A Bumble használata

A Bumble a nőkre összpontosító társkereső és hálózati alkalmazás, amely a Tinder közvetlen versenytársaként jelent meg. A gyors összekapcsolódások megkönnyítése helyett ez az alkalmazás célja, hogy segítsen barátokat, partnereket és a helyi szakemberekkel való hálózatot találni, ugyanazon a helyen.


Gyors áttekintés: Mi a Bumble?

Nem az emberek összekapcsolására épített összes alkalmazás teszi ezt, miközben a tényleges érintett emberekre gondol. A Bumble részben azért épült, hogy felhatalmazza a nőket, és nagyobb esélyeket adjon nekik a mélyebb kapcsolatokra, ellentétben a Tinderhez hasonló versenytársakkal.

A Bumble három külön szakaszra tagolódik: Bumble Date, Bumble BFF és Bumble Bizz. Mindegyiknek megvan a maga sajátos célja és kicsit másképp működik. A Bumble Date azoknak szól, akik randevú éjszakát vagy új kapcsolatot keresnek.

Új barátokat találhat a környéken a Bumble BFF segítségével, majd a Bumble Bizz-t arra építik, hogy a szakemberek kapcsolatba léphessenek az iparukkal. A Bumble használatának minden más módja megköveteli a profil újjáépítését. Ez azt jelenti, hogy fényképeket kell választani a bemutatásra, meg kell írni egy rövid életrajzot, és beszélni kell arról, amit keres.


Mitől különbözik a darázs?

Ahelyett, hogy egy méret minden hálózathoz passzolna, a Bumble úgy lett kialakítva, hogy ügynökséget nyújtson Önnek, függetlenül attól, hogy randevúzik-e vagy hálózatozik. Csatlakoztathatja az Instagramot és a Spotify-t is a Bumble-profiljához, hogy a potenciális mérkőzések jobban szemlélhessék Önt, mielőtt elhúznák őket.

Az egyeztetés során a Bumble kiemelkedik a többi megfelelő közösségi alkalmazás közül. A Bumble Date-ben az ügynökség egészét átadják a nőnek. Nemcsak mindkét felhasználónak meg kell egyeznie és ellopnia az érdeklődését, de a nőnek meg kell tennie az első lépést és üzenetet kell küldenie. Ez egy módja annak, hogy a nők csak egy kicsit biztonságosabbnak érezzék magukat a bántalmazás vagy zaklatás miatt, amely gyakran megjelenhet az ilyen jellegű alkalmazásokban.

Ez nem azt jelenti, hogy nem fogsz olyan emberekbe ütközni, akikkel nem akarsz foglalkozni. Ha ez megtörténik, két alapvető lehetősége van. Feloldhat valakit, vagy teljesen letilthatja. Mindkét esetben ez csak néhány koppintással végezhető el, így folytathatja a dolgokat, és nem maradhat tovább.


Hogyan blokkolhatunk vagy feloldhatunk valakit a Bumble-ban

  1. Nyissa meg a üzenet központ a letiltani kívánt személlyel.

  2. Érintse meg a három függőleges pont a képernyő jobb felső sarkában.

  3. Érintse páratlan or blokkolni.

Matching a Bumble-on

Ahhoz, hogy megfeleljen valakinek, mindössze annyit kell tennie, hogy balra vagy jobbra csúsztat. Amikor megnyitja az alkalmazást, látni fogja a lehetséges egyezéseket. Látni fogja a másik személy profilját, az általa linkelt fotókat és egyéb információkat. Ha az oldal aljára görget, akkor egy olyan helyet is megjelenít, ahol megérinthet egy x-et vagy egy pipát, ahol egyezhet valakivel.

A profil alján csillag ikon jelenik meg, amely a darázs alkalmazáson belüli devizanemek és a Super Swipes ikonja. Ezeknek az érméknek a segítségével biztosan megmutathatja egy másik felhasználónak, hogy valóban érdekli őket, ahelyett, hogy a szokásos oda-vissza járna, amikor egy alkalmazáson keresztül találkozik az emberekkel.

Ha ellop, hogy találkozzon valakivel, és ő máris ellopta Önt, megjelenik egy képernyő, amely megmutatja a mérkőzést. Ez egyúttal egy egyszerű alkalom arra is, hogy előadjon egy üdvözlő üzenetet a bemutatkozáshoz.


Párosítás után

Miután találkoztál valakivel, és ő veled, ez a személy megjelenik a meccssorban. Az alkalmazás ezen szakaszát úgy találja meg, hogy a képernyő jobb felső sarkában lévő üzenet ikonra kattint.

A Match Queue egy vízszintes sor, amely egy zöld kört tartalmaz azoktól az emberektől, akik érdeklődnek, de te nem csúsztattad a mérkőzést, és egy sor mindenkit, akivel találkoztál.

Ez alatt beszélgetéseket láthat. Ha megérinti annak a személynek az ikonját, akivel párosít, egy csevegési buborék megnyílik, és lehetőséget ad a csevegésre. Ha ketten nem beszélgettek az első 24 órában, a meccs lejár, és újra meg kell mérkőznie, hogy megismerhesse egymást.

A Bumble belsejében a csevegés funkció is elég szilárd, amennyiben ezek a dolgok mennek. Írhat SMS-t, küldhet gifeket, vagy akár fényképeket is dobhat oda, amikor megismeri ezt az új embert. Ez megkönnyíti a dolgok alkalmazásban tartását, amíg nem biztos abban, hogy el akar lépni az alkalmazásból.

A Bumble használatának váltási módszerei

A Bumble használatának minden más módja saját tömeggel rendelkezik, amelyekkel kapcsolatba léphet. Ugyanakkor nem láthatja a Bumble Bizz lehetséges mérkőzéseit a Bumble BFF használata közben, vagy fordítva.

A módváltás rendkívül egyszerű, és könnyedén mozog előre és hátra. Ne felejtse el beállítani az egyes módszerek profilját, hogy minél több meccset várhasson, és jó lesz.

  1. Nyisd ki Zümmög.

  2. Koppintson a képernyő tetejére, ahol megjelenik a Bumble bejelentkezési módja. Azt fogja mondani Bumbledate, Bumblebff vagy Bumblebizz.

  3. Húzza ujját balra vagy jobbra a kívánt Bumble és a használni kívánt módszer kiválasztásához érintse meg a kapcsoló gombot.

Kitűnjön a tömegből

A Bumble segítségével minél több információ (és minél több a személyisége) ragyog a képernyőn, annál több mérkőzésre számíthat. Ennek érdekében összeállítottunk néhány tippet az optimális egyezés érdekében!

  • Mutasson fotókon: Minden módszerhez 6 profilfotót tölthet fel. Mutasd meg személyiségedet háziállatok, barátok, család és hobbik fényképeivel!
  • Ringassa meg a profilját: Gyors kérdések segítségével eldöntheti, hogy iszik-e, dohányzik-e, gyermeke van-e és még sok más. Bár ezek a válaszok nem kötelezőek, megválaszolásával biztosíthatja, hogy jobb minőségű mérkőzéseket kapjon. Hasonlóképpen van helye kiírni, amit keres, ezért mindenképpen beszélje meg magát. Hadd ragyogjon át az, ami félelmetes benned!
  • Csevegjen: A mérkőzések elkészítése után mindenképpen küldjön üzenetet! Legyen szó akár egy gyors gifről, akár egy kedves üdvözletről, az emberekkel való találkozás legegyszerűbb módja, ha beszélünk velük. Hasonlóképpen, ha nem kezdesz beszélgetést az első 24 órán belül, akkor a meccs lejár, légy merész és hajtsd végre az első lépést!