A Safari Pop-up Blocker engedélyezése

Az Apple Safari böngészője integrált felugró ablakok blokkolóját kínálja a Windows és a Mac platformokon, valamint az iOS eszközökön, például az iPaden és az iPhone-on. 

Lehet, hogy le kell tiltania az előugró ablakok blokkolóját bizonyos webhelyek eléréséhez. Alternatív megoldásként telepíthet olyan beépülő modulokat, amelyek elnyomják az egyes webhelyek és böngészési munkamenetek nyomon követését és előugró ablakait.

A Mac számítógépek pop-up blokkolója a Webes tartalom szakasz a Safari beállításai között.

  1. A Safari ablak tetején található menüből válassza a lehetőséget szafari > preferenciák.

    A billentyűparancs a Safarihoz preferenciák oldal az Command +,.

  2. választ Weboldalak.

  3. Kattints Felugró ablakok.

  4. Válassza ki az aktuális webhely kívánt műveletét. Letiltás és értesítés blokkolja a webhely pop-upjait, és értesíti Önt, ha ez megtörténik. Blokk értesítés nélkül blokkolja az előugró ablakokat. Hagyjuk lehetővé teszi az előugró ablakokat.

  5. Ha ugyanezt szeretné megtenni más webhelyek látogatásakor, válassza a lehetőséget Más webhelyek felkeresésekor az ablak jobb alsó sarkában. Ha ez a jelölőnégyzet be van jelölve, a Safari integrált előugró ablakok tiltása engedélyezve van.

    Régebbi OS X verziókban válassza a lehetőséget A windows > preferenciák, majd ellenőrizze a Letiltja az előugró ablakokat doboz.


Az előugró ablakok letiltása iOS-en (iPad, iPhone, iPod touch)

A Safari pop-up blokkolóját ki- és bekapcsolhatja egy iOS eszközön is.

  1. A kezdőképernyőn nyissa meg beállítások.

  2. Görgessen lefelé a listán, és érintse meg a elemet szafari.

  3. A Safari képernyőn keresse meg a általános szakasz.

  4. Érintse meg a Az előugró ablakok letiltása kapcsoló a be- vagy kikapcsoláshoz. Zöldre vált, jelezve, hogy a Safari blokkolja az előugró ablakokat.

A Safari pop-up blokkolójának engedélyezésének vagy letiltásának másik módja a kiválasztás preferenciák > Biztonság > Letiltja az előugró ablakokat.