A Google Chrome kezdőlapjának módosítása

A Google Chrome kezdőlapjának megváltoztatása egy másik oldalt nyit meg, amikor megnyomja a Kezdőlap gombot a Google Chrome-ban. A Kezdőlap gomb a ház ikonja, amely a böngészőablak bal felső sarkában található a Frissítés gomb mellett.

Az alapértelmezett kezdőlap általában az Új lap oldal, amely gyors hozzáférést biztosít a nemrég felkeresett webhelyekhez és a Google keresősávjához. Noha egyes felhasználók hasznosnak találják ezt az oldalt, érdemes egy másik URL-t megadni kezdőlapként.

Ez a cikk a Google Chrome böngésző legújabb verziójára vonatkozik, amely PC-hez és mobileszközökhöz használható. Ha régebbi verziót futtat, manuálisan ingyen frissítheti a Google Chrome-ot.


Hogyan lehet megváltoztatni a kezdőlapot a Chrome-ban

A böngésző alapértelmezett kezdőlapjának módosítása:

  1. Nyissa meg a Chrome-ot, és válassza az ablak jobb felső sarkában található menü gombot. Három halmozott pont van rajta.

  2. Válasszon beállítások a legördülő menüből.

  3. Ban,-ben Keresési beállítások a képernyő tetején található mezőbe írja be otthon.

  4. Alatt Mutasd az otthon gombot, ellenőrizze, hogy a Kezdőlap gomb engedélyezve van-e.

  5. Válassza ki a lehetőséget a mellett Adja meg az egyéni webcímet és írja be az URL-t a szövegmezőbe, hogy a Chrome megnyissa az Ön által kiválasztott weboldalt, amikor megnyomja a Kezdőlap gombot.

  6. A kezdőlap megváltoztatása után folytathatja a Chrome normál használatát, mivel a módosítások automatikusan mentésre kerülnek.


A Chrome indításakor megnyíló oldalak módosítása

A fenti lépések a kezdőlap megváltoztatására szolgálnak a Google Chrome böngészőben, nem pedig a Chrome indításakor megnyíló oldalak megváltoztatására. Ehhez:

  1. Nyissa meg a Chrome-ot beállítások menüben.

  2. típus indítás be a Keresési beállítások mező.

  3. választ Nyisson meg egy adott oldalt vagy oldalcsoportot.

  4. választ Új oldal hozzáadása.

  5. Írja be azt az URL-t, amelyet meg szeretne jeleníteni a Chrome megnyitásakor, majd válassza a hozzáad. Ha kívánja, további oldalakat is hozzáadhat.