Google Gmail-fiók törlése

Törölhet egy Gmail-fiókot és az abban található összes üzenetet, miközben megtartja Google-, YouTube- és egyéb kapcsolódó fiókját.

1: 47

A Gmail-fiók törlése


A Gmail-fiók törlése

Ezek az utasítások minden asztali felhasználóra vonatkoznak, operációs rendszertől függetlenül. 

Így törölheti a Gmail-fiókot és törölheti a társított Gmail-címet.

  1. Nyissa meg a Google-fiók beállításait.

  2. választ Adatok és személyre szabás.

  3. A megjelenő oldalon görgessen le a következőhöz: Töltse le, törölje vagy készítsen tervet az adatokról.

  4. Kattints Töröljön egy szolgáltatást vagy fiókját.

    Választhatja a Google-fiók és adatok törlése lehetőséget is a teljes Google-fiók eltávolításához (beleértve a keresési előzményeket, a Google Dokumentumok, az AdWords és az AdSense, valamint más Google-szolgáltatásokat).

  5. Ezután válasszon Szolgáltatás törlése a következő oldalon is.

  6. A rendszer kéri, hogy jelentkezzen be fiókjába. 

  7. A következő oldalon kiválaszthatja a törölni kívánt szolgáltatást. Ha törölni szeretne egy Gmail-fiókot, kattintson a gombra kuka ikon (🗑) a Gmail mellett.

    Kövesse a Adatok letöltése link lehetőséget kap a Gmail-üzenetek teljes másolatának letöltésére a Google takeout segítségével.

    Másolhatja e-mailjét egy másik Gmail-fiókra, esetleg egy új Gmail-címre.

  8. Írjon be egy E-mail cím eltér a bezárandó Gmail-fiókhoz társított címetől Írja be az e-mail címet a Hogyan jelentkezzen be a Google-ba párbeszédpanelen.

    Lehet, hogy a Gmail már megadta azt a másodlagos címet, amelyet a Gmail-fiók létrehozásakor használt. Az itt megadott alternatív e-mail cím lesz az új Google-fiók felhasználóneve.

    Győződjön meg arról, hogy megad egy e-mail címet, amelyhez hozzáfér. Az e-mail címre van szüksége a Gmail-fiók törlésének befejezéséhez.

  9. Clic.Küldj megerősítő e-mailt.

  10. Nyissa meg az e-mailt a Google-tól ([email protected]) a "Biztonsági riasztás a kapcsolt Google-fiókhoz" vagy "A Gmail törlésének megerősítése" témával.

  11. Kövesse a törlési link az üzenetben.

  12. Ha a rendszer kéri, jelentkezzen be a Gmail fiók törlöd.

  13. A Gmail törlésének megerősítése részben jelölje be Igen, törölni akarom az [email protected] címet végleg a Google-fiókomból.

  14. Kattints Törölje a Gmailt. 

    Ezt a lépést nem lehet visszavonni. Miután erre kattintott, eltűnik a Gmail-fiókja és az üzenetei.

  15. Kattints csinált.


Mi történik az e-mailekkel a törölt Gmail-fiókban?

Az üzeneteket véglegesen töröljük. A továbbiakban nem fogja tudni elérni őket a Gmailben.

Ha letöltött egy példányt, akár a Google Takeout, akár egy e-mail program segítségével, természetesen továbbra is használhatja ezeket az üzeneteket.

Ha az IMAP-t használta a Gmail eléréséhez az e-mail programjában, akkor csak a helyi mappákba másolt üzeneteket fogja megőrizni; A szerveren található e-mailek és a törölt Gmail-fiókkal szinkronizált mappák törlődnek.


Mi történik a törölt Gmail-címemre küldött e-mailekkel?

Azok a személyek, akik a régi Gmail-címedet postázzák, visszaküldik a kézbesítés sikertelenségét. Érdemes bejelentenie egy új vagy egy alternatív régi címet a leginkább érdekelt névjegyeknek.