A Waze használata a Spotify lejátszásához

Rendkívül kényelmes egy olyan navigációs alkalmazás, mint a Waze, akárcsak a zene a Spotify-on keresztül. Ahelyett, hogy a két alkalmazás versenyezne egymással az audio dominancia miatt, összekapcsolhatja Waze és Spotify fiókjait, hogy egyszerűbb (és biztonságos) Spotify vezérléssel rendelkezzen a Waze alkalmazáson belül.

 Thomas Barwick / Getty Images


Hogyan állítsuk be a Spotify és a Waze integrációt

Így lehet (biztonságosan) irányítani a Spotifyt a Waze alkalmazáson belül.

  1. Letöltötték és bejelentkeztek a Waze és a Spotify alkalmazásokba.

  2. Indítsa el a Spotify alkalmazást, majd válassza a lehetőséget FŐOLDAL a bal alsó sarokban.

  3. Érintse meg a fogaskerék ikon a jobb felső sarokban a Spotify beállításainak megnyitásához.

  4. választ Társadalmi, majd kapcsolja be Waze Navigáció.

    A Waze-en belüli Spotify úgy lett kialakítva, hogy csak akkor tudjon böngészni a tartalomban, amikor a jármű még mozog, vagy ha azt mondja az alkalmazásnak, hogy Ön utas. Ezt megkerülheti úgy, hogy közvetlenül a Spotify alkalmazásba megy, de jobb, ha az úton tartja a tekintetét.

  5. Megjelenik egy kék sáv, amely arra kéri, hogy lépjen a Waze alkalmazásba. Ha beleegyezik, a Waze elindul, és megkérdezi, hogy szeretné-e összekapcsolni a Waze-ot a Spotify-fiókjával. Válassza a lehetőséget Rendben, és az úszó Spotify ikon megjelenik a Waze térképén.


A Waze és a Spotify összekapcsolása a Waze alkalmazás használatával

A Waze és a Spotify linkeket is összekapcsolhatja a Waze alkalmazásban. Itt van, hogyan:

  1. Nyissa meg a Waze-ot, és válassza a lehetőséget Nagyítóüveg a bal alsó sarokban, majd válassza ki a fogaskerek ikon a bal felső sarokban a Waze beállításainak megnyitásához.

  2. Görgessen lefelé, és válassza ki Audio Player.

  3. Itt be- vagy kikapcsolhatja az audio lejátszó úszó térkép ikonját, eldöntheti, hogy szeretne-e következő dalokkal kapcsolatos értesítéseket, és engedélyezheti a különféle audiolejátszók (beleértve a Spotify) hozzáférését a Waze-hoz. Váltsa át a Spotify alkalmazást On és most látnia kell egy lebegő Spotify ikont (zöld pont) a Waze térképén.

  4. választ Spotify egyszerűsített Spotify menü megnyitása közvetlenül a Waze-en belül, lehetővé téve az állomások listájának gyors megtekintését, valamint az aktuális dal átugrását, visszatekerését vagy szüneteltetését.