Hogyan regisztrálhat egy ingyenes Spotify-fiókra

A Spotify az egyik legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatás az interneten. Annak ellenére, hogy lényegében fizetett előfizetéses szolgáltatásról van szó, regisztrálhat egy ingyenes fiókot is, hogy lássa, milyen a szolgáltatás. A dalok hirdetésekkel érkeznek, amire számítani lehet, de az ingyenes fiók rugalmasan biztosítja a hallgatás módját, mivel jelenleg a Spotify nagy zenei könyvtárát számítógépre, táblagépre vagy mobil eszközre továbbíthatja.

A Spotify Free használatához létre kell hoznia egy fiókot. Ezt követően a Spotify weblejátszójával zenét streamelhet a számítógépére, vagy letöltheti az asztali szoftvert, amely sokkal több lehetőséget kínál, például importálhatja meglévő zenei könyvtárát a Spotify lejátszóba. Van még egy Spotify alkalmazás iOS, Android és más mobil operációs rendszerekhez.


Regisztráció ingyenes Spotify-fiókra

A kezdéshez kövesse az alábbi lépéseket, amelyek megmutatják, hogyan regisztrálhat ingyenes fiókot számítógépe segítségével, és letöltheti a Spotify lejátszó szoftvert.

  1. Kedvenc webböngészőjével lépjen a Spotify Regisztráció (https://www.spotify.com/signup/) weboldalra.

  2. Kattintson az Ingyenes lejátszás gombra.

  3. Mostantól választhatja, hogy Facebook-fiókját vagy e-mail címét használja-e a regisztrációhoz.

  4. Ha Facebook-ot használ: kattintson a Regisztráció Facebook-ra gombra. Írja be bejelentkezési adatait (e-mail cím / telefon és jelszó), majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

  5. E-mail cím használata esetén: töltse ki az űrlapot, és feltétlenül töltse ki az összes kötelező mezőt. Ezek a felhasználónév, jelszó, e-mail, születési dátum és nem. A regisztráció előtt érdemes elolvasnia a Spotify Általános Szerződési Feltételeit / Adatvédelmi irányelveit. Ezeket megtekintheti az egyes hiperhivatkozásokra kattintva (közvetlenül a Feliratkozás gomb felett). Ha örül, hogy minden megadott információ helyes, kattintson a Regisztráció gombra a folytatáshoz.


A Spotify Web Player használata

Ha nem akarja telepíteni az asztali szoftvert, használhatja a Spotify weblejátszót (https://play.spotify.com/). Az új fiók létrehozása után már be kell jelentkeznie, de ha nem, kattintson a "Már van fiókja?" Üzenet mellett található Bejelentkezés itt gombra.

Asztali szoftver használata

Ha a lehető legtöbbet szeretné kihozni a szolgáltatásból (és képes lenne importálni a meglévő zenei könyvtárat), akkor töltse le a Spotify szoftvert a számítógépére. A program indítása előtt futtatnia kell a telepítőt. Miután a szoftver elindult és működik, jelentkezzen be a regisztrációhoz használt módszerrel - azaz a Facebook vagy az e-mail cím segítségével.


A Spotify alkalmazás

Ha mobileszközével zenét szeretne közvetíteni a Spotify-ból, fontolja meg az alkalmazás letöltését az adott operációs rendszerhez. Bár nem olyan gazdag funkciókban, mint az asztali szoftver, hozzáférhet a Spotify alapvető szolgáltatásaihoz és offline hallgathatja meg, ha előfizet a Spotify Premiumra.