Hogyan adhat Safari könyvjelzőket iPad-re

Az iPad készülékén található Safari böngésző támogatja a könyvjelzőket, így gyorsan visszatérhet kedvenc webhelyeire. Bármikor készíthet Safari könyvjelzőket, vagy eltávolíthatja a régi könyvjelzőket a böngésző szétszóródása érdekében.

A könyvjelzők az iPad-en közvetlenül a Safari alkalmazásból készülnek, és ezt másodpercek alatt megteheti bármely weboldalról. Miután elkészítette a Safari könyvjelzőt, a könyvjelzők előugró menüjéből vagy egy új fülről érheti el.

Az alábbi lépések képernyőképei a Safari iOS 12-ben vannak, de az írott lépéseknek működniük kell az iOS más verziói esetében is, ideértve az iOS 13-at is.

A könyvjelzők mind normál, mind privát böngészési módban működnek, de a privát böngészés során létrehozott könyvjelzőket a normál módban mentett oldalakkal együtt tárolják. Más szóval, nincs külön terület a privát könyvjelzők számára.

Remek Safari alternatívák a böngészéshez az iPad készüléken


Hogyan lehet egy weboldalt megjelölni a Safariban

A webhely könyvjelzőként történő mentésének kulcsa a Safari-ban a megosztás gomb.

  1. Látogasson el arra a weboldalra, amelyet könyvjelzővel szeretne megjelölni a Safariban.

  2. Koppintson a megosztás gombra a címsávtól jobbra a Safari tetején, és válassza a lehetőséget Könyvjelző hozzáadása.

    Ha nem látja a címsávot vagy a megosztás gombot a Safari tetején, görgessen az oldal tetejére. Ez automatikusan megjeleníti a teljes menüt.

  3. Ha akarja, változtassa meg a könyvjelző nevét, különben megtarthatja alapértelmezett, automatikusan létrehozott névként.

    Ezt az időt felhasználhatja egy másik könyvjelző mappa kiválasztására is. Ha most újat szeretne készíteni, érintse meg az alatt felsorolt ​​mappát HELYSZÍN majd válassza ki Új mappa. Ha több mappát szeretne egymás után létrehozni, olvassa el az oktatóanyagot ezen az oldalon.

  4. Válasszon Megtakarítás hogy a Safari könyvjelzője legyen.

Nem lehet könyvjelzőket hozzáadni az iPad Safari alkalmazásában? Javítva


Hogyan lehet megtalálni a Safari könyvjelzőit

A Safariban készített könyvjelzőket a Érdekes alapértelmezés szerint mappa, amelyhez a címsáv bal oldalán található könyvjelzőgomb megnyomásával (amelyet egy nyitott könyv ikon jelöl).

A könyvjelzők elérésének másik módja iPad-jén az, ha megnyit egy új böngészőfület, az alkalmazás jobb felső sarkában található pluszjelzéssel. Az új lapon a Érdekes mappát, valamint az összes többi egyéni könyvjelző mappa oldalpaneljét.

A kezdőképernyőhöz felvett könyvjelzők csak ikonok a kezdőképernyőn, hasonlítanak bármely más alkalmazáshoz. Akár más alkalmazásokhoz hasonlóan is áthelyezheti őket.


Safari könyvjelző hozzáadása az iPad kezdőképernyőjéhez

A könyvjelzőket közvetlenül a kezdőképernyőn is hozzáadhatja, így azonnal megnyithatja őket anélkül, hogy először el kellene indítania a Safari-t. Amikor megérinti a kezdőképernyő könyvjelzőjét, az azonnal megnyílik a Safari böngészőben.

Ehhez koppintson a címsáv jobb oldalán található megosztás gombra, és válassza a lehetőséget Add to Home Screen. Nevezze el a könyvjelzőt, amit csak akar, majd érintse meg a gombot hozzáad.


Hogyan lehet egyéni könyvjelzőmappákat hozzáadni a Safariban

Meghívjuk az iPad alapértelmezett mappáját a könyvjelzők számára Érdekes, de a mentett oldalakat más mappákba is rendezheti.

  1. Válassza a könyvjelzők gombot (a könyv megnyitása ikon) a Safari bal felső sarkában. Ha nem látja ezt a menüt, görgessen az oldal tetejére.

  2. A könyvjelzők lapon koppintson a ikonra szerkesztése az alján.

  3. választ Új mappa.

  4. Nevezze el a mappát valami emlékezetesnek.

    Ha már létrehozott más mappákat, akkor az egyik mappát beágyazhatja a másikba, kiválasztva a másik mappát.

  5. Érintse csinált a billentyűzeten a mappa mentéséhez, majd csinált még egyszer a Könyvjelzők menüben.

A könyvjelző gombra koppintva kikapcsolhatja és visszatérhet a weboldalra.


A Safari könyvjelzőinek törlése vagy szerkesztése az iPad készüléken

Nem valószínű, hogy minden létrehozott könyvjelző örökre megmarad. Talán arra jöttél rá, hogy nem olyan gyakran használod, mint gondoltad, vagy a webhely már nincs online. Bármikor szerkesztheti vagy törölheti ezeket a könyvjelzőket.

Csak nyissa meg a könyvjelzők menüt, és érintse meg a elemet szerkesztése egy piros mínusz gombot látni, amellyel törölheti az elkészített mappákat vagy a létrehozott könyvjelzőket. Koppintson a töröl megerősítéséhez.

A könyvjelző vagy a mappa nevének szerkesztéséhez kövesse ugyanazokat a lépéseket, de a piros ikon helyett válassza ki magát az elemet, majd változtassa meg a nevet tetszés szerint.