Hogyan lehet kijavítani, ha a Bumble nem működik

A Bumble használatakor hirtelen észreveheti, hogy a Bumble alkalmazás nem nyílik meg az Ön számára, vagy egyes funkciói gyengén (vagy egyáltalán nem) teljesítenek. Ahhoz, hogy minden újra zökkenőmentesen működjön, meg kell tennie néhány hibaelhárítást.

Itt megtudhatja, hogy mi a probléma oka a Bumble-n, és hogyan javíthatja.


A darázs problémák okai

A Bumble használatakor a problémáknak négy fő oka van:

  • A Te eszközöd: Ha van egy régi készüléke, vagy olyan eszköze van, amely fizikai sérüléseket szenvedett el, akkor gondjai lehetnek az alkalmazás legújabb verziójának támogatásával, tartózkodási helyének követésével vagy mozgásának észlelésével.
  • A Bumble App: Az eszközre telepített alkalmazásverzió elavult lehet.
  • Az Ön Bumble-fiókja: Lehet, hogy rossz fiókba jelentkezett be, vagy rossz módszert választott a bejelentkezéshez.
  • Darázs szerverei: Bumble széleskörű problémákkal vagy kiesésekkel küzd.

Stocksnap


Hogyan lehet kijavítani, ha a Bumble nem működik

A Bumble-vel kapcsolatos problémák típusától függően többféle javítás létezik. A megoldás lehet olyan egyszerű, mint az alkalmazás újraindítása, vagy olyan fejlett, mint amellyel kapcsolatba kell lépni a Bumble ügyfélszolgálatával.

  1. Jelentkezzen be egy másik eszközön. Ehhez előfordulhat, hogy le kell töltenie a Bumble alkalmazást iOS-re, vagy le kell töltenie Android-ra, ha még nincs az alternatív eszközön. Próbáljon meg bejelentkezni Bumble-fiókjába, hogy megnézze, megfelelően töltődik-e be. Ha mégis megtörténik, akkor a probléma valószínűleg a készüléke lehet.

  2. Állítsa le a Bumble alkalmazást iOS-hez, vagy állítsa le a Bumble alkalmazást Androidra, majd nyissa meg újra. Valószínű, hogy az alkalmazás lefagyott, és csak le kell zárni és újra meg kell nyitni.

  3. Válassza ki az alternatív bejelentkezési módot. A Bumble-nek csak kétféle bejelentkezési módja van - telefonszám és Facebook útján. Ha csak azért jelentkezett be a Bumble-fiókjába, hogy megállapítsa, hogy profilja teljesen üres és a kapcsolatai megszakadtak, akkor ezt a problémát általában meg lehet oldani kijelentkezéssel és a másik bejelentkezési módszer kiválasztásával.

  4. Ellenőrizze a Bumble lefelé érzékelő oldalát. A Down Detector egy olyan webhely, amely nyomon követi a jelentősebb alkalmazások és webhelyek problémáiról szóló jelentéseket. Széles körű problémák esetén itt talál egy frissítést.

  5. Ellenőrizze a @Bumble-t a Twitteren vagy Bumble Facebook-oldala a frissítésekért. A Bumble az ismert kérdésekről frissítéseket tehet közzé hivatalos közösségi számláin.

  6. Keresés a #BumbleDown oldalon a Twitteren. Ne felejtse el kiválasztani a Legújabb fülre kattintva megtekintheti a legfrissebb tweeteket. A Twitter nagyszerű platform a valós idejű frissítések megtalálásához a világ minden tájáról, ideértve a népszerű szolgáltatásokat is.

    Ha nem találja a széles körben elterjedt problémák vagy a Bumble szervereinek kimaradásának jeleit, akkor a probléma vége lehet.

  7. Frissítse a Bumble-t Android- vagy iOS-alkalmazás. A fejlesztők folyamatosan kiadják az alkalmazásaik frissítéseit a hibák kijavítása és a lehető legzökkenőmentesebb működés érdekében.

  8. Indítsa újra iOS vagy Android készülékét. Ez segít kitisztítani mindent, ami a háttérben fut, és felszabadítja eszközének erőforrásait.

  9. Ha arra kérik, hogy fizessen a Bumble Boostért, amikor már fizetett, vegye fel a kapcsolatot a Bumble ügyfélszolgálatával. Valószínűleg Ön a Bumble Boost-előfizetés nincs társítva az Ön által használt jelenlegi profilhoz vagy fiókhoz, így ha a Bumble Boost-ot használta, és új profil létrehozásához törölte a profilját, akkor a Bumble Boost-előfizetés nem kerül átadásra arra az új profilra. A Bumble támogatás az előző előfizetését átviheti jelenlegi számlájára.

    Ha nem törölte profilját új profil létrehozása érdekében, akkor lehet, hogy rossz módszerrel jelentkezett be (a Facebook-on keresztül a telefonszáma helyett, vagy fordítva). Ebben az esetben próbálkozzon a fenti szakaszban ismertetett lépések végrehajtásával a bejelentkezési módszerek váltásához, és ellenőrizze, hogy a Bumble Boost-előfizetés újra működik-e.

  10. Ha a Beeline nem mutat felhasználókat, töltse ki további információinkat a profiljába. A Beeline egy prémium szolgáltatás, amely a Bumble Boost része, amely megmutatja azokat a felhasználókat, akik már tetszettek az alkalmazásban. Mivel a megszerzett lájkok száma és minősége a keresési kritériumokon alapszik, célszerű minél több információ kitöltésével feltölteni profilját. A profil lapon egyszerűen érintse meg a ikont ceruza ikon a profilképeden a profil szerkesztéséhez.

    Hogyan lehet leiratkozni a Bumble Boost-ról és visszafizetni

    Hasznos lehet a távolság növelése is, így profilját több embernek láthatja. A profil lapon koppintson a ikonra fogaskerék ikonra a bal felső sarokban, majd használja a Távolság csúszka a kívánt távolság visszaállításához.