A Vizio Smart TV használata távirányító nélkül

A Vizio Smart TV-k megfizethető, belépő szintű lehetőségek az intelligens TV-piacon. Számos tévé 4K felbontású, UHD és HDR képességekkel is. A legjobb az egészben, hogy a televízió működtetéséhez még távirányítóra sincs szükség. Mindezt megteheti a telefonjáról. Így használhatja a Vizio intelligens TV távoli alkalmazását.


A Vizio Smart TV használata távirányító nélkül

Még ne dobja el a normál távirányítót. Ha a Vizio Smart TV-t vissza kell állítani, ennek egyetlen módja a fizikai távvezérlő, egy sor gombnyomás segítségével. Noha van lehetőség a kemény visszaállításra a televízió hátulján található gombok használatával, ez kevésbé ideális.

  1. Az első lépés a Vizio Smartcast alkalmazás letöltése a Google Play Áruházból vagy az iOS App Store-ból, mobileszközétől függően. 

    Letöltés:

    iOS Android

  2. Nyissa meg a SmartCast alkalmazást mobileszközén.

    A SmartCast alkalmazás lehetővé teszi a Visio TV alkalmazásainak hozzáadását és vezérlését közvetlenül a telefonról, beleértve a Netflix, a Hulu, az iHeartRadio és még sok más lehetőséget. Ehhez azonban előzetesen le kell töltenie és be kell állítania az okostelefonjára a megfelelő alkalmazást.

    Netflix vs. Hulu vs. Amazon Prime: melyik a legjobb?

  3. Alul koppintson a ikonra Ellenőrzés. Úgy néz ki, mint egy televízió, előtte egy mélynyomó.

  4. Érintse Eszközök a jobb felső sarokban, majd válassza ki a televíziót a megjelenő listából.

    Ha nem látja televízióját a listán, ellenőrizze, hogy telefonja csatlakozik-e a Wi-Fi hálózathoz. Ha ez még mindig nem oldja meg a problémát, ellenőrizze az okostévéjét, és ellenőrizze, hogy Wi-Fi-n vagy Ethernet-kábelen keresztül van-e konfigurálva.

  5. A televízió kiválasztása után megjelenik a vezérlő menü. Erről a képernyőről hasonlóan működik, mint egy normál távirányító. Megváltoztathatja a bemenetet, be- és kikapcsolhatja a televíziót, megváltoztathatja a videomódot és így tovább.

  6. Húzza balra a mozgás képernyő eléréséhez, amely lehetővé teszi a televízió vezérlését, ahogyan azt az iránybillentyűkkel tenné.