Avast Free Antivirus Review – Tényleg ingyenes?

Az Avast Free Antivirus az egyik legjobb ingyenes víruskereső szoftver, amelyet letölthet. Ez egy teljes eszköz, amely véd az internet, az e-mail, a helyi fájlok, a P2P-kapcsolatok, az azonnali üzenetek és még sok más fenyegetéseitől. Valójában a 2019-es verzió meglehetősen jelentős mértékben felülmúlja versenytársait. 

Mindezen funkciókkal elgondolkodhat azon, hogy mit kell fizetnie, hogy fizetni érte. Szerencsére az Avast teljesen ingyenes!

Amit mi szeretünk

  • A vírusok és más rosszindulatú programok elleni hozzáférés.

  • Tartalmaz egy "heurisztikai motort".

  • Csendes mód funkció a riasztások elrejtéséhez.

  • A kiváló vírusvédelem hosszú múltja.

  • Windows és Mac rendszeren fut.

Amit nem szeretünk

  • Nem használható kereskedelmi célokra (csak otthoni / személyes).

  • Megpróbál telepíteni független szoftvert.

  • Időszakos regisztrációt igényel (de ingyenes).

  • Hirdetéseket jelenít meg a programon belül.


Avast Leírás: Fontos funkciók

Az Avast Free Antivirus teljes funkcionalitású víruskereső, kémprogram-elhárító és heurisztikus motorokat tartalmaz. A fájlok, az e-mail, a webes szörfözés, a P2P-átvitel, az azonnali üzenetek és még a gyanús viselkedés valós idejű védelme is biztosított. A böngésző bővítményeit is átvizsgálja, hogy rossz telepítésű és rosszindulatú telepítéseket találjon.

A Wi-Fi Inspector megvizsgálja a hálózatot sebezhetőségek felkutatására, például az alapértelmezett jelszavakat használó útválasztók azonosítására és annak ellenőrzésére, hogy a hálózata elérhető-e az internetről.

Az Avast Free Antivirus tartalmazza a Ne zavarja mód nevű funkciót, amely blokkolja az előugró ablakokat, miközben bármely program teljes képernyős módban van, játék közben vagy filmnézés közben. Ez nagyszerű, így nem jelenik meg frissítés vagy vírus riasztás, miközben valamit bemutat vagy élő játékot játszik.

Az Avastba beépített Behavior Shield szolgáltatás folyamatosan figyelemmel kíséri az alkalmazásokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok nem kezdenek másképp viselkedni, ami annak a vírusnak a jele lehet, amely megpróbálja manipulálni a szoftvert.

A Windows 10, 8 és 7 (a Starter és RT kiadások kivételével) az összes támogatott operációs rendszer az Avast Free Antivirus számára. Megkaphatja az Avast Mac-hez is, és ez ingyenes is.

Éves regisztráció szükséges a használat folytatásához, de az Avast Free Antivirus rendszeresen frissíti a rosszindulatú programok definícióit és magát a programot is, hogy naprakész maradjon az új fenyegetésekkel szemben.


Telepítési problémák: Figyeljen az Avast telepítése közben

A telepítés során a rendszer felkéri Önt, hogy telepítse az Avast webböngészőjét vagy valamilyen más programot vagy eszközt. Ezekre a kiegészítésekre nincs szükség; csak törölje a négyzet jelölését, ha nem érdekli.

Regisztrálnia kell az Avastot, hogy több mint 30 napig használhassa, de a regisztráció ingyenes és nagyon egyszerű. Évente egyszer újra regisztrálnia kell, de ez ismét ingyenes.


Ne higgy a pletykáknak: az Avast ingyenes

Néhány felhasználó kijelentette, hogy az Avast Free Antivirus nem ingyenes, vagy hogy ez nem igazán teljes víruskereső program. Ez egyszerűen nem igaz. Az Avast Free Antivirus egy teljes anti-malware eszköz.

Az Avast Internet Security, Premier vagy Ultimate verzióinak megvásárlásával járó további előnyök közé tartozik a tűzfal, a VPN, az adatvédelem és a spam védelem, de ezeket a funkciókat más programoktól ingyenesen megszerezheti, ha szeretné.

Tehát igen, az Avast Free Antivirus folyamatos vírusvédelmet biztosít, más néven hozzáférési vagy lakossági védelmet. Ez azt jelenti, hogy az Avast Free Antivirus teljesen kiválthatja az olyan vállalatok víruskereső szoftvereit, mint a McAfee és a Norton, amelyek díjat számítanak a szoftvereikért és az éves hozzáférésért a frissítésekért.


Gondolataink az Avast Free Antivirusról

Az Avast Free Antivirus már régóta létezik, és összességében kiváló ingyenes víruskereső program. Szinte mindent tartalmaz, amit valaha is szeretne egy víruskereső programtól, ingyenesen vagy más módon. Az Avast Free Antivirus az egyetlen rosszindulatú program, amelyre szüksége lesz a Windows számítógépén.

Megtekintheti, hogy az Avast szoftvere összehasonlítja-e más vállalatok víruskereső programjait - védelem, teljesítmény és biztonság terén - az AV-TEST-től.