Lásd: Új Gmail üzenetek az iOS Értesítési központban

Az új üzenetekre való figyelmeztetés mellett az iPhone, iPad és iPod Touch alkalmazás Gmail is gyűjthet e-maileket (beleértve a feladót, a tárgyat és a kezdő szavakat) az Értesítési központban. Választhatja azt is, hogy az e-maileket csak az Értesítési központban látja-e, és elhagyhatja a hallható figyelmeztetéseket vagy előugró ablakokat a zárolási képernyőn.

Beállíthatja a Gmailt az iPhone Mail alkalmazásban, és rendszeresen ellenőrizheti az új üzeneteket, hozzáadva őket az Értesítési Központhoz, amikor beolvassa őket. Alternatív megoldásként hozzáadhatja a Gmailt Exchange-fiókként push e-mail támogatással.


Lásd: Új Gmail üzenetek az iOS Értesítési központban

A Gmail-fiókjába érkező új e-mailek felsorolása és előnézete az iPhone vagy iPad értesítési központjában:

  1. Győződjön meg róla, hogy rendelkezik a Gmail alkalmazással, és be van jelentkezve a fiókjaiba.

  2. Nyisd ki beállítások az iPhone-on. választ Értesítések, majd keresse meg Gmail és érintse meg.

  3. Ellenőrizze a kapcsolót a mellett Értesítések engedélyezése be van kapcsolva / zöld, és hogy a értesítési központ beállítás a Figyelmeztetések címsor alatt kék pipa található.

  4. Ha megérint egy e-mailt az Értesítési központban, megnyílik az üzenet a Gmail alkalmazásban.


További iOS-értesítések a Gmailhez

Miután bekapcsolta az értesítéseket, módosíthat még néhány beállítást, hogy minél több - vagy kevesebb - riasztást kapjon. Itt van, amit ellenőrizhet.

Lásd: Értesítések a lezárási képernyőn és a telefon használata közben

Ha további értesítéseket szeretne kapni az Értesítési Központon kívül, koppintson a ikonra Képernyő zárolása és Bannerek lehetőségek a Figyelmeztetések cím. Az első beállítás lehetővé teszi a bejövő Gmail-üzenetek megtekintését az iPhone feloldása nélkül. A második ablakot tesz fel a telefonjára, miközben másik alkalmazást használ.

Beállíthatja a szalaghirdetések viselkedését is. Koppintson a Banner stílus két lehetőség eléréséhez: Ideiglenes és Állandó. Az ideiglenes azt jelenti, hogy a szalaghirdetések egy idő után eltűnnek, az Állandó pedig azt, hogy addig maradnak a képernyőn, amíg meg nem koppintja vagy ellopja őket.

Hangok és jelvények beállítása a Gmail-értesítésekhez

A hangok és jelvények kapcsolók vezérelhetik az értesítések további riasztásait a Gmailben. A "Hangok" hangjelzéssel figyelmezteti Önt az értesítésre. A „Jelvények” számot tesz az alkalmazás ikonjára a kezdőképernyőn.


Értesítési beállítások a Gmail alkalmazásban

A Gmail alkalmazás saját beállításokkal rendelkezik azokhoz az üzenetekhez, amelyekről értesítéseket kap. Így állíthatja be őket.

  1. Nyissa meg a Gmail alkalmazást.

  2. Érintse meg a Több ikon (három vízszintes vonal) a bal felső sarokban, majd görgessen lefelé, és koppintson a ikonra beállítások.

  3. Ha több fiókot használ az alkalmazásban, érintse meg az egyiket, amelyet konfigurálni szeretne. A következő képernyőn válassza a lehetőséget Értesítések.

    Itt három lehetőséged van. Minden új levél küld mindent, ami érkezik. Csak kiemelt fontosságú csak azokról az üzenetekről értesít, amelyeket a Gmail fontosnak jelöl. Egyik sem kikapcsolja az értesítéseket.

  4. A módosítások automatikusan mentésre kerülnek.