Hogyan adjunk csengő csengőt a Google Home-hoz

A Ring csengő intelligens, vezeték nélküli eszköz, ezért ésszerű, hogy képes legyen rá, hogy működjön más csatlakoztatott otthoni eszközökkel is. Bár hozzáadhatja a Ring csengőjét egy Google Home intelligens hangszóróhoz, képességei némileg korlátozottak. Itt megtudhatja, hogyan hozhatja létre a kapcsolatot, és pontosan mit tehet a Ring és a Google Home szolgáltatással, miután befejezte a beállítást.


Működik a Ring a Google Home szolgáltatással?

Dehogynem.

A tárgyak internete sok interoperabilitást ígér a különféle intelligens és csatlakoztatott eszközök között, de ahhoz, hogy két eszköz jól működjön, általában a kezdetektől meg kell tervezni őket az információk összekapcsolása és megosztása érdekében. Mivel a Google és a Ring (az Amazon tulajdonában van) versengenek egymással az intelligens csengőtermékekről, a Google nem tett mindent annak érdekében, hogy a Google Home kompatibilis legyen a Ringtel, és így a Ring és a Google Home képessége, hogy a közös munka némileg korlátozott. Például nem nézheti meg a Csengő csengőjéből származó videókat a Google Home Hub kijelzőjén, vagy átküldheti azokat a Google Chromecastra.

Ennek ellenére a két eszköz együtt tud működni. A csatlakozás után megkérheti a Google Home-t, hogy végezzen különféle feladatokat a Ring alkalmazással. Kimondottan:

  • A mozgásjelzéseket be- vagy kikapcsolhatja.
  • Be- és kikapcsolhatja a csengetési figyelmeztetéseket.
  • Megkérheti Ringet, hogy mondja el, amikor utoljára csengett.
  • Mondhatod a Ringnek, hogy kezdje el a videó rögzítését (ezt követően 30 másodpercig rögzít, majd automatikusan kikapcsol).
  • Megkérdezheti a Ringt a csengő állapotáról vagy állapotáról, és a Google Home jelenteni fogja az akkumulátor jelenlegi szintjét.

A csengő csengőjének hozzáadása a Google Home-hoz

Mielőtt elkezdené, ellenőrizze, hogy telepítette-e a következő három alkalmazást a telefonjára:

  • Google főoldal: Letöltheti a Google Home for iPhone vagy a Google Home for Android alkalmazást.
  • A Google asszisztens: Letöltheti a Google Segédet iPhone készülékre. Ha androidos telefonja van, előfordulhat, hogy a Google Segéd már előre van telepítve. Ha nem, töltse le a Google Segédet Androidra.
  • Ring app: Letöltheti a Ring iPhone-hoz vagy Ring Android-hoz.
  1. Az asztali vagy hordozható számítógép böngészőjében nyissa meg a Google Assistant Ring szolgáltatások weboldalt.

  2. Az oldal tetején válassza a lehetőséget Küldés eszközre.

  3. A legördülő menüben válassza ki a Google Home eszközt, amelyet csatlakoztatni szeretne a Ringhez.

  4. Telefonján értesítést kell kapnia arról, hogy össze kell kapcsolnia a Google-t a Ring-fiókjával.

  5. Koppintson az értesítésre, és fejezze be a folyamatot úgy, hogy megadja a Ring felhasználónevét és jelszavát az engedélyezési űrlapon.

  6. A telepítési folyamat befejeződött - most már hozzáférhet a Ringhez a Google Home szolgáltatásból.

    Ha szeretné, megnyithatja mobiltelefonján a Csengetési szolgáltatások oldalt. Böngészőablak helyett a Google Assistant alkalmazásban nyílik meg, és innen megérintheti Link hogy csatlakoztassa a Ring csengőt a Google Home-hoz.


A csengő csengőjének használata a Google Home szolgáltatással

Most, hogy konfigurálva van, a Google Home-on keresztül beszélhet a Ring szolgáltatással. Azt mondhatja: "Hé, Google, beszéljen Ringgel." Miután a Google Home hozzáfér a Ringhez, hallani fogja, hogy Ring megkérdezi, mit szeretne csinálni. Ezen a ponton a következők bármelyikét mondhatja:

  • "Mozgásjelzések bekapcsolása" (Vagy "mozgásjelzések kikapcsolása")
  • "Csengetési riasztások bekapcsolása" (Vagy "csengetési riasztások kikapcsolása")
  • - Mikor csengett utoljára a csengő?
  • "Indítsa el a videó rögzítését."
  • - Mi a csengő állapota? (Vagy "mi az egészsége a csengőnek?")

Ha úgy tetszik, akkor nem kell kezdeni azzal, hogy „beszéljen Ringgel”. Ehelyett azt mondhatja: "Hé, Google, kérdezze meg a Ringet ...", és teljesítse a kérést attól függően, hogy mit szeretne Ring csinálni a fent említett feladatok listájáról.