Szöveges üzenetek törlése iPhone-on

A szöveges üzenetek gyorsak, eldobhatóak, és elolvasásuk és válaszuk után törölhetők. De az iMessage és a WhatsApp korában lógunk a szöveges üzenetek szálain, így láthatjuk beszélgetéseink előzményeit.

De mindig lesz néhány törölni kívánt szöveges üzenet. A Messages alkalmazásban, amely minden iPhone, iPad és iPod touch készülékre előre telepítve van, a szöveges üzenetek beszélgetésekbe vannak csoportosítva. Könnyű törölni az egész beszélgetést, de mi a helyzet az egyes szövegek törlésével a beszélgetésen belül?

Web / Catherine Song

Ez a cikk megtanítja, hogyan törölheti a teljes szöveges üzenet-beszélgetéseket és az egyedi szöveges üzeneteket az iPhone-on és más iOS-eszközökön. Mielőtt törölné bármelyik szövegét, győződjön meg róla, hogy komolyan gondolja. Törlés után nem kapunk visszaküldött szövegeket.

Ezek az utasítások az Apple Messages alkalmazását ismertetik iOS 12 és újabb rendszereken (a korábbi verziók lépései meglehetősen hasonlóak). Nem vonatkoznak harmadik féltől származó sms alkalmazásokra.


Egyetlen szöveges üzenetek törlése iPhone-on

Ha törölni akar egy pár üzenetet egy beszélgetésből, miközben a többi üzenetet érintetlenül hagyja, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Érintse Üzenetek megnyitni.

  2. Koppintson arra a beszélgetésre, amely tartalmazza a törölni kívánt üzeneteket.

  3. Ha a beszélgetés nyitva van, érintse meg és tartsa lenyomva a törölni kívánt üzenetet, amíg a menü meg nem jelenik. Ezután érintse meg a elemet Több.

  4. Minden egyes üzenet mellett egy kör jelenik meg.

  5. Koppintson az üzenet melletti körre az üzenet törléshez való megjelöléséhez. Ebben a mezőben megjelenik egy jelölőnégyzet, amely jelzi, hogy törli.

  6. Koppintson az összes törölni kívánt üzenet melletti körre.

  7. Koppintson a kuka ikonra.

  8. Érintse meg a Üzenet törlése gomb az előugró menüben (az iOS korábbi verzióinak kissé eltérő lehetőségei lehetnek a menükben, de elég hasonlóak ahhoz, hogy ne legyen zavaró.

Ha megérintette szerkesztése or Több véletlenül, és nem akar semmilyen szöveget törölni, csak érintse meg a elemet Mégsem hogy bármi törlése nélkül kilépjen.


Hogyan lehet törölni a teljes szöveges üzenet-beszélgetéseket az iPhone-on

Egy teljes beszélgetés törlése az Üzenetek alkalmazásból más lépéseket igényel. Itt van, hogyan:

  1. Kezdje nyitásával Üzenetek.

  2. Ha beszélgetésben volt, amikor utoljára használta az alkalmazást, akkor visszatér erre. Ebben az esetben koppintson a vissza nyílra (vagy a Üzenetek gombra, attól függően, hogy az iOS melyik verzióját futtatja) a bal felső sarokban a beszélgetések listájához lépéshez.

    • Miután megtalálta a törölni kívánt beszélgetést, két lehetősége van: csúsztassa jobbra-balra rajta, vagy
    • Érintse ... és érintse meg Válassza az Üzenetek lehetőséget (iOS 12-es és korábbi verziókban érintse meg a elemet szerkesztése helyette). Ezután érintse meg a törölni kívánt beszélgetések bal oldalán található kört.
    • Ha végighúzta a beszélgetést, a töröl gomb jelenik meg a beszélgetésben.
    • Ha a Szerkesztés gombot használta, a töröl gomb jelenik meg a képernyő jobb alsó sarkában, miután kiválasztott legalább 1 beszélgetést.

  3. Koppintson bármelyik gombra a teljes beszélgetés törléséhez.

Ismét a Mégsem gombbal megmenthet mindent, amitől nem akart megszabadulni.

Ha iOS 10 vagy újabb rendszert használ, van egy harmadik lehetőség is: koppintson a beszélgetésre a belépéshez. Ezután érintse meg és tartsa lenyomva az üzenetet, majd érintse meg a elemet Több az előugró ablakban. Koppintson a bal felső sarokban Összes törlése. Az alján megjelenő előugró menüben koppintson a ikonra Beszélgetés törlése


Mi a teendő, ha a törölt szövegek folyamatosan megjelennek az iPhone készüléken

Bizonyos esetekben a törölt szövegek továbbra is megtalálhatók a telefonon. Lehet, hogy ez nem nagy probléma, de mindenképpen problémát jelenthet, ha bizonyos információkat titokban akar tartani.

Ha problémába ütközik, vagy szeretné tudni, hogyan kerülheti el, nézze meg a Még mindig megjelenő Törölt üzenetek? Csináld ezt.