Új Yahoo-fiók létrehozása: lépésenkénti útmutató

A Yahoo egy e-mail szolgáltató, amely hozzáférést biztosít hírcsatornához, naptárhoz, jegyzettömb részhez, címjegyzékhez és egyebekhez is. A Yahoo-fiókhoz tartozik egy ingyenes @ yahoo.com e-mail cím és 1 TB online tárhely, ami nagy mellékletekkel ellátott e-mailek millióihoz elegendő. A Yahoo-fiókjával más e-mail fiókokat is kezelhet, például a Gmail és az Outlook, a Yahoo Mailen belül, valamint beállíthatja az automatikus válaszokat, amikor nyaral.


A Yahoo Mail új fiókjának lépései

A legjobb módja az új Yahoo-fiók létrehozásának az asztali webhelyen keresztül:

  1. Látogasson el a Yahoo Regisztráció oldalra.

  2. Töltse ki az űrlapot utó- és vezetéknevével, az új Yahoo e-mail címhez használni kívánt felhasználónévvel, jelszóval, telefonszámával, születési dátumával és opcionálisan nemével.

    Készítsen egy erős jelszót, hogy megakadályozzon valakit a találgatásban. Ha túl nehéz emlékeznie, tárolja jelszókezelőben.

    Telefonszámát a fiók helyreállításához használják. Szerezzen be egy virtuális telefonszámot, ha nem akarja használni a valódi számát.

  3. Kattints folytatódik.

  4. Válasszon egyet Írjon nekem egy fiókkulcsot or Hívjon egy ellenőrző kóddal annak megerősítéséhez, hogy az adott telefonszámhoz tartozó telefon a tulajdonosa

  5. Írja be a kulcsot annak ellenőrzéséhez, hogy rendelkezik-e hozzáféréssel a telefonhoz, majd válassza a lehetőséget Ellenőrzése.

  6. választ folytatódik.

  7. Átirányít a Yahoo kezdőlapjára. A Yahoo Mail eléréséhez válassza a lehetőséget Levél (az oldal jobb felső sarkában található), vagy keresse fel a mail.yahoo.com webhelyet.


Hogyan küldjön levelet a Yahoo Mailből

Ha e-mailt szeretne küldeni a Yahoo Mail alkalmazásból, válassza a lehetőséget Összeállít olyan üzemmódra váltáshoz, ahol megadhatja a címzett, a tárgy és a test üzenetét.

Ha valaki e-mailt küldött a Yahoo Mail alkalmazásban, kattintson az üzenetre, és az e-mail tetején található nyilak segítségével válaszoljon, válaszoljon mindet, vagy továbbítsa.

Hogyan lehet a Yahoo Mail-t telefonjára szerezni

A Yahoo Mail nem csak laptopról vagy asztali számítógépről működik. Mobileszközről olvashatja el a Yahoo e-mailjeit, legyen szó tabletről vagy telefonról. Töltsön le konkrét alkalmazásokat e-mailek fogadásához, vagy használja eszközén a készlet e-mail alkalmazást.

Például az iPhone-felhasználók a Mail alkalmazásból csatlakozhatnak a Yahoo Mailhez anélkül, hogy másik alkalmazást kellene letölteniük. Ugyanez vonatkozik azokra az Android-felhasználókra is, akik beállítják a megfelelő Yahoo Mail IMAP és SMTP szerver beállításokat.

Van azonban egy Yahoo Mail alkalmazás is, amely lehetővé teszi a Yahoo felhasználónévvel és jelszóval történő bejelentkezést a szerver beállításainak megadása nélkül. Töltse le a Yahoo Mail alkalmazást iOS-re az App Store-ból, az Android-hoz pedig a Google Play-ből.