Az iPad beállításainak megnyitása

Az iPad Beállítások alkalmazásában megtalálhatók a táblagép működésének megváltoztatásához használt menük. Ez lehetővé teszi az Apple ID és az App Store előfizetései kezelését, az egyes tartalomtípusok blokkolását, valamint az Ön és családja készülékének használatának figyelemmel kísérését és vezérlését. Ugyanúgy érheti el a Beállításokat, ahogyan játékokat vagy alkalmazásokat nyit meg az iPad készülékén. Megtalálja a kezdőképernyőn. De ha táblagépén több oldalnyi tartalom van, akkor más lehetőségek is vannak.

Ezek az utasítások a 3. generációs iPad-ekre és újabbakra vonatkoznak.


Az iPad Settings alkalmazás megnyitása

A Beállítások megnyitásának leggyorsabb módja iPad-jén a Home gomb megnyomásával aktiválható a Siri, és ha a hangsegéd aktiválja, mondjuk Indítsa el a Beállításokat. Az alkalmazások név szerinti megnyitása a Siri által kínált számos produktív szolgáltatás egyike.

A Beállítások vagy más alkalmazások megnyitásának másik gyors módja a Spotlight Search nevű iOS univerzális keresési funkció. Helyezze az ujját a kezdőképernyőre, majd csúsztassa lefelé az ujját. A keresési képernyőn írja be beállítások a beviteli mezőben. Koppintson az ikonra az eredmények között, mint a kezdőképernyőn.

Amikor a Beállítások meg vannak nyitva, az ikont áthelyezheti az iPad képernyő alján található dokkolóba. Ez állandó hozzáférést biztosít a jövőben.


Mit tehet az iPad beállításai között?

A Beállítások alkalmazásnak számos lehetősége van, amelyek megváltoztatják az iPad viselkedését. Némelyik mindenki számára praktikus, például kikapcsolja a mobilszolgáltatást az akkumulátor élettartamának megtakarítása érdekében, és mások fontosak azok számára, akiknek további segítségre van szükségük az iPad használatához, például a Kisegítő lehetőségek beállításaihoz.

Web / Kyle Fewel 

Íme néhány dolog, amit megtehet az iPad beállításokkal:

  • Új e-mail fiók hozzáadása: Új e-mail fiókok hozzáadása a Mail, Kontaktok, Naptárak beállítások. Beállíthatja azt is, hogy fogadjon-e értesítéseket, ha új üzeneteket kap, és hogy az iPad milyen gyakran ellenőrzi a beérkező leveleket.
  • Kapcsolja ki az értesítéseket egy adott alkalmazáshoz: Az értesítések hasznosak a hírek és frissítések valós idejű fogadásához. De nem biztos, hogy minden alkalmazásnál szeretné őket. Ahelyett, hogy kikapcsolná a push értesítéseket az egész iPad-en, lépjen az Értesítések beállításaihoz, és kapcsolja be vagy ki egyetlen alkalmazáshoz.
  • Állítsa be az iPad fényerejét: Ez a beállítás kíméli az akkumulátor élettartamát. A Fényerő és a Háttérkép beállításaiban csúsztassa le a fényerőt egy olyan pontra, ahol az iPad jól látható, de nem annyira fényes. Minél alacsonyabb ez a beállítás, annál hosszabb ideig tart az akkumulátor.
  • Állítson be egy alapértelmezett böngészőt: Nem kell a Google-t használni alapértelmezett keresőmotorként. Alatt szafari beállításokat, állítsa be az alapértelmezett keresőmotort a Google, a Yahoo vagy a Bing névre.
  • Kapcsolja be az automatikus letöltést: Az Apple felhő felé történő elmozdulásának szép tulajdonsága, hogy az iPad automatikusan letöltheti a más eszközökön készült zenéket, könyveket és alkalmazásokat, ideértve a számítógépen végrehajtott vásárlásokat is.
  • Testreszabhatja iPad megjelenését: Bármelyik képet használhatja háttérként a Zárolási képernyőn és a Kezdőképernyőn egyedi háttérkép beállításával.
  • Konfigurálja az érintésazonosítót: Ha egy újabb iPad-et használ a Touch ID ujjlenyomat-érzékelővel, és nem a kezdeti beállítás során konfigurálta, akkor tegye meg a Beállításokban. A Touch ID nem csak az Apple Pay alkalmazáshoz használható. Sok más felhasználási lehetősége van, például az iPad gyors feloldása jelszó beírása nélkül.
  • Konfigurálja a FaceTime-et: Szeretné megváltoztatni, hogyan érik el Önt az emberek a FaceTime-t az iPaden? Kapcsolja be vagy ki a FaceTime-et, vagy adjon hozzá egy másik e-mail címet a listához.
  • Kapcsolja ki a Wi-Fi-t: Az iOS képessége, hogy megkérdezheti, szeretne-e csatlakozni egy közeli Wi-Fi hálózathoz, hasznos lehet, de ha autóval utazik, és különböző hálózatok mellett halad el, az is bosszantó lehet. A Wi-Fi beállításai között mondja el az iPad-nek, hogy ne kérje a közeli hálózatokhoz való csatlakozást.