A Google Home App használata PC-hez

A Google Home alkalmazás beállítja és kezeli a Chromecastot, a Google Home szolgáltatást és más, a Google Home szolgáltatással kompatibilis intelligens eszközöket. Bár úgy tervezték, hogy csak iOS és Android eszközökkel működjön, használjon Android emulátort vagy Google Chrome-ot az alkalmazás asztali számítógépről történő eléréséhez.

A cikkben található információk a Windows számítógépekre vonatkoznak. Használja a Google Home alkalmazást Mac számítógépén.

Google


Használja a Google Home alkalmazást PC-n Android emulátorral

Telepítsen egy Android-emulátort a Windows rendszerhez az Android-alkalmazások futtatásához a számítógépén. Például a Bluestacks több androidos alkalmazást telepít és futtat, köztük a Google Home alkalmazást. Az általános funkcionalitás hasonló lesz.

A Linux-alapú operációs rendszerek szintén támogatják az Android emulátorokat, például a GenyMotion-t.

Használja a Google Chrome-ot a Google otthoni eszközök vezérléséhez

A Google Chrome utánozza a Google Home alkalmazás néhány funkcióját, de korlátozott. Például nem állíthatja be a Google Home eszközöket a Chrome böngészővel, ezért ehhez továbbra is szüksége van egy mobil eszközre vagy Android emulátorra. A Chrome azonban átküldhet vagy streamelhet bármelyik Google Home vagy Chromecast eszközére.

Frissítsen a Chrome legújabb verziójára, és ellenőrizze, hogy a számítógép és a Google Home eszköz ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik-e. A Google Home eszközön történő átküldéshez vagy streameléshez válassza a lehetőséget három függőleges pont a Chrome jobb felső sarkában, vagy kattintson a jobb gombbal az oldal üres területére, majd válassza a lehetőséget Öntvény követi az eszközöd.

Egyes webhelyek beépített cast gombokkal kínálják a média közvetítését közvetlenül a Google Home vagy a Google Home Mini intelligens hangszórókra.


Irányíthatja az összes Google otthoni eszközt a számítógépéről?

Az emulátorral teljes hozzáférést biztosít a Google Home összes funkciójához. A böngészővel azonban nem lehet új eszközöket beállítani.

A Google Segéd telepítése a Windows rendszerre is lehetséges, hogy teljes mértékben kihasználhassa a Google virtuális asszisztensének előnyeit; a hangtámogatás azonban korlátozott a média streamingjéhez a Chrome-ról a Google Home eszközökre - csak néhány egyszerű parancsot élvezhet, mint például a Stop és a Max hangerő.

Kapcsolja ki a Cortanát a Google Home hangparancsok használatához, hogy elkerülje a konfliktusokat a Microsoft virtuális asszisztensével.