A bezárt Safari lapok és Windows újbóli megnyitása, valamint az Access History

A Safari lapjaival való munkavégzés kényelmes lehet, és segít a rendezettségben. De néha véletlenül bezár egy használt lapot, és úgy gondolhatja, hogy meg kell nyitnia egy másik új lapot, és újra meg kell adnia az URL-t.

Szerencsére a Safari emlékezni fog arra a lapra, amelyet éppen bezárt, és a Safari menübe történő beutazás vagy egy gyors billentyűparancs segítségével az elveszett fül újra megnyitható.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Safari 10 és újabb verzióira vonatkoznak.


Zárt lap visszavonása a Safari-ban

Négy módszerrel nyithatja meg az elveszett lapot. Az első, hogy vagy kiválasztja Visszavonás Lap bezárása tól szerkesztése menüt, vagy nyomja meg a gombot Command + Z A billentyűzeten.

A bezárt lapokat a parancs ismételt használatával állíthatja vissza.

A bezárt oldal újranyitásának másik módja, ha rákattint és lenyomva tartja a gombot Plusz jel a Tabs sáv jobb szélén. Általában erre kattintva egyszer megnyithatja az új lapot, de ha lenyomva tartja, megnyílik egy menü a nemrég bezártak listájával. Válassza ki azt, amelyet újra meg akar nyitni.

A harmadik út az, hogy vagy kiválasztja Az utolsó bezárt lap újbóli megnyitása alatt a Történelem menüt vagy nyomja meg a gombot Shift + Command + T A billentyűzeten.

Végül megtalálhatja a nemrég bezárt lapok listáját a Történelem menü. Egér át Nemrég bezárt az újranyitható oldalak listájának megtekintéséhez, majd kattintson a visszaállítani kívánt oldalra.


A zárt Windows visszaállítása

Ha bezár egy Safari ablakot, újból megnyithatja ugyanúgy, mint egy zárt lapot, de a parancs egy másik menü alatt található. Vagy válasszon Nyissa meg újra az utolsó bezárt ablakot alatt a Történelem menüt, vagy nyomja meg a gombot Shift + Command + T A billentyűzeten.

Az Utolsó bezárt ablak újbóli megnyitása és az Utolsó bezárás lap újbóli megnyitása parancsok ugyanazon a helyen vannak az Előzmények menüben és a billentyűparancsban. Amit lát, attól függ, hogy melyiket zárta be legutóbb.


Nyissa meg újra a Safari Windows rendszert az utolsó munkamenetből

A bezárt Safari-ablakok és -lapok újbóli megnyitása mellett az összes olyan Safari-ablakot is megnyithatja, amelyek legutóbb nyitottak, amikor kiléptél a Safari-ból.

A Safari, csakúgy, mint az összes Apple alkalmazás, kihasználhatja az OS X Folytatás funkcióját, amelyet az OS X Lion alkalmazással vezettek be. A Folytatás elmenti az alkalmazás összes nyitott ablakának állapotát, ebben az esetben a megnyitott Safari-ablakokat. Az ötlet az, hogy a Safari legközelebbi indításakor ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Tól Történelem menüből válassza ki Nyissa meg újra az összes Windows-t az utolsó munkamenetből.