A OneNote szinkronizálása a OneDrive-fiókkal

Használta a OneNote 2019 programot, és szinkronizálni szeretné a jegyzetfüzeteket egy OneNote online biztonsági mentés létrehozásához? A OneDrive segítségével pontosan ezt érheti el. A notebookok OneDrive-on való tárolásának egyik nagyszerű eleme, hogy bármilyen kéznél lévő eszközről elérheti őket. Így szinkronizálhatja a OneNote-ot a OneDrive programmal a Windows 10 rendszeren.


Miért szinkronizálja a OneNote programot a OneDrive programmal?

Miután a jegyzetfüzetek online állapotban vannak, telepítheti a OneNote alkalmazást telefonjára vagy táblagépére, hogy szinte bármilyen eszközéről elérhesse őket, legyen az Windows, Android vagy iOS.

Amikor telefonjával jelentkezik be a OneNote-fiókba, a számítógépén készített összes jegyzet ott lesz. Van egy online verziója is a OneNote-nak, így a jegyzetek eléréséhez nem kell semmilyen szoftvert telepíteni a készülékre.

És amikor jegyzeteket készít a telefonján. Ezek a jegyzetek akkor várnak rád, amikor megnyitod a OneNote-ot a számítógépeden.


A OneNote szinkronizálása a OneDrive programmal

A OneNote működése miatt ehhez mindig a OneNote alkalmazást kell használnia. A fájlok fájlkezelővel történő áthelyezése szinkronizálási problémákat okoz, amelyeket borzasztóan nehéz lesz feloldani.

  1. Nyissa meg a számítógépén létrehozott OneNote jegyzetfüzetet a OneNote használatával.

    Ehhez ne használja a OneDrive alkalmazást.

  2. választ Megosztás. Ez megjelenít egy menüt, ahol megoszthatja ezt a jegyzetfüzetet másokkal. De először el kell mentenie a OneDrive-ba.

  3. választ OneDrive. Ha bejelentkezett a OneDrive-fiókjába, annak automatikusan meg kell jelennie.

  4. Ha nem látja azt a OneDrive-helyet, ahol a OneNote-jegyzetfüzetet szeretné elhelyezni, válassza a lehetőséget Hely hozzáadása > OneDrive vagy válassza ki azt a helyet, ahová a notebookot áthelyezni szeretné.

    Ha a OneDrive lehetőséget választja, a rendszer kéri a bejelentkezést.

  5. Írja be a notebook nevét, vagy őrizze meg a már meglévőt.

  6. választ Jegyzetfüzet mozgatása. A OneNote elmenti a notebookot az online OneDrive-ba.

  7. Most megoszthatja notebookját másokkal, így valós időben együttműködhet a notebookban. Csak írja be az e-mail címét, írjon be egy megjegyzést, és válassza ki Megosztás.

    Ha sok olyan OneNote-füzettel rendelkezik, amelyet online szeretne költöztetni, akkor ezt egyenként kell megtennie. Noha van mód szinkronizálni őket egyszerre, ez egy speciális eljárás, és egyszerűen átmozgatva őket egy fájlkezelővel szinkronizálási problémákat okozhat. Ennek legegyszerűbb módja, ha mindig új jegyzetfüzeteket ment a felhőbe.