A Motorola Droid 2 hátlapjának eltávolítása

Ha van olyan klasszikusa, mint a Droid 2, itt van egy gyors és egyszerű bemutató, amely bemutatja, hogyan távolítsa el a hátlapját. A MicroSD memóriakártyához és az akkumulátorhoz való hozzáféréshez csak annyit kell tennie, hogy gyorsan csúsztatja a fedelet és a telefon fölé fordítja.


A Motorola Droid 2 hátlapjának eltávolítása vagy eltávolítása

Fordítsa meg a Motorola Droid 2-t, és csúsztassa lefelé a hátlapot. Ha nem tudja egyik kezével elcsúsztatni a fedelet, akkor mindkét kezével jobb fogást és nagyobb tőkeáttételt kap. Megfelelő nyomás esetén a Droid 2 hátlapjának le kell csúsznia.


Motorola Droid 2 hátlap eltávolítva

A hátlap eltávolításával láthatja az akkumulátort és a MicroSD kártyát, amely a bal felső sarokban van. Itt érheti el a SIM-kártyát a Droid 2 Global verzióban.

A Motorola Droid 2 akkumulátorának eltávolítása vagy cseréje

A Droid 2 akkumulátor kivételéhez helyezze a körme hegyét az alsó nyílásba, és húzza ki. Sok erő nélkül szabadon kell szabadulnia.


A Motorola Droid 2 Micro SD memóriakártya eltávolítása vagy cseréje

A memóriakártya kivétele nem olyan egyszerű, mint az akkumulátor eltávolítása, de mégis meglehetősen egyszerű. A legfontosabb itt a tőkeáttétel használata. Csúsztassa ki a MicroSD memóriakártyát úgy, hogy meghúzza a szélén lévő hornyot, vagy megszorítja és kihúzza. A memóriakártya visszahelyezéséhez csúsztassa be és nyomja meg.

A Motorola Droid 2 hátlapjának visszahelyezése vagy visszahelyezése

A Droid 2 hátlapjának visszahelyezéséhez simán fektesse be a fedélbe, sorolja fel a rögzítőket és csúsztassa a helyére a fedelet. A hátsó fedél alján található fém rögzítőknek igazodniuk kell a megfelelő résekhez. Ne erőltesd; valami véletlenül eltörhet. Ha a fedelet a helyére kell szorítani, akkor valami rosszul illeszkedik, és a fedelet úgy kell elhelyezni, hogy könnyen a helyére csúszhasson.

A Motorola Droid 2 borítójának rögzítése vagy rögzítése a helyére

A Motorola Droid 2 hátlapját a helyére igazítva nyomja addig, amíg kattan. Nem igényel nagy tapadást. Körmeivel nyomja le a fémburkolatnál lévő hornyot, hogy a helyére pattanjon.

A Droid 2 újra együtt van és készen áll az indulásra.