Tud-e egy iPad Kindle-könyveket olvasni? És hogyan vásárolhatom meg őket?

Az iPad fantasztikus e-olvasót készít, nemcsak a Kindle-könyvekhez, amelyeket az Amazon-tól vásárolt, hanem más e-könyv-gyártók számára is, beleértve az Apple Books-ot is. A legújabb iPad-ek továbbfejlesztett, tükröződésmentes képernyővel rendelkeznek, és a Night Shift funkció korlátozza az esti órákban a kék színt az iPad színképében.

A legújabb iPad Pro modellek True Tone kijelzővel rendelkeznek, amely a környezeti megvilágítás alapján eltolja a színspektrumot. Ez utánozza, hogy a "valós világban" lévő tárgyak kicsit másképp néznek ki a természetes fényben, mint a mesterséges fény.


Hogyan olvashatom el a Kindle könyveimet az iPaden?

Töltse le az ingyenes Kindle olvasót az App Store-ból. A Kindle alkalmazás kompatibilis mind a Kindle könyvekkel, mind az Audio Companionokkal, de az Audible könyvekkel nem. Az alkalmazás támogatja a Kindle Unlimited előfizetést is.

Használja az Amazon Cloud Reader alkalmazást, ha nem szeretné letölteni a Kindle alkalmazást.

Miután letöltötted a Kindle alkalmazást, jelentkezz be az Amazon-fiókodba, és töltsd le a könyvtáradban lévő könyveket. Miután összekapcsolta a Kindle alkalmazást a fiókjával, készen áll az olvasás megkezdésére. 

Web / Julie Bang

Az alkalmazás öt fülre van felosztva, amelyekhez a képernyő alján található gombokkal férhet hozzá:

  • könyvtár: Ez a szakasz az egész Kindle könyvtáradat feltárja. A letöltött könyvek a jobb alsó sarokban található pipával jelennek meg. Töltsön le egy könyvet az olvasáshoz, de miután letöltötte, online vagy offline is elolvashatja.
  • közösség: Ez a fül hozzáférést biztosít a Goodreadshoz, amely a könyvbarátok közösségi hálózata. A Goodreads nagyszerű hely, ahol megoszthatja könyvespolcát más barátaival vagy lelkes olvasóival, és kiváló hely új könyvek felfedezéséhez is.
  • Jelenlegi könyved: Az éppen olvasott könyv a fül gombjainak közepén jelenik meg.
  • Discover: Az Amazon olvasási szokásait felhasználva párosít hasonló könyvekkel. Noha nem vásárolhat könyveket közvetlenül az Amazon alkalmazásból, felveheti azokat a kívánságlistára, így könnyebben megtalálhatók, ha közvetlenül az Amazon.com webhelyre megy.
  • Több: Ha módosítania kell a beállításokat, vagy másik fiókba kell bejelentkeznie, használja a Továbbiak lapot. 

Túl sok alkalmazás van az iPad-en?

A Spotlight Search funkcióval keresse meg a Kindle alkalmazást, vagy egyszerűen kérje meg Sirit, hogy "nyissa meg a Kindle-t". Sirinek mindenféle klassz trükk van az ujjában.


Hogyan vásárolhatok Kindle könyveket az iPad-en?

Habár a Kindle alkalmazáson keresztül böngészhet és olvashat a Kindle Unlimited könyvekben, nem vásárolhat Kindle könyveket, mert az Apple korlátozza az alkalmazáson keresztül értékesíthető mennyiségeket. Megkerülő megoldásként használja a Safari böngészőt, és lépjen közvetlenül az amazon.com webhelyre.

Miután megvásárolta a könyvet a webböngészőn keresztül, nyissa meg a Kindle alkalmazást, és olvassa el. Körülbelül egy percen belül be kell töltenie; a Kindle alkalmazásnak le kell töltenie, mielőtt készen állna az olvasásra. Ha pedig nem látja, érintse meg a ikont Szinkronizálás gombra a könyvtár jobb alsó sarkában a Kindle alkalmazásban az összes vásárlás frissítéséhez.


Hogyan változtathatom meg a betűtípusokat, változtathatom meg a háttér színét és kereshetem a könyvben?

Könyv olvasása közben koppintson az oldal bármely pontjára, hogy felfedjen egy menüt az iPad kijelzőjének felső és alsó részén.

Az alsó menü egy görgetősáv, amely segíti az oldalak közötti áttekintést. Ez az eszköz nagyszerű, ha folytatja a már megkezdett könyvet más forrásból, például a könyv papírmásolatát. A Kindle alkalmazásnak akkor is folytatnia kell, ahol abbahagyta, még akkor is, ha egy másik eszközön olvassa el, így nem kell továbbugrania a Kindle-on indított könyv folytatását. 

A felső menü számos konfigurációs lehetőséget mutat be. A legfontosabb a font gomb, amely az "Aa" betűkkel ellátott gomb. Ezen az almenün keresztül megváltoztathatja a betűstílust, a méretet, az oldal háttérszínét, a margókban mennyi fehér helyet hagyhat, sőt a kijelző fényerejét is megváltoztathatja.

A kereső gomb, amely egy nagyító, lehetővé teszi a könyvben való keresést. A három vízszintes vonallal ellátott gomb a menü gomb. Ezzel a gombbal léphet egy adott oldalra, meghallgathatja a hangtársat vagy átolvashatja a tartalomjegyzéket.

A menü másik oldalán található a megosztás gomb, amely lehetővé teszi, hogy szöveges üzenetet küldjön a könyv linkjével egy ismerősének, egy könyvjelzőt a jegyzetekhez, a röntgen funkciót, amely információkat hoz létre az oldalról (beleértve egyesek definícióit). kifejezések), és egy könyvjelző gombra.


Hogyan hallgathatom meg a hallható könyveimet?

Töltse le az Audible alkalmazást, hogy meghallgassa Audible könyveit. A Kindle alkalmazás csak hallható társakkal működik. Az Audible alkalmazás a Kindle alkalmazáshoz hasonlóan működik. Miután bejelentkezett az Amazon bejelentkezéssel, töltse le az Audible könyveket az iPadre, és hallgassa meg őket.

Ha van iPadem, akkor az iBooks-ot kell használnom a Kindle helyett?

Tényleg mindegy, hogy az iBooks vagy az Amazon Kindle alkalmazását használja olvasáshoz. Mindketten nagyon jó olvasók. Az Apple iBooks-jának rendezett oldalfordító animációja van, de az Amazon rendelkezik a rendelkezésre álló legnagyobb könyvtáraival és olyan szép funkciókkal, mint a Kindle Unlimited. 

Ha szeretné összehasonlítani az üzletet, mindkét e-olvasó használatával összehasonlíthatja az árakat egymással. És ne felejtse el megnézni az összes elérhető nyilvános könyvet.