Imgur Review

Az Imgur egy ingyenes képtárhely-webhely, amely népszerű mémek létrehozásának és megosztásának, valamint GIF-fájlok és egyéb képek tárolásának népszerű módja. Néhány száz millió felhasználóval soha nem hiányzik a tartalom.

Böngészhet az Imgurban, hogy vicces képeket találjon, vagy megoszthatja sajátjait a világgal. A galériák támogatottak, a regisztráció ingyenes, és lehetővé teszi, hogy annyi fényképet tároljon, amennyit csak akar; örökre az Imguron maradnak, hacsak nem úgy dönt, hogy törli őket.

A fotók tárolása mellett az Imgur lehetővé teszi a képek kivágását és átméretezését, valamint az egyéb speciális beállítások módosítását az online fotószerkesztő segítségével.

Látogassa meg az Imgurt

Amit mi szeretünk

  • A fotók feltöltéséhez nincs szükség fiókra.

  • Korlátlan számú képet tölthet fel.

  • A képeket örökre tárolják.

  • Tömeges feltöltés.

  • Hozz létre fotóalbumokat.

  • Osszon meg képeket bárkivel.

  • Támogatja a nagy GIF-feltöltéseket.

Amit nem szeretünk

  • Nem működik a népszerű PSD formátummal.

  • Nem lehet feltölteni GIFV fájlokat.


Imgur App

Az Imgur mobilalkalmazással rendelkezik iOS és Android felhasználók számára:

Android iOS

Az Imgur mobilalkalmazással útközben böngészhet a webhelyen, és fájlokat oszthat meg.

8 ingyenes fotószerkesztő alkalmazás, így útközben is szerkesztheti őket


Imgur korlátozások

Az Imgur alkalmazásba történő feltöltéskor a következő fájlformátumok támogatottak: JPEG, PNG, GIF, APNG, TIFF, MP4, MPEG, AVI, WEBM, QuickTime, x-matroska (MKV), x-flv (FLV), x-msvideo, és x-ms-wmv (WMV).

20 MB a nem animált fájlok, például a JPG fájlok legnagyobb fájlmérete. Az 5 MB feletti PNG-k automatikusan konvertálódnak JPG formátumba, és az 1 MB-nál (5 MB-nál nagyobb, ha be van jelentkezve) nem animált képek tömörítésre kerülnek méretük csökkentése érdekében (de ugyanaz a minőség marad).

A GIF és a videók feltöltése akár 200 MB és akár 60 másodperc is lehet; azokat GIFV formátumba konvertálják (eltávolított hanggal), hogy csökkentsék a méretet, ha a fájl meghaladja a 2 MB-ot.

Minden felhasználó óránként csak 50 képet tölthet fel az Imgurba. Ezt a korlátozást az Ön IP-címe szabja meg, ami azt jelenti, hogy ha 50 kép feltöltése után másik IP-címről jelentkezne be ugyanahhoz a fiókjához, akkor további 50-et feltölthet a cím alá.


Hogyan lehet feltölteni az Imgurba

Fotóinak feltöltése az Imgur-ra nagyon egyszerű. Megtehető számítógéppel vagy mobilalkalmazással.

  1. választ Új üzenet az Imgur tetején.

  2. Húzza át az Imgurba feltölteni kívánt képeket. Ehelyett kiválaszthatja a Válassza a Fotó / Videó lehetőséget or Illessze be a képet vagy az URL-t választási lehetőség. Ezek alatt további feltöltési lehetőségek találhatók: Meme Gen és Videó a Gif-hez.

  3. Adj címet a bejegyzésnek.

  4. Opcionálisan szerkesztheti a képet. Mutasson rá az egérrel, és használja a hárompontos menüt a szerkesztő megnyitásához. Levághatja és átméretezheti a képet.

  5. Ezen a ponton néhány módon feltöltheti és megoszthatja fényképeit az Imgur-on:

    • kiválasztása A Közösséghez megköveteli, hogy most jelentkezzen be az Imgur-fiókjába, vagy készítsen újat. A képeket nyilvánosan közzéteszi bárki számára. Ha ezt az utat választja, akkor választania kell Megosztás a közösséggel miután bejelentkezett.
    • A másik feltöltési lehetőség az Rejtett, amely nem igényel fiókot, de nem teszi közzé a képeket a kezdőlapon, hogy mindenki láthassa őket. Ehelyett privát megosztási linket kap.
    • A megosztás képenként is megengedett. Akár csak egy vagy több fotót / videót tölt fel, vigye az egérmutatót arra, amelyikre meg szeretné osztani a linket, és válassza a Kap megosztási linkeket hogy megtalálja az összes lehetőséget.

    Ezen az oldalon címkéket is hozzáadhat a fotóihoz, hogy az emberek könnyebben megtalálják őket. Ha többet töltött fel, átrendezése egy olyan opció, amely lehetővé teszi az albumban lévő fényképek megrendelését, bárhogy is szeretné megjeleníteni őket.

  6. Miután feltöltötted a tartalmadat, oszd meg a linket, ahol csak akarod!


További információ az Imgurról

  • Miután feltöltötte egy fényképet az Imgur programba, számos hivatkozást kap, például közvetlen, HTML, BBCode Link és Markdown linket.
  • A feltöltött képek saját címmel és leírással rendelkezhetnek, ami segít, ha másokkal megosztja őket.
  • A felhasználók kedvelhetik, nem kedvelhetik, kedvencezhetik, megoszthatják és kommentálhatják a képeket.
  • A speciális keresőmező lehetővé teszi, hogy megtalálja a képeket egy adott címmel, keressen egy adott felhasználót, és megtalálja a képeket egy adott címke alatt
  • Böngészhet a többi Imgur-felhasználó által feltöltött képek között, és szűrheti őket A legtöbb vírusos vagy egy népszerű címkét, majd rendezze a bejegyzéseket népszerű, legújabb, legjobb vagy véletlenszerű szerint.
  • A legtöbb legjobb megjegyzés megtekinthető minden nap, átfogva a weboldalon található összes nyilvános képet
  • Az Imgur tartalmaz egy Meme Generator programot, amely lehetővé teszi bármilyen egyedi szöveg hozzáadását egy népszerű képhez, egy másik felhasználótól vagy egy saját feltöltött képtől
  • Egy teljes fényképalbum teljes képernyőn megtekinthető, valamint ZIP fájlként egyszerre letölthető
  • A Véletlen mód egy szórakoztató módja annak, hogy találjon egy véletlenszerű, népszerű képet, amelyet egy másik felhasználó feltölt az Imgurba
  • Az online videókat GIF formátumba konvertálhatjuk az Imgur Video to GIF oldalán

Záró gondolatok Imgurról

Helyesen feltételezheti, hogy szinte minden olyan kép, amelybe olyan népszerű webhelyeken ütközik, mint például a Reddit és a közösségi média hálózatai, az Imgur tárolódik.

A weboldal könnyen használható, nem igényel fiókot, korlátlan feltöltést és egész életen át tartó tárolást támogat, és támogatja az összes népszerű képformátumot ... nincs sok nemtetsző dolog benne. Nem csoda, hogy havonta milliárdnyi megtekintést kap.

Nagyra értékeljük, hogy az Imgur használatához nincs szüksége fiókra. Most, ha hozzá akar férni a fájl szerkesztéséhez és a későbbi könnyed eltávolításához, hozzon létre egy fiókot. Teljesen ingyenes, és csak egy percet vesz igénybe.

Vannak más ingyenes online képtárhely-webhelyek, amelyek a feltöltés után nem adják meg a közvetlen linket egy képhez, így az a kis funkció az Imgurral meglehetősen áldás. Ez nagyon hasznos, ha képeket oszt meg másokkal.

Úgy tűnik, hogy Imgur mindent elgondolkodott, amikor fotóit online tárolja, így nincs igazán panasz.

Látogassa meg az Imgurt