Hogyan adjunk valakit viszályra

A Discord egy népszerű, ingyenes hang- és szöveges csevegőalkalmazás a játékosok számára. De, ha ezt a kommunikációs alkalmazást a játékosok számára szeretné kihozni, a barátait hozzá kell adnia hozzá. Valójában többféle módon lehet embereket felvenni a diszkordba, beleértve a profiljukat és a felhasználói keresést.

Ennek az útmutatónak az alkalmazásában az alábbi utasítások bemutatják, hogyan lehet barátokat hozzáadni a Discord-hoz a Discord szerver irányítópultjának asztali webböngészőjével. Míg a Discord alkalmazás elérhető Mac, Windows, iOS, Android és Linux eszközökhöz, a webböngésző verziójára vonatkozó utasításoknak elegendőnek kell lenniük arra, hogy miként adhatnak hozzá barátokat a Discord-hoz, függetlenül az operációs rendszertől.


Hogyan hozzunk embereket viszályra: Visszatérés felhasználói keresés

A leggyorsabb módja annak, hogy embereket vegyen fel a Discord-ba, ha megkeresi ismerőseit a Discord felhasználói címkéjük segítségével.

  1. Jelentkezzen be Discord-fiókjába a Discord alkalmazás webböngészője bejelentkezési képernyőn keresztül.

  2. A Discord-fiók irányítópultjának kezdőképernyőjén válassza a lehetőséget barátok, amely a képernyő bal oldalán található. A Barátok menünek meg kell nyitnia a képernyő jobb oldala felé.

  3. A menü tetején válassza a lehetőséget Barátok hozzáadása. Ez megnyit egy ablakot, amely egy nagy keresőmezőt tartalmaz, amelyben a felhasználónevük, más néven DiscordTag néven keresheti meg barátait.

  4. A nagy keresőmezőbe írja be a hozzáadni kívánt személy DiscordTag-ját. Miután befejezte a gépelést, válassza a lehetőséget Küldje meg a barátja kérését, amely a keresőmező végén található.

    A DiscordTag-nak tartalmaznia kell a kis- és nagybetűket figyelembe vevő felhasználónévet, egy font előjelet (#) és végül a barátja négyjegyű DiscordTag számát.


Barátok hozzáadása viszályon: Adja hozzá a profiljukon keresztül

Ha nem találta meg ismerőseit a keresés segítségével, megpróbálhat embereket hozzáadni a Discord-profiljukon keresztül, de van néhány figyelmeztetés.

Mielőtt továbblépnénk, fontos megjegyezni, hogy ezzel a módszerrel nem fog tudni tudni barátot hozzáadni a profilján keresztül, ha még nem tartoznak a Discord szerverhez, vagy ha még nem csatlakozott a szerveréhez. Legalább egy szervernek már rendelkeznie kell, lehetőleg saját szerverrel.

  1. Jelentkezzen be Discord alkalmazásfiókjába a webböngésző bejelentkezési weboldalán keresztül.

  2. A fiók irányítópultjának képernyőjén, a képernyő bal szélén válassza ki a profil ikonját, amely közvetlenül a Kezdőképernyő ikon alatt található (ami alapvetően a Discord logó).

  3. A profil ikon kiválasztásával meg kell nyitnia a szerver irányítópultját. A képernyő jobb szélén található a csevegőlista. A csevegési listán fel kell tüntetni azt a személyt, akit barátként szeretne hozzáadni a Discordon. Kattintson a jobb gombbal a személy nevére, majd válassza a lehetőséget profil.

  4. Egy kis, fekete párbeszédpanelnek kell megjelennie, amelyen látható a barátja profiljának összefoglalója. Válassza a lehetőséget Küldje meg a barátja kérését.


Emberek felvétele diszkriminációban: Egy kattintással hozzáadhatók

Felvehet valakit a Discord-ba is, ha korábban beszélgetett vele. Ez egy gyors módja annak, hogy kapcsolatba lépj olyan emberekkel, akikkel már beszélgetsz.

  1. Jelentkezzen be Discord-fiókjába a webböngésző bejelentkezési weboldalán keresztül.

  2. Válassza ki a profil ikonját, amely a képernyő bal szélén található a Kezdőlap ikon alatt.

  3. Most lépjen a csevegőlistára, amely a képernyő jobb szélén található. Kattintson a jobb gombbal arra a személyre a csevegési listában, amelyet hozzá kíván adni.

  4. A megjelenő menüben válassza a lehetőséget Barát hozzáadása.