A Samsung Smart Switch használata

A Samsung Smart Switch alkalmazás biztonsági másolatot készít a mobiladatokról a számítógépre, hogy azokat később vissza lehessen állítani Samsung okostelefonján, táblagépén vagy phabletjén. Ismerje meg, hogyan használhatja a Smart Switch funkciót fontos fotóinak, zenéjének és egyebek mentéséhez.

A cikkben szereplő információk az Android 6.0 (Marshmallow) vagy újabb verziót futtató Samsung készülékekre vonatkoznak.


A Smart Switch letöltése és telepítése

A Smart Switch Mobile alkalmazás már telepítve van a Samsung Galaxy okostelefonokra és tabletekre, de az alkalmazást a Galaxy Apps áruházból kell telepítenie a Galaxy Tab táblagépére. Ezenkívül le kell töltenie és telepítenie kell a Smart Switch alkalmazást Windows PC-jéhez vagy Mac-jéhez a Samsung webhelyéről.

A Samsung Smart Switch használata az adatok biztonsági mentéséhez

Miután telepítette a Smart Switch alkalmazást a számítógépére, a Smart Switch segítségével biztonsági másolatot készíthet a Samsung eszközről:

  1. Indítsa el a Samsung Smart Switch alkalmazást a számítógépén, és csatlakoztassa okostelefonját vagy táblagépét USB-porton keresztül.

    Ha a Smart Switch nem találja meg azonnal okostelefonját vagy táblagépét, próbálja meg kihúzni a konnektorból és csatlakoztatni.

  2. választ mentés.

    Ha látja a Az USB fájlátvitel nem megengedett érintse meg a ikont Hagyjuk a telefon képernyőjén hogy folytassa.

  3. A biztonsági mentés befejezése után megjelenik egy összefoglaló a mentett adatokról. Válassza a lehetőséget OK hogy visszatérjen a Smart Switch főmenüjéhez.

Ha új frissítések állnak rendelkezésre a készülékéhez, válassza a lehetőséget frissítés bármikor a Samsung Switch főmenüjében az Android verzió frissítéséhez.


Hogyan készítsünk biztonsági másolatot az adatokról

A következőképpen állíthatja vissza a biztonsági mentésű adatokat okostelefonjára vagy táblagépére, amikor az a számítógéphez van csatlakoztatva:

  1. választ Visszaállítás most a legutóbbi biztonsági másolat visszaállításához, vagy válassza a lehetőséget Válassza a Biztonsági mentés adatait másik biztonsági mentés kiválasztásához.

    Ha az eszközön nincs elegendő hely a teljes visszaállításhoz, kiválaszthatja a visszaállítani kívánt adattípusokat Válassza a Biztonsági mentés adatait képernyőn.

  2. Válassza ki a mentett adatok dátumát és idejét, válassza ki a visszaállítani kívánt adattípusokat, majd válassza a lehetőséget OK.

    Érintse Hagyjuk mobileszközön, ha a Hozzáférés engedélyezése ablak jelenik meg.

Előfordulhat, hogy okostelefonján vagy táblagépén vissza kell állítania néhány funkciót, például a Kezdőképernyőn az Időjárás widgetben található adatokat.


Az Outlook névjegyek szinkronizálása az intelligens kapcsolóval

Kompatibilitási problémák miatt a Outlook Sync Ez a funkció a legtöbb Samsung eszközön már nem támogatott. Ennek a lehetőségnek a kiválasztása általában hibaüzenetet eredményez. Szerencsére más módon is szinkronizálhatja az Outlook névjegyeket több eszközön.

További Samsung Smart Switch opciók

A Smart Switch számos további lehetőséggel rendelkezik az okostelefon vagy táblagép számítógépről történő kezeléséhez. Válassza a lehetőséget Több a főmenüben, és válasszon az alábbi menüpontok közül:

  • Szükséges szoftver-helyreállítás: Helyezze vissza és inicializálja az okostelefon vagy táblagép rendszer szoftverét.
  • Telepítse újra az eszközillesztőt: Telepítse újra a hibásan működő eszközillesztőt okostelefonjára vagy táblagépére
  • preferenciák: Az Intelligens kapcsoló beállításainak módosítása.
  • Smart Switch súgó: Online segítség a Smart Switch használatához.
  • Intelligens kapcsoló információk: Olvassa el az aktuális verziót és a licencinformációkat.