Hogyan állítsuk vissza a lefagyott Motorola Xoom táblagépet

A Motorola már nem gyártja a Xoom táblagépet, de továbbra is online megvásárolhatja őket, és ha már van Xoom, akkor sok élete lehet hátra. Mint más tabletták, ez sem mentes az alkalmi ütközéstől vagy lefagyástól. Az adott probléma megoldásához vissza kell állítania a táblagépet. Nem pattanhat le a tokról, és néhány másodpercre kihúzhatja az akkumulátort, mint sok telefon esetében. A Xoom nem így működik. A hálózati kapcsoló nem állítja vissza a Xoom-ot. Lehet, hogy megpróbáltál bedugni egy gemkapcsot abba az apró lyukba a tabletta oldalán, de nem kellett volna. Ez a mikrofon.A

Tudnia kell, hogy miként végezhet el soft reset-et és hard reset-et a Xoom-on. 


Soft Reset fagyasztott Xoom tablettákhoz

A Xoom visszaállításához, ha a képernyő teljesen nem reagál, nyomja meg a gombot teljesítmény és kötet Up ugyanakkor körülbelül három másodpercig. A két gomb közvetlenül egymás mellett található a Xoom hátulján és oldalán. Ez egy soft reset. Ez egyenértékű az elemek rángatásával vagy a készülék teljes ki- és bekapcsolásával. Amikor a Xoom biztonsági mentésre indul, akkor is megmarad az összes szoftvere és preferenciája. Csak (remélhetőleg) nem fagy meg többé.


Hard Reset for Xoom Tablets

Ha ennél is tovább kell menned - vagyis ha a soft reset nem segített - akkor szükség lehet egy hard resetre, más néven gyári adatok visszaállítására. A hard reset törli az összes adatot! A hard reset-et csak végső megoldásként használja, vagy ha el szeretné távolítani az adatait a táblagépről. Jó példa erre, ha úgy dönt, hogy eladja Xoom-ját. Nem akarja, hogy a személyes adatai lebegjenek, miután másnak megvan. Általánosságban elmondható, hogy a Xoom-nak működőképesnek kell lennie a hardveres visszaállításhoz, ezért először próbálja meg a soft reset-et, ha a tabletta lefagyott. A kemény visszaállítás végrehajtása:

  1. A képernyő megnyitásához érintse meg az ujját a képernyő jobb alsó sarkában beállítások menüben.

  2. Érintse Beállításs. Látnia kellene a beállítások menüben.

  3. Érintse Adatvédelem a beállítások menüben. 

  4. Alatt Személyes adatok, látni fogod Gyári adatok visszaállítása. Nyomd meg. Ennek a gombnak a megnyomásával minden adat törlődik, és visszaállítja az összes gyári alapértelmezett beállítást. Megkérik a megerősítést, és miután megerősítette, adatait törli.

Ha valaha is kap egy másik androidos telefont vagy táblagépet, akkor nincs szüksége új Gmail-fiókra vagy új Google-fiókra. Továbbra is letöltheti a megvásárolt alkalmazásokat (amennyiben kompatibilisek az új eszközzel), és felhasználhatja a Google-fiókjához társított egyéb dolgokat. A gyári adatok visszaállítása csak az adatokat törli a táblagépről, a fiókját nem.