Az Outlook.com címjegyzék megnyitása

Hol található az Outlook.com címjegyzék szolgáltatása? Névjegyei a People alkalmazásban találhatók. Az Outlook.com-ban könnyen megtalálhatók az e-mailek, és új ismerősnek is lehet címezni egy ismert partnert.

A cikk utasításai az Outlook.com és az Outlook Online szolgáltatásokra vonatkoznak.


Nyissa meg az Outlook.com címjegyzéket (emberek)

Az Outlook.com címen nem talál címjegyzéket. Ehelyett keresse meg az Embereket, ha meg szeretné találni a névjegyeket, csoportokat és listákat. A Személyeket is felhasználhatja a bejegyzések szerkesztésére, hozzáadására és eltávolítására. Az Outlook.com People alkalmazást az egér vagy a billentyűparancs segítségével nyithatja meg.

A névjegyek megtekintéséhez az Outlook.com webhelyen:

  1. Jelentkezzen be az Office.com portálon.

  2. Nyissa meg a Irodai alkalmazások indítója.

  3. választ Emberek.


Használja a Search Mail and People alkalmazást az Outlook Mail alkalmazásban

Gyors módja annak, hogy megtalálja azt a névjegyet, akitől e-mailt kapott, vagy amelyet felvett a Személyek névjegyzékbe, használja a Személy ablak tetején található Keresőmezőt.

Névjegy kereséséhez írja be a nevét, és az Outlook lekérdezi az e-mailjeiből és az Emberek névjegyekből a találatokat. Válassza ki a névjegyet, majd keressen tovább mappa és dátum szerint, ha szeretne e-maileket kapni a kapcsolattartótól.


Billentyűparancsok az emberek címjegyzékének megnyitásához

Beállításaitól függően kapcsolja be vagy ki a billentyűparancsokat. Menj beállításokválassza Az összes Outlook beállítás megtekintése, Akkor megy általános megközelíthetőség.

Kiválaszthatja a különböző parancsikonok aktiválását, beleértve az Outlook.com-ot, a Yahoo! Mail, Gmail és Outlook. Ha nem szeretné használni a billentyűparancsokat, válassza a lehetőséget Kapcsolja ki a billentyűparancsokat.

A People névjegyek megnyitásához az Outlook.com billentyűparancsok engedélyezésével nyomja meg a gombot GP az Outlook.com e-mailben. Ha a Gmail parancsikonjai engedélyezve vannak, nyomja meg a gombot GC.

Ezek a parancsikonok megváltoztak a korábbi verziókhoz képest, és a jövőben változhatnak.


Személyek címjegyzékének megtekintése és rendezése az Outlook.com webhelyen

A névjegyek megtekintéséhez és különféle rendezéséhez:

  • Partnerek listájának megtekintése: A Mappa ablaktáblán válassza ki a megtekinteni kívánt névjegyzéket. Az összes névjegy, partnerlisták vagy mappákba rendezett névjegyek megtekintése.

  • Módosítsa a rendezési sorrendet: A névjegyek tetején válassza ki a legördülő nyilat, és válasszon rendezést sorrend szerint. Válassza ki a lista rendezését név, vállalat, város vagy legutóbb hozzáadott szerint.

  • Válassza ki a megjelenítési sorrendet: A partnerek listájának tetején válassza a legördülő nyilat, és válasszon sorrend szerinti megjelenítést. A nevek megjelenítése keresztnév vagy vezetéknév szerint. Ez nem változtatja meg, hol jelenik meg a névjegy a listán; amit a rendezési sorrend határoz meg.

Névjegyek hozzáadása és kezelése

Az Outlook.com eszközöket kínál a címjegyzék kezeléséhez.

  1. Névjegy hozzáadásához lépjen az Outlook.com menübe, és válassza a lehetőséget Új kapcsolat. Adja meg az elérhetőség adatait, és válassza a lehetőséget Teremt.

  2. Partnerlista importálásához vagy exportálásához lépjen a kezel menüben.

  3. Névjegy hozzáadásához a Kedvencek listához válassza ki a névjegyet, majd válassza a lehetőséget Hozzáadás a kedvencekhez.

Használja az Embereket a kapcsolatok eléréséhez

Ha kiválaszt egy névjegyet, gyorshivatkozásokat talál az új e-mail indításához, a partnerrel megosztott fájlok megtekintéséhez, egy Skype-csevegés indításához, a LinkedIn-profil megtekintéséhez és egyéb lehetséges kapcsolatokhoz.