Xbox-fiók létrehozása

Az Xbox-fiókok elengedhetetlenek a videojátékok lejátszásához Xbox konzolokon, például az Xbox One-on vagy az Xbox Series X-en. Ezeket az ingyenes online fiókokat a lejátszott Xbox-játékok előrehaladásának nyomon követésére, játékostársakkal való kapcsolatfelvételre, valamint az összes adat biztonsági mentésére használják a felhőbe. más eszközökön vagy új Xbox konzolra történő frissítéskor használható.

Az Xbox-fiókok megegyeznek egy Microsoft-fiókkal. Ha Hotmail, Outlook, Office, Skype, Microsoft Store vagy bármely más Microsoft szolgáltatást használ, akkor ezt a fiókot használhatja az Xbox konzolba való bejelentkezéshez. Használhatja azt a fiókot is, amelyet a Minecraft vagy bármely más Xbox Live játék lejátszására használ a Nintendo Switch-en és más játékplatformokon, például a Windows 10 PC-ken.

Ha most vásárolta meg a legelső Xbox konzolt, akkor a beállítás során automatikusan végigvezeti a fiók létrehozásának folyamatán. Ezenkívül felajánlja a lehetőséget, hogy meglévő Xbox-fiókkal jelentkezzen be, ha rendelkezik ilyennel. Ha egy már beállított Xbox konzolt fog használni, vagy olyan helyzetben van, hogy be kell jelentkeznie egy ismerős konzoljára, akkor is létrehozhat Xbox-fiókot a konzolon vagy az interneten keresztül.

Nem kell minden konzolhoz Xbox One-fiókot létrehoznia. Az egy Xbox-fiók több Xbox konzolon, sőt a Nintendo Switch Xbox játékain, valamint Windows 10, iOS és Android eszközökön lévő Xbox alkalmazásokon is használható.

Érdemes egy új Xbox-fiókot létrehozni egy gyermek számára, hogy figyelemmel kísérhesse a játékát és tartalomkorlátozásokat adjon hozzá. Itt található minden, amit tudnia kell egy új Xbox-fiók létrehozásáról, ha szüksége van rá.


Hogyan lehet Xbox-fiókot létrehozni Xbox One konzolon

Az Xbox-fiók létrehozásának egyik legegyszerűbb módja az Xbox One konzol. Megteheti néhány egyszerű lépésben.

  1. A. Megnyitásához nyomja meg az Xbox vezérlő Xbox logó gombját útmutató.

  2. Lapozzunk a Bejelentkezés ablaktábla.

  3. Kiemel Új és nyomja meg az A a vezérlőn.

  4. A képernyőn automatikusan megjelenik egy billentyűzet. nyomja meg B a vezérlőn, hogy eltávolítsa.

  5. Kiemel Kérjen új e-mailt és nyomja meg az A a fiók létrehozásának megkezdéséhez.

    Gyermekek számára készített Xbox-fiók létrehozásakor ne a saját korát adja meg, hanem a valós életkorát, hogy az Xbox Family beállításain belül kezelhesse beállításait és tartalmi korlátozásait. A létrehozása után nem tudja megváltoztatni egy felnőtt fiókot gyermek fiókra.


Xbox-fiókok készítése az interneten

Az Xbox-fiókok Xbox konzolon történő létrehozása mellett létrehozhat és kezelhet egy fiókot az Xbox hivatalos webhelyén is. Ez a módszer könnyebb lehet, mivel információkat tud beírni a számítógép billentyűzetével és egérrel, szemben az Xbox-vezérlővel. Ezt megteheti az új Xbox konzol beállítása előtt is, így ha ezt megtette, gyorsan bejelentkezhet az új fiókjával.

Ugyancsak elérheti az Xbox webhelyét, és új Xbox-fiókot hozhat létre mobileszközön.

Így hozhat létre Xbox-fiókokat az Xbox webhelyén.

  1. Nyissa meg a kívánt böngészőt, és keresse fel a hivatalos Xbox webhelyet.

  2. Kattintson a jobb felső sarokban az üres profil ikonra.

  3. Kattints Csinálni egyet.

  4. Írd be az email címed.

    Ha nincs e-mail címe, kattintson a gombra Hozzon létre egy új e-mail címet hogy regisztráljon egy ingyenes Outlook e-mailre. Kattintson is Használjon inkább telefonszámot hogy e-mail helyett csatlakoztassa telefonszámát az új Xbox-fiókjához.

  5. Kattints Következő.

  6. Írja be az Xbox-fiók jelszavát.

    Biztonsági okokból készítsen egy erős jelszót, amely egyedi ehhez a fiókhoz, és feltétlenül használjon nagy- és kisbetűket és számokat.

  7. Írja be az utó- és vezetéknevét.

    Miután létrehozta a fiókját, elrejtheti nevét az Xbox konzol fiókbeállításai között.

  8. Kattints Következő.

  9. Válassza ki az országot vagy régiót a legördülő menüből, és adja meg születési dátumát.

  10. Kattints Következő.

  11. Most megerősítő e-mailt küldünk a megadott e-mail címre. Írja be a kódot az e-mailbe, és kattintson a gombra Következő.

  12. Töltse ki a biztonsági kérdést, majd kattintson Következő.

  13. Kattints Elfogadom. Most létrehozza Xbox-fiókját, és automatikusan bejelentkezik a webhelyre.

    Mostantól felhasználhatja Xbox-fiókjának bejelentkezési adatait az Xbox konzolra és az Xbox alkalmazások bármelyikébe való bejelentkezéshez.

    Az Xbox-fiók egyben Microsoft-fiók is, így más Microsoft-szolgáltatásokba is bejelentkezhet, például a Skype és az Office stb.


Új Xbox-fiók létrehozása

Bármikor létrehozhat annyi új Xbox-fiókot, amennyit csak akar, a fenti utasítások betartásával, de fontos megjegyezni, hogy a játék előrehaladása nem vihető át az Xbox-fiókok között.

Új Xbox-fiók létrehozása egy teljesen új fiókot hoz létre, amelyhez nincs társítva a játékelőzmények vagy az Xbox-barátok.

Előfordulhat, hogy nem kell új fiókot létrehoznia a következő okok miatt:

  • Szinte minden, az Xbox-fiókjához tartozó információt szerkeszthet, beleértve a nevét és a Gamertag-ot is. A változtatáshoz sem kell új fiókot létrehoznia.
  • Az Xbox-fiókok több konzolon és eszközön is használhatók. Ugyanaz az Xbox-fiók, amelyet az Xbox 360-on használt, továbbra is használható az Xbox One, Xbox One S, Xbox One X és Xbox Series X konzolokon. Nem kell új fiókot létrehozni minden alkalommal, amikor új konzolt vásárol.

Létre kell hoznom Xbox Live-fiókokat a játékokhoz?

Ha be van jelentkezve Xbox konzoljára, és kíváncsi arra, hogyan lehet Xbox Live fiókot létrehozni, miután látta a rá mutató hivatkozásokat, akkor nem kell aggódnia. A Microsoft Xbox Live-fiók egyszerűen egy másik neve egy Xbox-fióknak, így Önnek már van ilyen.

Szüksége lehet azonban Xbox Live Gold előfizetésre, hogy online játékokat játszhasson Xbox konzolon. Az Xbox Live Gold egy olyan online előfizetési szolgáltatás, amely előfizetőknek hozzáférést biztosít az Xbox videojátékok online játékmódjaihoz, és havonta több ingyenes játékot is birtokolhat.