Az üzenetek ellenőrzése az Instagram-on

Ha üzenetet akar küldeni valakinek az Instagramon, akkor nem kell kommentálnia egyik bejegyzését. Könnyű privát, közvetlen üzeneteket küldeni és fogadni egy vagy több embernek. Ha kíváncsi arra, hogyan juthat hozzá az Instagram Direct-hez, ahol az üzenetei találhatók, itt olvashatja el, hogyan léphet be a postaládájába, olvashatja el és válaszolhat a DM-kre.

A Facebook folyamatban van az üzenetküldés egyesítése a Messenger, az Instagram és a WhatsApp között. Ez a cikk megvizsgálja, hogyan lehet elolvasni a hagyományos közvetlen üzeneteket az Instagram-on, valamint azt is, hogy mire számíthatunk, amikor az új üzenetkezelő rendszer bevezetése befejeződik.

Tim Robberts / Getty Images


Az üzenetek ellenőrzésének hagyományos módja az Instagram alkalmazásban

Hozzáférhet a közvetlen üzenetek beérkező üzeneteihez az Instagram főképernyőjén, ahol láthatja aktuális hírcsatornáját az Ön által követett emberek és vállalkozások bejegyzéseivel.

Ha a Facebook még nem hajtotta végre új üzenetküldő alkalmazás-integrációját az Ön területén, a következőképpen találhatja meg és olvashatja el üzeneteit:

  1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást iOS vagy Android eszközén, és jelentkezzen be fiókjába, vagy váltson át a megfelelő fiókra, ha szükséges.

  2. Érintse meg a levél ikont a képernyő jobb felső sarkában az Instagram Direct beérkező levelek mappájához lépéshez.

    Az alkalmazás megnyitásakor a számlálás a jobb felső sarokban található e-mail ikonon jelenik meg. A szám azt jelzi, hogy hány olvasatlan üzenete van.

  3. A beérkező üzenetek listája a legfrissebbtől a legkevesebbig. Az olvasatlan üzenetek kék pontot tartalmaznak.

    A tetején található keresőmező segítségével üzenetet kereshet egy adott felhasználótól, vagy kulcsszóra vagy kifejezésre kereshet.

  4. Koppintson bármelyik üzenetre a beszélgetés szálának megnyitásához, majd az alján lévő szövegmező és média gombok segítségével küldjön választ.

    Ha a fénykép vagy videó gyors válaszát szeretné elküldeni a beszélgetés megnyitása nélkül, koppintson a ikonra szoba a beérkezett üzenetek mappájában felsorolt ​​összes üzenet jobb oldalán.

  5. Érintse meg a nyíl ikon a bal felső sarokban, hogy kilépjen a beérkező levelek mappából és visszatérjen a hírcsatornához.

    Ha olyan Instagram-üzenetet kap, akit nem követ, akkor az inkább kérelemként jelenik meg a beérkező levelek mappában, nem pedig beszélgetésként. Ha elfogadja a kérést, válaszolhat a másik felhasználó követése nélkül. Ha elutasítja a kérést, a másik felhasználó csak akkor léphet kapcsolatba veled, ha nem követi őket.


Az Instagram üzenetek ellenőrzése az asztalon

A közvetlen üzeneteket az Instagram segítségével is ellenőrizheti egy webböngészőben.

  1. Menjen a hivatalos Instagram webhelyre, és jelentkezzen be.

  2. Válassza ki a üzenetek ikon, amely úgy néz ki, mint egy papírrepülő.

  3. Az aktuális beszélgetések a bal oldali ablaktáblában jelennek meg. Kattintson a beszélgetésre a megnyitásához.

  4. Az üzenet a jobb oldali ablaktáblában nyílik meg. Írja be az üzenetet a szövegmezőbe a válaszadáshoz.

    A szöveggel együtt felveheti a hangulatjeleket a gombra kattintva mosolygó arc ikon. Csatolja a számítógépéről származó fényképeket a fénykép ikonra a szövegmező jobb oldalán. Kattints a szív ikont, hogy azonnal küldjön egy szívhangulatjelet.

    Ha rendelkezik Windows PC-vel, töltse le a hivatalos Instagram alkalmazást a Windows rendszerhez, és küldjön és fogadjon rajta keresztül közvetlen üzeneteket, beleértve a fotókat, videókat és bejegyzéseket a hírcsatornából.


Mit kell tudni az új üzenetkezelési integrációról

A The Verge beszámolója szerint 2020 augusztusában a Facebook megkezdte az új üzenetkezelő rendszer bevezetését, összevonva az Instagram és a Facebook üzenetküldő funkcióit, amelyek mindkettő a Facebook tulajdonosa.

Amíg a Facebook teszteli ezt a funkciót, az Instagram kezdőlapja köszönthet egy olyan képernyővel, amely azt mondja: "Van egy új módja az üzenetküldésnek az Instagram-on", valamint egy frissítés gomb. Frissítéskor papír-repülőgép stílusú Közvetlen üzenetek ikon megváltozik a Facebook Messenger logóra. Elméletileg üzenetet küldhet olyan Facebook-barátoknak, akik nincsenek az Instagram-on.

Az ilyen típusú üzenetküldési fúzióról először 2019-ben számoltak be, és olyan források, mint a Mobile Monkey, arról számoltak be, hogy az üzenetkezelés egyesül az Instagram, a Messenger és a WhatsApp között. Feltételezik, hogy a Facebook ezt a keresztkommunikációt kényszeríti a felhasználók és a vállalkozások kényelmére.

Figyeljen arra, hogy ezek a keresztüzenetek funkciók megjelenjenek az Ön területén.