Csengő csengő hibaelhárítási tippek

A Csengő csengő egy intelligens csengő, amely figyelmezteti telefonját vagy mobilkészülékét, ha valaki a bejárati ajtónál tartózkodik, és lehetővé teszi, hogy vendégeket láthasson és beszélhessen velük az ajtó kinyitása nélkül. Bár a Ring csengő meglehetősen egyértelmű, nem ritkán fordulnak elő problémák. Íme néhány Ring Doorbell hibaelhárítási tipp.

Smith Gyűjtemény / Gado / Getty Images


Okok, amiért a csengő csengő offline vagy nem működik

Ha a Csengő csengője offline állapotban van, nem tud csatlakozni a Ring alkalmazáshoz, és nem hajthat végre olyan funkciókat, mint például a kamera használata az ajtó előtt álló személyek megtekintéséhez. Gyakran, ha a Csengő csengő offline állapotba kerül, annak oka egy Wi-Fi probléma. Egyéb gyakori okok, amelyek miatt a Ring Doorbell offline állapotba kerülhet, a következők:

  • Az áramellátás megszakította az útválasztót.
  • Megszakadt egy vezeték az útválasztótól.
  • A Wi-Fi hálózati jelszó megváltozott.
  • Az akkumulátor lemerült.
  • Átmeneti áramkimaradás történt.

Miért vannak a Ring Doorbell Pro áramellátási problémái?

Az eredeti Ring Doorbell vagy a Ring Doorbell 2-től eltérően a Ring Doorbell Pro nem rendelkezik újratölthető akkumulátorral, és Ethernet-kapcsolaton keresztül sem kap áramot, mint a Ring Doorbell Elite.

A Ring Doorbell Pro áramforrásra van szüksége, amely 16 és 24 volt közötti feszültséget biztosít. A csengő csengők általában egy hagyományos kültéri csengő vezetékéhez csatlakoznak. Attól függően, hogy milyen gyakran használják a Ring Doorbell Pro programot és milyen funkciókat hajtanak végre, ez több energiát igényelhet.

Nyissa meg, hogy megerősítse, hogy a Ring Doorbell Pro elegendő energiával rendelkezik Eszköz állapota a Ring alkalmazásban, és keresse meg a feszültség beállítását. Ha azt mondja vagy legalább 3,900mV amikor kiválasztja a feszültség opciót, nincs áramellátási probléma a Ring Doorbell Pro készülékkel.

Ha a Ring Doorbell Pro rövid ideig működik, majd leáll, áramellátási probléma léphet fel. Íme néhány további jel arra, hogy nem kap elegendő energiát:

  • Nem lehet fenntartani a Wi-Fi kapcsolatot.
  • Véletlenszerűen kikapcsol.
  • Az élő videó közben lefagy.
  • Az éjszakai látás nem működik.
  • Az eredeti belső csengő nem cseng megfelelően.

Mi a teendő, ha a csengő csengője nem működik?

Kövesse ezeket a hibaelhárítási tippeket:

  1. Ellenőrizze a csengő állapotát. Ha a csengő nem kapcsolódik automatikusan, ellenőrizze a Csengő alkalmazás Eszközállapot szakaszát. Ha a Csengő csengő fel van tüntetve nem elérhető, ellenőrizze, hogy vannak-e problémák a Wi-Fi hardveren.

  2. Állítsa a Csengő csengőt beállítási módba. Válaszd ki a felépítés gomb. Várjon 10 másodpercet, majd válassza a lehetőséget felépítés gombot. Ellenőrizze, hogy az ajtócsengő újra csatlakozik-e a hálózathoz.

  3. Töltse fel az ajtócsengőt. Ellenőrizze, hogy a Csengő csengő megfelelően van-e feltöltve.

  4. Helyezze vissza az akkumulátort. Ha Ring 2 kapucsengővel rendelkezik, vegye ki és helyezze vissza az akkumulátort, majd ellenőrizze, hogy az ajtócsengő újra csatlakozik-e a hálózathoz.

  5. Adjon több energiát a Doorbell Pro-hoz. Telepítsen egy Ring Pro Power Kit vagy Pro Power Kit V2 csomagot az eredeti csengőre. Előbbi megköveteli, hogy csatlakoztassa a vezetékeket a belső csengőtől a Power Kithez, de a V2 vezetékei a készlethez vannak csatlakoztatva, így csak a másik végét kell csatlakoztatnia a belső csengő Front és Transformer állomásaihoz.

    Ha nem kényelmes a vezetékek kezelése, vegye fel a kapcsolatot egy engedéllyel rendelkező villanyszerelővel a Ring Doorbell Pro Power Kit telepítéséhez.