyorsabb és könnyebb legyen.

A pinteket tömegesen csak a Pinterest.com webhelyről törölheti webböngészőben. A Pinterest alkalmazások nem rendelkeznek tömeges törlési funkcióval. A PIN-kódokat tömegesen is törölheti egy adott táblaoldalról - a Pins oldaláról nem.

  1. Webböngészőben keresse fel a Pinterest.com oldalt, és ha szükséges, jelentkezzen be fiókjába.

  2. választ táblák a főmenüből.

  3. Válassza ki a több törlendő csapot tartalmazó táblát.

  4. A csapok fölött a tábla oldalon válassza a lehetőséget szervez. Ez a parancs kattinthatóvá teszi az összes gombját.

  5. Válassza ki a törölni kívánt PIN-kódot. Ha megteszi, piros színnel kerül felvázolásra.

  6. Ismételje meg ezeket a lépéseket minden más törölni kívánt PIN-kód esetében. Ha véletlenül kiválasztott egy PIN-kódot, amelyet nem szeretne törölni, kattintson rá ismét a kijelölés törléséhez. A piros körvonalnak el kell tűnnie.

  7. Miután kiválasztotta az összes törölni kívánt csapot, görgessen visszafelé az oldal tetejére, és válassza a lehetőséget töröl.

    Ha törli ezeket a csapokat, akkor nem lehet visszavonni. Ezeknek a csapoknak az adott tábláról való eltávolításához válassza a lehetőséget Mozog ahelyett, hogy áthelyezné őket egy másik csoportba.

  8. választ Pinek törlése a törlés megerősítéséhez.