Az Outlook megnyitása csökkentett módban

Használja az Outlook módot csökkentett módban, ha nem tudja megnyitni néhány Outlook ablakát, a beállítások lefagynak, amikor módosításokat hajt végre, gyanítja, hogy egy nemrégiben telepített kiterjesztés rosszindulatú programot tartalmaz, vagy a funkciók vagy a Windows furcsán viselkednek.

A cikk utasításai az Outlook for Microsoft 365, az Outlook 2019, az Outlook 2016, az Outlook 2013 és az Outlook 2010 programokra vonatkoznak.


Használhatja az Outlook-ot csökkentett módban?

Még akkor is, ha problémái vannak az Outlook programmal, a mód csökkentett módban nyílik meg normálisan, mert kiterjesztések vagy egyéni eszköztárbeállítások nélkül indul, és letiltja az Olvasópanelt. Ezek az elemek a problémák gyakori forrásai, ezért az Outlook csökkentett módban történő indítása után vizsgálja meg a program ezen részeit, és nézze meg, mi akadályozza a megfelelő megnyitást.

Az Outlook csökkentett módban történő megnyitása nem jelenti a Windows csökkentett módban történő használatát; a kettő nem ugyanaz. Indíthatja a Windows rendszert csökkentett módban, majd megnyithatja az Outlook programot, de ez a művelet nem indítja el az Outlook alkalmazást csökkentett módban.


Az Outlook indítása csökkentett módban az Outlook parancsikon használatával

Az Outlook csökkentett módban történő megnyitásához nyomja meg és tartsa lenyomva a Ctrl gombot, majd válassza az Outlook parancsikont. A megjelenő figyelmeztető párbeszédpanelen a kiválasztásával erősítse meg, hogy csökkentett módban szeretné megnyitni az Outlook programot Igen.

Nyissa meg az Outlook programot csökkentett módban a parancssorból

Az Outlook biztonságos módban történő megnyitásának másik módja a parancssor használata:

  1. Nyomja meg a billentyűparancsot Win + R megnyitni futás párbeszédablak. Vagy írja be futás a Windows keresőmezőben, és nyomja meg a gombot belép.

  2. Ban,-ben futás párbeszédpanelen írja be outlook.exe / biztonságos és válassza ki a OK.

  3. Ban,-ben Válassza a Profil lehetőséget ablakban válassza az alapértelmezett Outlook opciót, majd válassza a lehetőséget OK hogy megnyissa azt a profilt.

  4. Az Outlook csökkentett módban indul.


Az Outlook csökkentett módú parancsikonjának létrehozása

Ha gyors módot szeretne létrehozni az Outlook csökkentett módban történő megnyitására anélkül, hogy újra elvégezné ezeket a lépéseket, készítsen egy Outlook csökkentett módú parancsikont.

  1. Kattintson a jobb gombbal vagy tartson lenyomva egy üres területet az asztalon.

  2. választ Új > parancsikon.

  3. Írja be az Outlook.exe teljes elérési útját, írja be /biztonságos az útvonal végén, majd válassza a lehetőséget Következő.

    Ha segítségre van szüksége a fájl elérési útjának megtalálásához, olvassa el az alábbi "Parancssor módszer" szakasz példáját.

  4. Írja be a parancsikon leíró nevét, például az Outlook csökkentett módot.

  5. választ befejez hogy az Outlook parancsikonja csökkentett módban történjen, és kilépjen a Parancsikon létrehozása ablak.

Megállapíthatja, hogy az Outlook csökkentett módban működik-e, ha a program címe (Csökkentett mód).

A biztonságos mód letiltásához az Outlookban kattintson duplán vagy duplán a szokásos Outlook parancsikonra, amelyet mindig használ. A csökkentett mód csak akkor engedélyezett, ha ezen az oldalon ismerteti az egyik módszert.


Parancssor módszer

Tudnia kell az Outlook.exe fájl teljes elérési útját, mielőtt az Outlook parancsot biztonságos módban elindíthatja a Parancssor használatával. A fájl elérési útja az Outlook verziójától és attól függ, hogy a 32 vagy 64 bites verzióról van-e szó.

Ha nem tudja, mit kell begépelni a Parancssorba, olvassa el az alábbi következő szakaszt. Ellenkező esetben nyissa meg a Parancssor parancsot, írja be a következő parancsot, és cserélje le ezt az elérési utat az Outlook.exe fájléval:

„C: Program Files Microsoft Office Office16 outlook.exe” / széf

Miután elvégezte a szükséges módosításokat az Outlook programban, zárja be a programot, és nyissa meg újra az Outlook megnyitásához használt szokásos parancsikonnal. Amíg nem nyitja meg az Outlookot a fent leírt módszerek egyikével, az mindig normálisan indul (nem csökkentett módban).

Bizonyos esetekben, például a bővítmények csökkentett módban történő törlésekor, futtassa az Outlookot rendszergazdaként a fenti parancs emelt szintű parancssorba történő indításával.

Outlook.exe helye

Párféleképpen lehet megtalálni az Outlook.exe tárolását. A legegyszerűbb másolni a parancsot, ahogy alább látja, és beilleszteni a Parancssorba. Tudnia kell, hogy az Outlook melyik verzióval rendelkezik, hogy működjön.

Ha ezt a módszert használja, ahelyett, hogy kézzel írja be a parancsokat, jelölje ki az alábbi szöveget, és másolja át. Lépjen a Parancssor elemre, kattintson a jobb gombbal a fekete képernyőre, és válassza a lehetőséget Paszta. nyomja meg belép a parancs végrehajtásához.

Egy másik módszer, amely nem igényli az Outlook telepített verziójának ismeretét, a számítógépen történő keresés outlook.exe. Ezt megteheti a Windows beépített keresőeszközével, vagy egy olyan harmadik fél által készített programmal, mint a Minden.

Ne írja be a félkövér szöveget vagy a szóközöket, amikor másolja ezeket a parancsokat. Másolja és illessze be az első dupla idézőjeleket (az idézőjeleket is beleértve) egészen /biztonságos.

Outlook for Microsoft 365, Outlook 2019 és Outlook 2016

  • 32 bites: "C: Program Files (x86) Microsoft Office Office16 outlook.exe" / biztonságos
  • 32 bites (alternatív): "C: Program Files (x86) Microsoft Office root Office16 outlook.exe" / biztonságos
  • 64 bites: "C: Program Files Microsoft Office Office16 outlook.exe" / széf
  • Click-to-Run 32 bites: "C: Program Files (x86) Microsoft Office 16 ClientX86 Root Office16 outlook.exe" / széf
  • Click-to-Run 64 bites: "C: Program Files Microsoft Office 16 ClientX64 Root Office16 outlook.exe" / széf

Outlook 2013

  • 32 bites: "C: Program Files (x86) Microsoft Office Office15 outlook.exe" / biztonságos
  • 64 bites: "C: Program Files Microsoft Office Office15 outlook.exe" / széf
  • Click-to-Run 32 bites: "C: Program Files (x86) Microsoft Office 15 ClientX86 Root Office15 outlook.exe" / széf
  • Click-to-Run 64 bites: "C: Program Files Microsoft Office 15 ClientX64 Root Office15 outlook.exe" / széf

Outlook 2010

  • 32 bites: "C: Program Files (x86) Microsoft Office Office14 outlook.exe" / biztonságos
  • 64 bites: "C: Program Files Microsoft Office Office14 outlook.exe" / széf
  • Click-to-Run 32 bites: "C: Program Files (x86) Microsoft Office Office14 outlook.exe" / biztonságos
  • Click-to-Run 64 bites: "C: Program Files Microsoft Office Office14 outlook.exe" / széf