Az NFL Mobile App használata

Az NFL hivatalos mobilalkalmazása hozzáférést biztosít mindenhez, amire szükséged van a futballszezon maximális kihasználásához. Híreket, élő pontozási frissítéseket, kedvenc csapatok nyomon követésének lehetőségét és élő streaming tartalmat kínál az NFL hálózatból vagy az NFL Game Pass-ból. Akár Fantasy Football eszközöket keres, akár bárhonnan hozzáfér az NFL eseményekhez, az NFL alkalmazást érdemes megnézni.

Web / Bailey Mariner

Az NFL mobilalkalmazás iOS rendszerhez iOS 9.0 vagy újabb verziót igényel, és kompatibilis az iPhone, iPad, iPod touch és Apple TV készülékekkel. Az NFL Android alkalmazáshoz Android 5 vagy újabb verzió szükséges, és kompatibilis az Android telefonokkal és táblagépekkel.


Első lépések

Az NFL bárki számára ingyenesen letölthető, a streaming lefedettség kivételével minden szolgáltatáshoz ingyenes hozzáféréssel rendelkezik. Szerezd meg az iOS App Store-ból iPhone-hoz és iPad-hez, valamint a Google Play-től Android-hoz.

Az alkalmazás első megnyitásakor egy rövid videót játszik le, amely bemutatja önmagát és néhány új funkcióját. Ezután megkérdezi, hogy szeretne-e kiválasztani egy követendő csapatot és értesítéseket kapni. Görgesse végig az NFL csapatok listáját, és nyomja meg a csillagot azok mellett, amelyekből híreket és riasztásokat szeretne kapni.

Miután kiválasztotta a csapatát, megérkezik az alkalmazás Hírek fülére.


Olvassa el a legfrissebb híreket

Az alkalmazás alján öt szakasz található. A híreket kék színnel emelik ki. Legfelül a Hírek három részre oszlik. Az NFL alkalmazás többi részét ugyanúgy tervezték. A szélesebb kategóriákkal az alj közelében, az alkategóriákkal pedig a teteje felé.

Az elsődleges Hírek fül a Kiemelt. Ez tartalmazza az NFL környékének összes legfrissebb hírét, minden csapaton átívelve.

A középső fülön megtalálhatók a csapata hírei. Minden ott található a követett csapatra és a rajta lévő játékosokra.

Végül láthatja az NFL bajnokságot és a különleges eseményeket. Abban az időben, amikor a fenti képernyőképet 2019-ben készítették, az NFL 100 éves focit ünnepelt NFL 100 kampányával.


Keresse meg a játékokat, ütemezéseket és eredményeket

Az NFL alkalmazás következő fő szakasza a Games. Ez a szakasz bemutatja az élő eredmények frissítését, az ütemezéssel kapcsolatos információkat és a szembenéző csapatok gyors összehasonlítását.

Mindig az aktuális heti menetrend szerint érkezik meg. Ha nincsenek meccsek, vagy a szezonon kívül van, mint a fenti képen, akkor a következő héten láthatja a játékot.

Minden felsorolt ​​játékban szerepel az idő, a játszó csapatok és az aktuális pontszámok. Az első felsorolt ​​játék a kedvenc csapatod játéka, ha az adott héten játszanak. Egyébként időrendben szerepel.

A képernyő tetején az NFL alkalmazás megjeleníti, hogy melyik hétre nézi az ütemtervet. Érintse meg az évad teljes listájának megtekintéséhez. Válasszon bármelyik hetet, hogy megtekinthesse a felállást, vagy nézzen vissza az elmúlt hetekre, hogy áttekintse csapata előrehaladását.


Tudjon meg mindent a csapatokról

A Csapatok részben megtalál mindent, amit tudnia kell kedvenc NFL-csapatáról és azokról a csapatokról, amelyekkel ebben a szezonban szembe kell néznie. Ha módosítani szeretné, melyik csapatot nézi, koppintson a csapat nevére, majd válasszon egy mást a listából.

Amikor először megérkezik a csapatokba, fontos statisztikákat fog látni a követett csapatról. Az ablak tetején az alkalmazás megmutatja a győzelem / veszteség rekordját. Közvetlenül ez alatt talál érdekes információkat, például vezetőedzőjüket, stadionjukat, tulajdonosukat, az indulás évét és a közösségi média linkjeiket.

Ezután az egyes csapatok listája lehetőséget kínál a jegyek vásárlására, amelyet a csapat idénybeosztása követ. Itt áttekintheti a csapata vagy a fantázia érdekében követett csapatok mindenét.

Ez alatt fel vannak sorolva az egyes csapatok bajnokságon belüli rangsorai. Az alkalmazás egyszerű grafikonon mutatja meg a rangsorukat, amely szemlélteti rangjukat és összehasonlítja őket a liga vezetőjével.

Végül megnézheti, hogy a csapat mely játékosainak legjobb statisztikája van. Ez egy másik kiváló tulajdonság azoknak a fantázia rajongóknak, akik a játék minden aspektusában a csapat legjobb játékosait akarják megszerezni.

Az egyes csapatok listájának legalsó részén újra megjelenik a hírrészük.


Tekintse át az állást és a statisztikákat

A szezon lefutása után megtudhatja, hogy csapata hogyan áll szemben a versennyel. Az NFL alkalmazás Állandó szakasza megmutatja, hogy csapata és riválisai hol állnak a bajnokságban és a részlegükön belül.

A rangsor háromféleképpen rendezhető; osztályonként, konferenciánként és az egész ligában. Mindegyiknek megvan a maga lapja. Az általuk megjelenített információk megegyeznek, de a változatos felépítés megkönnyíti a csapat helyének megjelenítését az egyes kontextusokban.

Sokat, sokat, még többet

Az NFL alkalmazás sok érdekes funkciója a Több kategóriába tartozik. Itt az alkalmazás további, az NFL alkalmazáshoz kapcsolódó és beépített alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódik, például az NFL hálózatról történő streaminghez és az NFL Game Pass szolgáltatáshoz.

választ Több hogy megtekinthesse az elérhető felfedezendő lehetőségek listáját. A Shop az NFL Fanatics üzletbe vezet, hogy engedélyezett felszerelést vásároljon. A jegyek lehetővé teszik a következő játékok jegyeinek megvásárlását. A Fantasy eljut az NFL Fantasy alkalmazásához.

A Liga vezetői a fantasy foci rajongói számára is érdekesek lesznek. Itt státuszt kaphat a bajnokságban vezető játékosoktól és csapatoktól.

Nézze meg az NFL Network Streaming szolgáltatást

Ha még mindig a Több alatt van, koppintson a ikonra NFL hálózat. TV előfizetés nélkül nem juthat messzire. Az első képernyő a szolgáltatóját kéri, a streaming szolgáltatások, mint például a Sling, szintén szerepelnek a listán. Jelentkezzen be a TV szolgáltatójának bejelentkezési adataival.

Bejelentkezés után az NFL alkalmazás átviszi az NFL hálózatra. A képernyő teteje betölti az élő közvetítést. Az alábbiakban felsorolja a közelgő programokat. A videó kibontásához fordítsa készülékét oldalra fekvő módba.

Videójának kilépése nélkül is visszaléphet az NFL alkalmazásba. megnyomni a Hát gombot az NFL alkalmazáshoz való visszatéréshez, és a folyam a sarokig minimalizálódik, mint a kép a képben. Ha készen áll arra, hogy visszatérjen a patakhoz, csúsztassa felfelé a bal sarok felé. A kicsinyített adatfolyam jobbra csúsztatása bezárja.

Feliratkozás az NFL Game Pass szolgáltatásra

A Game Pass az NFL streaming szolgáltatása. Hozzáférést biztosít exkluzív tartalomhoz, előszezonbeli játékokhoz, teljes visszajátszásokhoz és kiemelésekhez. Koppintson a Game Pass alatt Több az alkalmazásban.

A Game Pass egy független előfizetés, amely 2019 júniusától 99.99 dollárba kerül a szezonban. Ha rendelkezik előfizetéssel, könnyen bejelentkezhet. Lehetősége van fiók létrehozására és feliratkozásra az NFL alkalmazáson keresztül. Miután ezt megtette, rajta keresztül is hozzáférhet az összes Game Pass-tartalomhoz.

Korábban a Verizonnak az alkalmazáson keresztül streaming megállapodása volt az NFL-lel. 2019 elejétől ez a megállapodás és a kapcsolódó csökkentett adatdíjak már nincsenek érvényben.