A menüsor megjelenítése a Safari for Windows rendszerben

A Safari for Windows rendszerben, amelyet az Apple több éve fejlesztett a Mac Safari programmal, a menüsor alapértelmezés szerint rejtve van, hogy több ingatlant biztosítson a weboldalak számára. Így jelenítheti meg a menüsort a Safari-n.

Az Apple már nem támogatja a Safari frissítéseket a Windows rendszerhez. A Safari 5.1.7 for Windows volt az utolsó verzió a Windows számára, és most már elavult. Ez a cikk archív célokra marad.


A Safari Menüsor megjelenítése a Windows rendszerben

Így jelenítheti meg a Safari menüsort, hogy hozzáférhessen a könyvjelzőihez, a böngésző előzményeihez és egyebekhez.

  1. A menüsor megjelenítéséhez a Safari for Windows alkalmazásban válassza a ikont beállítások fogaskerék a böngészőablak jobb felső sarkában. Ezután válassza ki Mutasd Menüsor a legördülő menüben.

  2. Ha a menüsor engedélyezve van, megtalálja az összes almenüt, beleértve a filé, szerkesztése, Megnézem, Történelem, Könyvjelzők, Ablakés Segítség. A Fejleszteni között megjelenik az almenü Könyvjelzők és Ablak ha engedélyezte a fejlesztői módot a Safari speciális beállításaiban.

  3. Ha el akarja rejteni a menüsort, válassza a lehetőséget Megnézem a menüsoron, majd válassza a lehetőséget A menüsor elrejtése.

    A menüsor elrejtése a beállítások felszerelés és választás A menüsor elrejtése.


A Safari letöltése Windows rendszerre

Bár az Apple már nem támogatja a Safari for Windows alkalmazást, a Windows legtöbb verziójának böngészőjét nem hivatalos forrásokból, például torrent webhelyekről és nyilvános fájlmegosztó platformokról töltheti le.

A rosszindulatú programok elkerülése érdekében mindig használjon víruskereső szoftvert, mielőtt fájlokat tölt le az internet fájlmegosztó webhelyeiről.