Az HBO Offline használata

Az HBO most lehetővé teszi a zsinórvágók számára, hogy kábel előfizetés nélkül streameljék az HBO teljes tartalmát. Bár nincs lehetőség az HBO Now műsorainak és filmjeinek letöltésére, továbbra is offline nézheti az HBO Now szolgáltatást.

Az HBO új streaming szolgáltatása, az HBO Max lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy műsorokat és filmeket töltsenek le offline megtekintés céljából.


Engedélyezi az HBO az offline megtekintést?

Az HBO Now nem nyújt lehetőséget az offline megtekintésre a webhelyen vagy a hivatalos alkalmazások bármelyikén keresztül. Ez azt jelenti, hogy az HBO Now nézésének egyetlen hivatalos módja az, hogy műsorokat és filmeket streamelhet, miközben csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz vagy mobil adatkapcsolathoz.

Ha offline módon szeretne HBO-műsorokat és filmeket nézni az HBO Now segítségével, az egyetlen lehetőség egy harmadik féltől származó felvételi eszköz használata, például a PlayOn. Néhány lehetőség áll rendelkezésre, de egyiket sem támogatja az HBO hivatalosan.

  • PlayOn Cloud: Mind Android, mind iPhone felhasználók számára működik, és nem igényel további hardvert. Kis összegű díjat igényel minden alkalommal, amikor bármit felvesz.
  • PlayOn Desktop: Android és iPhone felhasználók számára egyaránt működik, de a műsorok és filmek rögzítéséhez Windows számítógépre van szükség. A mobilalkalmazás ingyenes, de a rögzítéshez fizetnie kell a Windows alkalmazásért.
  • iPhone TV alkalmazás: Ez a módszer lehetővé teszi a műsorok rögzítését a telefonról anélkül, hogy bármit is fizetne. Ehhez azonban meg kell jelentkeznie az HBO Now-ra az alkalmazáson keresztül. Ha már van előfizetésed, az nem fog működni.

Az HBO felvétele a PlayOn Cloud szolgáltatással

Az Android és az iOS rendszerű PlayOn Cloud lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen streaming szolgáltatás tartalmát rögzítsék. A felvételeket csak hét napig menti a felhő, de az MP4 fájlokat letöltheti a számítógépére. HBO új műsorok és filmek rögzítése a PlayOn Cloud alkalmazással:

  1. Töltse le és telepítse a PlayOn Cloud alkalmazást a Google Playről vagy az Apple App Store-ból.

  2. Indítsa el a PlayOn Cloud alkalmazást, és koppintson a gombra HBO most.

  3. Írja be HBO Now felhasználónevét és jelszavát, majd érintse meg a elemet Bejelentkezés.

  4. Keresse meg az offline megtekintéshez menteni kívánt műsort vagy filmet, vagy válasszon egy műfajt az összes elérhető opció megtekintéséhez.

  5. Érintse Rekord. A rendszer felkéri, hogy jelentkezzen be a PlayOn-ba, vagy hozzon létre új fiókot, ha még nincs.

  6. Érintse Megvan. Kérlek, tedd meg!

  7. Válassza ki a felvett hitelcsomagot, és koppintson a gombra folytatódik a vásárlás befejezéséhez.

  8. A műsor vagy a film elkezdi játszani. A felvétel valós időben zajlik, így a mentéshez be kell fejeznie a teljes műsor / film streamingjét. Ezután letöltheti felvételeit a következő hét napra.


Hogyan rögzítsük az HBO-t most a PlayOn Desktop segítségével

Ha PC-n szeretne rögzíteni és streamelni, akkor fizetnie kell a PlayOn prémium előfizetésért. A HBO Now offline használatát a PlayOn segítségével Windows rendszeren a következőképpen teheti meg:

  1. Lépjen a PlayOn letöltési oldalára, és válassza a lehetőséget Ingyen verzió.

  2. Miután befejezte a PlayOn telepítését, indítsa el az alkalmazást, és zárja be a gyorsindító ablakot.

  3. Jelentkezzen be a PlayOn-ba. Jelentkezhet be a Facebook hitelesítő adataival, vagy létrehozhat egy új PlayOn-fiókot, ha úgy tetszik.

  4. választ Csatornák.

  5. Keresse meg és válassza ki HBO most.

  6. választ Nyisd meg a beállításokat.

  7. Görgessen lefelé, és válassza ki Belépek az HBO Now mellett. Írja be az HBO Now felhasználónevét és jelszavát, majd válassza a lehetőséget alkalmaz és OK a beállítások ablak bezárásához.

  8. Válasszon egy műsort vagy filmet, amelyet offline nézni szeretne, majd válassza a lehetőséget Rekord.


Hogyan rögzítsük az HBO-t most a PlayOn Mobile segítségével

A PlayOn mobilalkalmazás (nem használható a PlayOn Cloud szolgáltatással) Android és iOS rendszereken érhető el, így iPhone, iPad, Android telefon vagy Android táblagépén is használható. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiválassza a rögzíteni kívánt műsorokat és filmeket, amelyeket aztán rögzít a Windows PC-jén. Ezután átviheti a műsorokat mobil eszközére offline megtekintés céljából.

A mobilalkalmazás működéséhez a PlayOn alkalmazásnak futtatnia kell a számítógépén. Felvételeket kezdeményezhet telefonjáról, de csak akkor, ha az alkalmazás fut a számítógépén. A HBO Now offline használatát telefonján vagy táblagépén a következőképpen használhatja a PlayOn segítségével:

  1. Töltse le és telepítse a PlayOn alkalmazást mobil eszközére.

  2. Nyissa meg a PlayOn alkalmazást, várja meg, amíg csatlakozik a számítógépén lévő alkalmazáshoz, majd koppintson a ikonra Mind.

  3. Érintse HBO most.

  4. Keresse meg azt az adást, amelyet offline nézni szeretne, és koppintson a gombra Rekord.

Miután felvett néhány műsort vagy filmet, átviheti azokat a számítógépről a telefonra. A telefonján tárolt adathordozók bármikor lejátszhatók, a mobiladatok használata nélkül Helyi média fülre a PlayOn alkalmazásban.

Ha a felvételeket a számítógépről a telefonjára helyezte át, akkor a PlayOn telefon alkalmazásban megnézheti őket, még akkor is, ha az alkalmazás nem fut a számítógépén.


Nézze meg az HBO-t most offline állapotban az iPhone TV alkalmazással

Az iOS 12.3 és újabb verziókon elérhető iPhone TV alkalmazás lehetővé teszi műsorok rögzítését offline megtekintés céljából. A fogás az, hogy ez a módszer csak akkor érhető el, ha nincs meglévő HBO Now előfizetésed. E módszer használatához egyszerűen regisztráljon az HBO Now szolgáltatásra az iPhone TV alkalmazáson keresztül, keressen meg egy offline megtekinthető műsort, és koppintson Letöltések
.

Ez a módszer nem érhető el, ha előfizett az HBO Now szolgáltatásra az HBO Now alkalmazáson vagy az iPhone TV Appon kívüli szolgáltatáson keresztül.