A Spotify használata Windows 10 számítógépeken és táblagépeken

A Spotify zenéinek hallgatása a hivatalos Windows 10 Spotify alkalmazáson keresztül kényelmes módja annak, hogy kedvenc lejátszási listáit és zeneszámait további eszközök nélkül élvezhesse.

Itt található minden, amit tudnia kell a Spotify futtatásához Windows 10 számítógépén vagy táblagépén, és mit kell tennie, ha telepítette az alkalmazást.

A cikk utasításai a Windows 10 rendszerre vonatkoznak.


A Spotify Windows 10 alkalmazás letöltése

Noha a hivatalos Spotify Windows alkalmazást eredetileg a Spotify webhelyéről kellett letölteni, azóta frissítették egy modern Windows 10 alkalmazásra, amely letölthető a Microsoft Store-ból.

Amellett, hogy az átlagos felhasználó számára könnyebben megtalálható, a modern Spotify alkalmazás a Microsoft Store technológiának is hasznát veszi, lehetővé téve számára, hogy automatikusan letöltse magának a frissítéseket a háttérben, és naprakész maradjon.

Így telepítheti a Spotify alkalmazást Windows 10 eszközére:

  1. Nyissa meg a Microsoft Store alkalmazásboltot az ikonjának kiválasztásával a Start menüben. Úgy néz ki, mint egy fehér bevásárló táska, amelynek elején négy színes négyzet van.

  2. Írja be a Microsoft Store-ba Spotify a jobb felső sarokban található keresősávba, majd nyomja meg a gombot belép A billentyűzeten.

  3. Számos alkalmazás jelenik meg a keresés eredményeként. Válassza ki a zöld ikont Spotify zenei.

  4. kiválasztása Spotify zenei a Microsoft Store áruházának oldalára viszi. Válassza ki a kék színt Kap a Spotify alkalmazás letöltéséhez.

  5. A Windows 10 automatikusan telepíti az alkalmazást, és rendszer-értesítés útján értesíti Önt, amint készen áll a használatra. A telepítés csak néhány percet vehet igénybe.


Hogyan lehet bejelentkezni a Spotify Windows 10 alkalmazásba

A Spotify for Windows lehetővé teszi, hogy ugyanazon a Spotify-fiókkal jelentkezzen be, amelyet más eszközökön, például iPhone vagy Android eszközön használ. Azonos fiókkal történő bejelentkezés hozzáférést biztosít az összes zenéhez és a Spotify lejátszási listához, valamint lehetővé teszi a lejátszási listák és a kedvenc zeneszámok szerkesztését.

  1. Nyissa meg a Spotify Music alkalmazást a Windows 10 eszközén.

  2. Az alkalmazás megjelenít egy képernyőt, amelyen regisztrálhat vagy bejelentkezhet. Válassza a lehetőséget Belépek.

    Ha még nincs Spotify-fiókja, válassza a lehetőséget Regisztráció ingyenes és a folytatás előtt hozzon létre egy új fiókot.

  3. A következő képernyőn a Facebookon, a Spotify e-mailen vagy a felhasználónevén és jelszaván keresztül lehet bejelentkezni. Ha korábban már összekapcsolta Spotify-fiókját a Facebook-fiókjával, válassza a lehetőséget Jelentkezz be facebookal. Ellenkező esetben adja meg felhasználónevét vagy társított e-mail címét és jelszavát, majd válassza a zöld színt Belépek.


Új fiók létrehozása a Spotify alkalmazásban

Ha még nem használta a Spotify alkalmazást, vagy külön fiókot szeretne létrehozni, amikor az alkalmazást használja a Windows 10 számítógépén vagy táblagépén, az alkalmazáson belül ingyenesen létrehozhat egy új Spotify-fiókot. Itt van, hogyan:

Ha már összekapcsolta Facebook-fiókját egy korábbi Spotify-fiókkal, akkor nem fogja tudni használni ezt a lehetőséget.

  1. Nyissa meg a Windows 10 Spotify alkalmazást.

  2. Megjelenik egy üdvözlő képernyő. Válassza ki a zöld színt Regisztráció ingyenes.

  3. Írja be e-mail címét, jelszavát, becenevét, születési dátumát és nemét, majd válassza a zöld színt Csatlakozzon a Spotify-hoz. Ha van Facebook-fiókja, kiválaszthatja Csatlakozzon a Facebookhoz hogy helyette Spotify-fiókot hozzon létre.


Mi a Spotify Premium?

A Spotify használata ingyenes, de azok, akik problémamentesebb élményre vágynak, megpróbálhatják frissíteni fiókjukat Spotify Premium-ra.

A Spotify Premium egy fizetett havi előfizetés, amely havonta 9.99 USD; Néhány előny az alábbiakat tartalmazza:

  • Nincsenek alkalmazáson belüli szalaghirdetések vagy audioreklámok, miközben zenét hallgat a Spotify-on.
  • Zene letöltésének lehetősége offline hallgatáshoz.
  • Korlátlan dalugrás.
  • Kiválóbb minőségű hang.

A Windows 10 Spotify alkalmazásban van egy link, amely frissíti a Spotify Premium programra. Brad Stephenson

A Windows 10 alkalmazásból a Spotify Premium verzióra történő frissítéshez válassza a lehetőséget frissítés a képernyő tetején a neve mellett. Megnyitja eszközén a Microsoft Edge internetböngészőben a Spotify Premium weboldalt, amely további részleteket tartalmaz a Premium szolgáltatásról, és lehetősége van feliratkozni a havi fizetett előfizetésre.


Windows 10 Spotify Cortana hangparancsok

A Windows 10 virtuális asszisztensével, a Cortanával hangjával vezérelheti a Spotify programot, és még információkat is kérhet a Cortanától a lejátszott dalról.

Itt a parancs arra kéri, hogy Cortana megértse és válaszoljon rá.

Ha nincs más zenei alkalmazás a Windows 10 eszközén, akkor ezeket a kifejezéseket elmondhatja anélkül, hogy hozzáadná a "Spotify" szót.

  • "Játsszon (műfajú) zenét a Spotify-on."
  • "Játsszon néhányat (előadó neve) a Spotify-on."
  • "Lejátszani a (lejátszási lista neve) lejátszási listámat a Spotify-on."
  • - Hé, Cortana, mi játszik?
  • "Játszd a számokat a Spotify-on."
  • "Játsszon (hangulat / érzés) zenét a Spotify-on."

A Windows 10 Spotify alkalmazás eltávolítása

A Spotify alkalmazás eltávolítása a Windows 10 rendszerről ugyanúgy történik, mint bármely más alkalmazás eltávolítása:

  1. Nyomja meg a A windows billentyű a billentyűzeten a Start menü megnyitásához.

  2. választ Minden alkalmazás a bal felső sarokban. Ez megnyitja a Windows 10 számítógépre vagy táblagépre telepített összes alkalmazás listáját.

  3. Találj Spotify a listában, majd kattintson jobb egérgombbal az egérrel egy opció menü megnyitásához. Alternatív megoldásként nyomja meg a Spotify alkalmazás ikont is néhány másodpercig ujjával vagy tollával, ha eszközén érintőképernyő van.

  4. választ Uninstall.

  5. Megkérik a Spotify alkalmazás eltávolításának megerősítésére. Válassza a lehetőséget Uninstall ismét.

  6. A Windows 10 eszköz most eltávolítja a Spotify alkalmazást. Nem tart tovább egy-két percnél.