Az AOL-üzenetek és névjegyek importálása a Gmailbe

Betehet egy Gmail beépülő modult az AOL Mailbe, és előnézeti a beérkező leveleket itt, de mi a helyzet a másik irányral? Nincs mit. Az AOL Mailről a Gmailre válthat, és magával viheti üzeneteit, mappáit és névjegyeit.

Szerencsére az archivált és a beérkezett üzenetek összes üzenetét könnyen át lehet másolni a Gmailbe az AOL Mail alkalmazásból. Áthelyezheti a címjegyzékét is.


Importálja az AOL-üzeneteket és névjegyeket a Gmailbe

Importálhat szinte minden levelet és címjegyzéket az AOL Mail programból a Gmailbe. A másolt üzenetek mind az AOL-fiókjában is megmaradnak.

Több óráig vagy akár két napig is eltarthat, mire az importált üzenetek megjelennek.

  1. Másolja az összes importálni kívánt üzenetet az AOL Mail programból Elküldött levél és Levélszemét mappákat az AOL Mail nevű mappába Mentett levél vagy egy másik egyéni mappa. A Piszkozatok és a Spam mappákban lévő üzenetek nem importálódnak.

  2. Jelentkezzen be Gmail-fiókjába.

  3. Válassza ki a beállítások felszerelés a Gmailben.

  4. választ beállítások a megjelenő menüben.

  5. Válassza ki a Fiókok és importálás Tab.

  6. választ Levelek importálása és kapcsolatok. Ha korábban importált leveleket, válassza a lehetőséget Importálás egy másik címről. Megnyílik az Import párbeszédpanel.

  7. Írja be AOL e-mail címét a Milyen fiókról szeretne importálni?

  8. választ folytatódik.

  9. Írja be az AOL Mail jelszavát a Írja be a jelszót az [email protected] címre.

  10. választ folytatódik.

  11. Győződjön meg róla, Névjegyek importálása és E-mail importálása vannak kiválasztva. Ha azt szeretné, hogy az AOL-fiókjában kapott üzeneteket egy hónapra automatikusan másolja a Gmail postaládájába, válassza a lehetőséget Importálja az új leveleket a következő 30 napra.

  12. választ Indítsa el importálni és válassza ki a OK amikor kész.

Az összes üzenet és névjegy továbbra is elérhető az AOL Mail szolgáltatásban, miután importáltuk őket a Gmailbe.


Hogyan lehet megállítani az AOL-levelek importálását a Gmailbe

Ha úgy dönt, hogy már nem szeretne új üzeneteket importálni az AOL Mail programból a Gmailbe, akkor leállíthatja az e-mailek importálását.

  1. Jelentkezzen be Gmail-fiókjába.

  2. Válassza ki a beállítások felszerelés a Gmailben.

  3. választ beállítások a megjelenő menüben.

  4. Válassza ki a Fiókok és importálás Tab.

  5. Ban,-ben Import Mail and Contacts válasszon megáll or töröl azon fiók mellett, amelyről le szeretné állítani az e-mailek küldését.

  6. választ OK annak megerősítéséhez, hogy le akarja állítani az e-mailek importálását a Gmail-fiókjába. Az e-mail címet azonnal eltávolítjuk.