ExpressVPN áttekintés: Minden, amit tudnod kell

ExpressVPN 

A kettős képernyő kialakítását kissé nehézkesnek találtuk, de elvégzi a dolgát. Egyesek számára kívánatos lehet a második képernyőn a teljes globális kiszolgáló listába történő elmélyülés lehetősége. Miután csatlakozott a kiválasztott VPN-helyhez, máris mehet. A kapcsolat tetejét a képernyő tetején ellenőrizheti (úgy néz ki, mint egy repülő V, pipával).

Csatlakozhattunk a japán Netflix-hez, az Egyesült Államok Netflix-jéhez és Hulu-jához, és még a BBC szigorú proxy tesztjein is túljutottunk a brit BBC iPlayer-en.


Teljesítmény: Kiváló

Magabiztosan kijelenthetjük, hogy a kapcsolat, a szörfözés és az adatfolyam sebessége kiváló az ExpressVPN-en. A legjobb sebesség és teljesítmény eléréséhez használja a Intelligens hely funkciót.

A Smart Location az ExpressVPN-be épített eszköz, amely speciális algoritmusok segítségével megtalálja a legjobb VPN-kiszolgálót olyan tényezők alapján, mint a letöltési sebesség, a késés és a távolság. Mindig a legjobb kiszolgálót választja az Ön tartózkodási helyéhez, így nem kell kitalálnia, hol érheti el a legjobb teljesítményt.

 ExpressVPN

Megállapítottuk, hogy az ExpressVPN szerverei gyorsak, az 183.1Gbps-os kapcsolat használatakor a mért maximális csatlakozási sebesség 1 Mbps. Ez még a legmegerőltetőbb feladatokhoz is bőven elegendő, még a 4K HD videó streamingjéhez és a gyors tempójú játékokhoz is.

Az ExpressVPN magánélet iránti elkötelezettsége bebizonyosodott, amikor a török ​​kormány 2017-ben adatokat követelt az ExpressVPN-től, és nem volt átadandó adat.

Rossz biztonsági előírásokkal rendelkező távoli régiók esetében az ExpressVPN a Virtuális kiszolgálók nevű szolgáltatást használja. Ahogy a neve is sugallja, a virtuális szerverek nem abban az országban találhatók, mint az Ön számára rendelt IP-cím.

Ez akkor fontos, ha olyan országban van szüksége IP-címre, amely nem felel meg az ExpressVPN biztonsági előírásainak, például Indonéziában. Ha a virtuális helyek egyikének egyikében tartózkodik, akkor az ExpressVPN átirányítja az összes internetes forgalmát egy másik ország szerverén keresztül, miközben helyi IP-címet rendel hozzá. Ez újabb biztonsági réteget ad az internetböngészéshez.


Streaming: Jó lefedettség, de nincsenek dedikált szerverek

Az ExpressVPN nem nyújt dedikált streaming szervereket, mint a verseny egyes tagjai, de továbbra is használhatja ezt a szolgáltatást tartalom feloldásához néhány kedvenc szolgáltatótól. Csatlakoztunk az Egyesült Államok, Japán és az Egyesült Királyság szervereihez, és valójában elég szerencsénk volt.

Csatlakozhattunk a japán Netflix-hez, az Egyesült Államok Netflix-jéhez és Hulu-jához, és még a BBC szigorú proxy tesztjein is túljutottunk a brit BBC iPlayer-en. Ezek az eredmények nem garantáltak, mivel a streaming video szolgáltatások folyamatosan próbálják blokkolni a VPN-eket, de nagyon jó tapasztalataink voltak az ExpressVPN-ről.


Adatvédelmi irányelvek: szigorú

Az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken (BVI) található, ahol szigorúbb adatvédelmi törvények érvényesek, mint sok más országban. A BVI nem tagja az 5, 9 vagy 14 Szem Szövetségnek, és nincsenek adatmegőrzési törvényei. Ez azt jelenti, hogy nem tárolnak olyan IP-címeket, böngészési előzményeket, adatforgalmat vagy Domain Name System (DNS) lekérdezéseket, amelyek felhasználhatók lennének egy adott felhasználó azonosítására.

Valóban, az ExpressVPN a magánélet iránti elkötelezettségét akkor bizonyították, amikor a török ​​kormány 2017-ben adatokat követelt az ExpressVPN-től, és nem volt átadandó adat.

Az ExpressVPN méltó választás mindazok számára, akik nagyobb magánéletre és biztonságra vágynak az interneten.

Az ExpressVPN adatvédelmi irányelveiből: "Nem gyűjtünk naplót az Ön tevékenységéről, beleértve a böngészési előzmények, a forgalmi rendeltetési hely, az adattartalom vagy a DNS-lekérdezések naplózását sem. Soha nem tárolunk csatlakozási naplókat sem, vagyis nincsenek naplók az Ön IP-címéről, a kimenő VPN-ről. IP-cím, a kapcsolat időbélyegzője vagy a munkamenet időtartama. ”


Biztonsági jellemzők: A legjobb az osztályban

Az ExpressVPN a kategóriájában a legjobb biztonsági funkciók széles választékát használja az adatvédelem és a biztonság számos szinten történő biztosítása érdekében. Ez az ExpressVPN-t a személyes adatvédelem széles körére teszi alkalmassá, ideértve a torrentezést, a tevékenységek elrejtését az internetszolgáltató és a keresőmotorok elől, a filmek streamingelését és a földrajzi korlátozások megkerülését, még Kínában is. 

Az ExpressVPN lenyűgöző biztonsági funkcióinak listája a következőket tartalmazza:

  • Advanced Encryption Standard (AES) 256 bites kulcsokkal: Katonai szintű titkosítási szabvány, amelyet kormányzati szervek és biztonsági szakértők használnak a rendkívül érzékeny adatok védelmére.
  • Szigorú naplózási politika: Az ExpressVPN soha nem vezet naplót a kimenő IP-címről, a böngészési előzményekről, a forgalom céljáról, az adattartalomról, a kapcsolat időbélyegéről vagy a DNS-lekérdezésekről.
  • TrustedServer: Az ExpressVPN szerverek illékony memórián (RAM) futnak, nem merevlemezeken. Ez garantálja, hogy a RAM minden adata törlődik, amikor az áramellátás megszakad.
  • Hálózati zár (ExpressVPN Kill kapcsoló): Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az adatforgalom és az IP-cím privát maradjon (azaz nem szivárog) akkor is, ha a VPN-kapcsolat hirtelen megszakad.
  • 60 perces újracsere: Amellett, hogy az ExpressVPN minden egyes csatlakozáskor új titkos kulcsról tárgyal, az új kulcsot 60 percenként automatikusan tárgyalja a VPN használata közben is.
  • Chrome böngésző kiterjesztés HTTPS mindenütt: Egy kiterjesztés, amely automatikusan a nagyobb webhelyek biztonságosabb HTTPS-verziójára irányít. Ez akkor is működik, ha kapcsolódik az ExpressVPN-hez.
  • Opcionális VPN a Wi-Fi routerhez: Ez a funkció lehetővé teszi az otthoni útválasztó beállítását egy olyan alkalmazással, amely a Wi-Fi hálózat összes eszközét biztonságban tartja. Ennek a funkciónak a használata azt jelenti, hogy nem kell különálló eszközökre telepítenie a VPN alkalmazást.

Annak érdekében, hogy a VPN mindig be legyen kapcsolva, ellenőrizheti a lehetőséget Indítsa el az ExpressVPN-t indításkor alatt preferenciák > általános.

ExpressVPN

Az ExpressVPN különféle VPN protokollokat kínál, amelyek közül választhat, beleértve az OpenVPN-t UDP / TCP vagy L2TP / IPSec felett. Ha protokollt akar váltani, akkor könnyen elvégezhető. Csak menj a preferenciák menüt, és kattintson a Protokoll fülre. Az ExpressVPN azonban azt javasolja, hogy tartsa be az OpenVPN-t, vagy hagyja, hogy az alkalmazás automatikusan válassza ki a hálózatának legmegfelelőbb protokollt.


Extra biztonsági funkció: Osztott alagút

Az ExpressVPN egyedülálló funkcióval rendelkezik, amelyet split splitelingnek neveznek. A megosztott alagút segítségével kiválaszthatja, hogy mely alkalmazások (Chrome, Firefox stb.) Használják a VPN-t, és melyek nem. Ez hasznos lehet, ha a VPN-t szeretné használni az online tevékenységek titkosításához bizonyos webhelyeken, de nem akarja lelassítani más webhelyeket, ahol jobb lenne, ha helyi IP-címet használna.

A megosztott alagút példája magában foglalhatja a VPN használatát a tengerentúli filmek torrentezéséhez vagy streamingjéhez, miközben nem VPN-kapcsolatot tart fenn olyan helyszíneken, mint a helyi vállalkozások vagy az élelmiszer-szállítási szolgáltatások. Ne feledje, hogy az ExpressVPN megosztott alagút funkciójának használatakor az internetszolgáltatója vagy a külső fél potenciálisan láthatja vagy elfoghatja az adatforgalmat, amelyet a VPN nem véd.

ExpressVPN

Torrentezés: Az uTorrent alkalmazással működik

Az ExpressVPN szolgáltatás torrentezéshez is működik. Használatához le kell töltenie az uTorrent fájlt a hivatalos uTorrent webhelyről. A telepítés után használhatja az uTorrent alkalmazást, ha az ExpressVPN be van kapcsolva, hogy privát módon torrentezhessen. Valószínűleg magától értetődik, hogy ha torrentez, mindig használjon megbízható és rendkívül biztonságos VPN szolgáltatást.

Az ExpressVPN a kategóriájában a legjobb biztonsági funkciók széles választékát használja az adatvédelem és a biztonság számos szinten történő biztosítása érdekében.

Hirdetésblokkolás: Nem érhető el

Néhány VPN-szolgáltatás tartalmaz beépített hirdetésblokkolót, amely extra biztonságot jelent a túlbuzgó hirdetéskövetők ellen, amelyek információkat szereznek a rendszeréről és a kapcsolatról. Az ExpressVPN nem tartalmaz hirdetésblokkolót, ezért ez a funkció itt nem érhető el.

Ügyfélszolgálat: Web chat, e-mail és jegyrendszer

Az ExpressVPN nem rendelkezik telefonos támogatással, de kiváló webes csevegési rendszert kínálnak. Egyes VPN-ek mesterséges intelligencia-alapú csevegőrendszerek segítségével vágnak le, de az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy valódi emberrel beszélhessen, ha problémát tapasztal a szolgáltatással.

A webes csevegés mellett az ExpressVPN rendelkezik egy e-mail címmel is, amelyhez bármikor megkeresheti az aszinkron támogatást, valamint egy jegyalapú rendszerrel, amelyet kitölthet az ügyfélszolgálatukon keresztül.

Ár: Jó

Az árképzés szempontjából az ExpressVPN ésszerű áron kapható az összes szolgáltatásért és opcióért. Bár nem olyan olcsó, mint más szolgáltatások, előfordulhat, hogy az ExpressVPN extra szolgáltatásai meghaladják a költségeket.

Jelenleg az ExpressVPN három fizetési lehetőséget kínál: egy hónapot, hat hónapot vagy 15 hónapot. Az egy hónapos terv 12.95 dollár, a hat hónap 9.99 dollár, a legjobb ajánlat pedig 8.32 dollár 12 hónapra. A 12 hónapos terv napi 69 cent lesz, ami még mindig viszonylag olcsó.

Verseny: ExpressVPN vs NordVPN

A két legjobb besorolású VPN-ként gyakran megtalálhatja az ExpressVPN-t és a NordVPN-t egymás között. Van azonban néhány különbség közöttük. A kezdőknek az ExpressVPN a drágább lehetőség, egy 12 hónapos terv ára 8.32 USD / hó. Eközben a NordVPN havi 4.08 dollárt fog vissza fizetni egy éves tervre.

Azok számára, akik VPN használata közben meg akarják tartani a helyi kapcsolatokat, az ExpressVPN osztott alagutat kínál; A NordVPN nem. És ami a rendelkezésre álló platformokat illeti, több választási lehetőséget kap az ExpressVPN segítségével, amely még a Chromebook, a Kindle Fire és a Nook alkalmazásokat is tartalmazza. Jó hír, hogy mindkét vállalat 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal, így kockázat nélkül kipróbálhatja a szolgáltatásokat.

Végső ítéletet

Jó érték.

Ha nagy sebességre, érzékeny 24 órás csevegéstámogatásra, katonai szintű titkosítási protokollokra és további biztonsági funkciókra kíváncsi, nézze meg alaposan az ExpressVPN-t. Az ExpressVPN hatalmas globális szerverinfrastruktúrájával, intelligens helymeghatározási funkciójával, beépített sebességtesztjével és még sok jó hozzáadott értékű szolgáltatással méltó választás mindenki számára, aki nagyobb magánéletre és biztonságra vágyik az interneten.

Hasonló termékek, amelyeket felülvizsgáltunk:

  • CyberGhost VPN
  • VyprVPN
  • IPVanish VPN

Szemüveg

  • Termék neve ExpressVPN

  • Ára 8.32 USD

  • Sebesség (leggyorsabban megfigyelhető) 183.1 Mbps (1Gbps kapcsolaton tesztelve)

  • Operációs rendszerek Windows, macOS, Linux, Chromebook, iOS, Android

  • Eszközök Egyszerre öt eszköz

  • Kiszolgáló helyei 94 ország

  • Szerverek száma 3,000 XNUMX+

  • Streaming tesztelt Netflix (Japán, Egyesült Államok), BBC iPlayer, Hulu (USA)

  • Torrentezés Igen (az uTorrent alkalmazással működik)

  • Titkosítás AES 256 bites OpenVPN

  • Naplózás Nincs naplózási irányelv, átláthatósági jelentés nem áll rendelkezésre

  • Joghatóság Brit Virgin-szigetek