Gmail-fiók létrehozása

Könnyű létrehozni egy ingyenes Gmail e-mail fiókot, függetlenül attól, hogy új e-mail címet szeretne-e más felhasználónévvel, vagy több tárhelyet szeretne-e tárolni az üzenetek számára.

Ezeket egy Gmail-fiók és robusztus spamszűrő kínálja. Használhatja meglévő e-mail fiókjaihoz való hozzáféréshez, és profitálhat a Gmailből, megszüntetve a szemetet. Használhatja régi levelek archiválására vagy biztonsági másolatként is.

Ezek az utasítások bármely operációs rendszer böngészőire vonatkoznak.


Gmail-fiók létrehozása

1: 07

Az ingyenes Gmail-fiók létrehozása gyors, egyszerű folyamat, amelynek végrehajtása kevés időt vesz igénybe. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a részletes utasításokat, amelyekkel gyorsan létre kell hoznia egy fiókot, és el kell kezdenie a Gmail használatát.

  1. Látogasson el a Google-fiók létrehozása a Gmailhez oldalra.

    Web

  2. Írja be az utó- és vezetéknevét.

    Web

  3. Írja be a kívánt felhasználónevet.

    A Gmail e-mail címed lesz a felhasználóneved, amelyet a "@ gmail.com" követ. Ha például Gmail-felhasználóneve "példa", akkor Gmail-címe "[email protected]".

    Web

  4. Írjon be egy olyan e-mail jelszót, amelyet nehéz kitalálni.

    A fokozott biztonság érdekében később engedélyeznie kell a kétfaktoros hitelesítést a Gmail-fiókjában.

  5. választ Következő.

  6. Opcionálisan megadhatja a mobilját is telefonszám és / vagy egy Alternatív emailcím számlaellenőrzéshez és hitelesítéshez. A Google ezen információk segítségével lehetővé teszi az elveszett jelszó helyreállítását.

  7. Írja be születési dátum és nemek (Minden mező kitöltése kötelező).

  8. választ Következő.

    Web

  9. A rendszer megkéri, hogy igazolja telefonszámát vagy alternatív e-mail címét. Kattintson a gombra Küldés vagy ezt kihagyva kattintva Nem most.

  10. Olvassa el az Adatvédelem és a feltételek elemet, majd válassza a lehetőséget Elfogadom hogy folytassa.

    Web

    Ha nem fogadja el az adatvédelmet és a feltételeket, akkor nem tudja folytatni a Gmail-fiók létrehozását.

  11. Az Ön által létrehozott e-mail címre a Saját fiók oldalra kerül. Innen bejelentkezhet fiókjába, kezelheti személyes adatait és beállíthatja a fiók beállításait.


Nyissa meg a Gmail-fiókot és a többi meglévő e-mailt

A Gmailt az interneten érheti el, és beállíthatja asztali és mobil e-mail programokban is. Vannak Gmail-alkalmazások Windows 10, iOS és Android mobileszközökhöz. Csak töltse le az eszközével kompatibilis alkalmazást, és jelentkezzen be. A Gmail segítségével hozzáférhet a többi meglévő POP e-mail fiókjához, levelek küldésére és fogadására egyaránt.