Az iTunes dalok szinkronizálása az iPad készülékkel

Az iPad eszköz az interneten való böngészésre, alkalmazások futtatására és filmnézésre, de ez a multimédiás eszköz kiválóan alkalmas digitális zenelejátszó szerepére is. Az Apple táblagép előre telepített zenei alkalmazással rendelkezik, amely lejátssza a zenegyűjteményét, és hozzáférést biztosít a zene streamingjéhez, de hogyan másolhat zenét a számítógépről az iPad készülékére?

Ha még soha nem használta az iPad készülékét zenelejátszásra, vagy ha frissítésre van szüksége a működéséhez, használja ezt a lépésenkénti oktatóanyagot a megtanulásához.

Ezek az utasítások minden iPad-modellre vonatkoznak, bármilyen iOS-verzióval. Ha azonban nem az iTunes legújabb verzióját használja, akkor a menünevek és a képernyőképek másképp nézhetnek ki, mint amit az eszközén lát.


Az iPad csatlakoztatása előtt

Annak biztosítása érdekében, hogy az iTunes dalok átvitele az iPad készülékére a lehető legzökkenőmentesebb legyen, győződjön meg arról, hogy rendelkezik az iTunes legújabb verziójával. Az iTunes frissítése általában automatikus folyamat a rendszer indításakor vagy az iTunes indításakor, de manuálisan is ellenőrizheti a frissítéseket.

A Windows rendszerben ellenőrizze az iTunes frissítését a Segítség menü. Választ Frissítések.

Így frissítheti az iTunes alkalmazást Mac rendszeren:

  1. Bármely alkalmazásban válassza a lehetőséget alma menü a képernyő bal felső sarkában, majd válassza a lehetőséget App Store.

    Megnyithatja az App Store-t az Applications mappából vagy a Dockról is.

  2. Az App Store-nak közvetlenül a frissítések oldalra kell lépnie. Ha nem, válassza a lehetőséget Frissítés a képernyő teteje közelében.

  3. Ellenőrizze a listát, hogy van-e elérhető iTunes-frissítés. Ha mégis, válassza frissítés és töltse be újra a programot, ha elkészült.


Csatlakoztassa iPad készülékét a számítógéphez

Amikor az iPad szinkronizál az iTunes alkalmazással, a folyamat csak egyirányú. Ez a fajta fájlszinkronizálás azt jelenti, hogy az iTunes frissíti az iPad készülékét, hogy tükrözze az iTunes könyvtárban találhatóakat.

A számítógép zenei könyvtárából törölt dalok eltűnnek az iPad készülékről is. Tehát, ha azt szeretné, hogy olyan dalok maradjanak az iPad-en, amelyek nincsenek a számítógépén, használja a kézi szinkronizálási módszert.

Így kapcsolhatja össze iPadjét a számítógépével, és tekintheti meg az iTunes alkalmazásban.

  1. Csatlakoztassa iPad készülékét a számítógéphez a töltőkábellel.

  2. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, ha nem indul el automatikusan.

  3. Válassza ki a mobileszköz ikont az iTunes tetején az iPad beállításainak megnyitásához.


Szinkronizálja a dalokat automatikusan az iPad készülékkel

Ez az alapértelmezett és legegyszerűbb módszer a dalok iPad-re történő átvitelére.

  1. választ zene a bal oldalsávon.

  2. Válassza ki a Zene szinkronizálása jelölőnégyzetet.

  3. Döntse el, mely számokat töltse be a számítógépéről az iPad készülékére:

    • választ Teljes zenei könyvtár hogy automatizálja az összes zene átvitelét.
    • választ Kiválasztott lejátszási listák, művészek, albumok és műfajok hogy kiválassza az iTunes könyvtár bizonyos részeit, hogy szinkronizálhassa az iPad készülékével. Kiválasztja a szinkronizálni kívánt elemeket.

    Azt is kiválaszthatja Tartalmazzon videókat or Tartalmazza a hangjegyzeteket hogy szinkronizálja azokat a dolgokat is.

  4. választ alkalmaz or Szinkronizálás az iTunes alján, hogy szinkronizálhassa ezeket a dalokat.


Zene kézi átvitele iPadre

Annak ellenőrzéséhez, hogy mely dalok szinkronizálódnak az iPad készülékkel az iTunes alkalmazásból, állítsa az alapértelmezett módot manuálisra. Ez megakadályozza, hogy az iTunes automatikusan szinkronizálja a zenét, amint az iPad csatlakoztatva van.

  1. választ összefoglalás az iTunes bal oldalsávjából.

  2. Görgessen lefelé a jobb oldali ablaktáblán, és válassza a ikont Zenék és videók kezelése kézzel jelölőnégyzetet, majd válassza a lehetőséget alkalmaz az alján.

  3. választ csinált visszatéréshez az iTunes könyvtárba, majd válassza ki az iPad készülékével szinkronizálni kívánt dalokat. Másolhat elemeket innen Albumok ha teljes albumokat szeretne szinkronizálni az iPad készülékével, vagy használja Songs hogy egyes dalokat válasszon másolni.

    Válasszon egynél több dalt vagy más elemet a gombbal Ctrl or parancs kulcs.

  4. Másolja a dalokat az iPad készülékére úgy, hogy áthúzza a dalokat a Eszközök területet az iTunes bal oldalán.


tippek

  • Rendezheti zenéit iTunes lejátszási listákba, hogy megkönnyítse a dalcsoportok másolását.
  • Tudja meg, hogyan spórolhat tárhelyet iPad-jén, ha nincs elég hely a dalok másolásához.
  • A streaming az egyik módja a zenehallgatásnak az iPad készülékén az iTunes használata nélkül, anélkül, hogy túl sokat aggódna a lemezterület miatt. Nagyon sok zenei streaming alkalmazás működik az iPad-mel.
  • Az iTunes nem az egyetlen módja a dalok átvitelére az iPad-re. A harmadik féltől származó szinkronizáló eszközök, például a Syncios is működnek.
  • Lejátszási listákat hozhat létre iPad-jén az iPad bármelyik dalával.