A Microsoft People alkalmazás használata

A Windows 10 magában foglalja a People alkalmazás nevű kapcsolattartó alkalmazást, amely korábbi kapcsolattartó alkalmazásuk fejlettebb verziója, amely lehetővé teszi a kapcsolatok egyszerű konszolidálását a különböző internetes fiókok között.

A Microsoft Mail és a Naptár alkalmazásokat használó felhasználók a People alkalmazást is megtekinthetik a legutóbbi, konkrét személyekkel folytatott beszélgetésükről és a közelgő ütemezett találkozókról. A People alkalmazás hasznos lehet abban, hogy digitális Rolodex-jét szépen, ügyesen és egy helyen tartsa.

Ez a cikk a Windows 10 legújabb verziójához mellékelt People alkalmazással foglalkozik.


Hol érhetem el a People alkalmazást a Windows rendszerben?

A People alkalmazás alapértelmezés szerint telepítve van a Windows rendszerbe, és nem távolítható el. Így a program mindig a Start menüben lesz. A People alkalmazás eléréséhez kattintson a Rajt menü akkor keresés az alkalmazáshoz a keresősáv. Amint megjelenik a People alkalmazás, kattints rá az alkalmazás megnyitásához.

Milyen fiókokat támogat a People alkalmazás?

A People alkalmazás importálja az e-mail fiókjában tárolt, már meglévő névjegyeket. A People alkalmazás telepítéséhez támogatott szolgáltatások az Outlook.com, a Hotmail.com, a Live.com, az Exchange, a Microsoft 365, a Gmail, a Yahoo Mail és az iCloud. További szolgáltatásokat a Speciális beállítások, például az Exchange ActiveSync segítségével állíthat be.


Fiók létrehozása a People alkalmazásban

Ha névjegyeket kíván hozzáadni a People alkalmazáshoz, akkor össze kell kapcsolnia az alkalmazást egy fiókkal, például a fentiekkel. Kövesse ezeket a lépéseket a People alkalmazás első megnyitásához és az induláshoz.

  1. Nyissa meg a Emberek app a A windows Rajt Menü.

  2. Kattintson az Első lépések gombot.

    A People alkalmazás hozzáférést kér az Ön e-mailjéhez és naptárához, kattintson a gombra Igen amikor mindkét párbeszédpanel megjelenik.

  3. Kattintson az + Névjegyek importálása gombot.

  4. Válassza ki az e-mail fiókját kinek az importálandó névjegyeit követi Bejelentkezés eljárás az adott szolgáltatóhoz.

  5. Kattints csinált.

  6. Ha további fiókokat szeretne hozzáadni, válassza a + Névjegyek importálása gombot, különben válassza a lehetőséget Indulásra kész.


Új kapcsolatfájl létrehozása

Van valaki, akit hozzáadhat a névjegyzékéhez? Fantasztikus! Kövesse ezeket a lépéseket egy új névjegyfájl hozzáadásához a People alkalmazáshoz, és mentse el a megfelelő internetes fiókba a későbbi hozzáférés érdekében.

  1. Kattintson az + gombot a tetején a Emberek Az alkalmazás kezdete.

  2. A megjelenő oldalsó ablakban válassza ki a kívánt e-mail fiókot, amelyre új információkat szeretne menteni Megtakarítás nak nek cím.

  3. Írja be a személy utó- és vezetéknevét a név terület. Ha pontosabb vezérlést szeretne, kattintson a gombra ceruza ikonra becenevek, címek, utótagok és egyebek hozzáadásához.

  4. Adja hozzá a fennmaradó információkat, amelyeket esetleg fel kíván venni, például telefonszámokat, e-mail címeket és fizikai címeket.

    Kattintson a + Egyéb opció hozzáférést biztosít további kapcsolattartási mezőkhöz, beleértve a weboldalt, a vállalatot, a munkakört, a jelentős egyéb személyeket, a gyermekeket, a születésnapot és egyebeket.

  5. Ha fotót szeretne hozzáadni a névjegyhez, válassza ki a körlevelet Fotó hozzáadása gombra az új fiók párbeszédpanel tetején. Ellenkező esetben kattintson a gombra Megtakarítás gomb hogy elmentse a névjegyet a fiókjába.


Események és beszélgetések megtekintése a névjegyekkel

A közelgő események és a legutóbbi beszélgetések megtekintéséhez egyszerűen kattintson a nevükre a People alkalmazás bal oldalán. Az alkalmazás jobb oldalán mostantól megjelennek a kapcsolattartó adatai, valamint a közelgő események és a legutóbbi beszélgetések.

Ahhoz, hogy a közelgő események egy partner neve alatt jelennek meg, az egyént be kell vonni a naptáreseménybe. A legutóbbi beszélgetések megjelenítéséhez meg kell adni egy e-mail címet.

Hogyan jelenítsünk meg csak meghatározott névjegyeket a People alkalmazásban

Dönthet úgy, hogy csak egy adott fiók névjegyeit jeleníti meg, vagy ha a People alkalmazást telefonkönyvként használja, akkor csak az elérhető telefonszámmal rendelkező partnereket jelenítheti meg. A People alkalmazás rendezéséhez válassza a lehetőséget Szűrő gomb (tölcsér ikon) a képernyő tetején, majd válaszd a számlák meg szeretné tekinteni, azzal együtt, hogy szeretné-e elrejteni a névjegyeket telefonszám nélkül.

A kapcsolatok kombinálása

Ha több internetes fiókban vagy ugyanazon a címjegyzéken belül másolatok vannak a névjegyekről, akkor ötvözni kell őket. Kövesse ezeket a lépéseket a People alkalmazás gyors kitisztításához.

  1. Kattintson az egyikre az összekapcsolni kívánt névjegyek közül.

  2. A képernyő jobb oldalán görgessen le a Kombinált kapcsolatok szakasz. Ha a kombinálni kívánt névjegy már megjelenik, válassza ki. Ellenkező esetben folytassa a következő lépéssel.

  3. Ha a kombinálni kívánt névjegy még nem jelenik meg, válassza a ikont Keressen egy kapcsolattartót a kombináláshoz gomb. Válassza ki a listából azt a kapcsolattartó fájlt, amelyet össze kíván kapcsolni az aktuálisal.

    Két névjegy szétválasztásához kattintson a gombra További részletek> lehetőséget a kapcsolattartási adatok alján, majd kattintson a gombra Különálló gombot.

  4. Ez minden, a kapcsolattartók most össze vannak kapcsolva!

Common People alkalmazásbeállítások

A People alkalmazás Beállítások opcióinak eléréséhez válassza a ikont beállítások gombra (a fogaskerék ikonra) a képernyő tetején. A beállítások menü, hozzáadhat további fiókokat, eltávolíthatja az aktuális fiókokat, és kiválaszthatja, hogy hogyan szeretné rendezni a névjegyzéket.