Hogyan adhatunk barátokat az Epic Games-hez

Az Epic Games a hatalmas népszerűségnek örvendő Fortnite: Battle Royale, más olyan slágerjátékok, mint a Gears of War, valamint az Unreal Engine, amely egy olyan játékmotor, amely számos más fejlesztő játékának százait hajtotta. Az Epic rendelkezik egy online áruházzal és egy játékindítóval is, amely hasonló a Steam-hez.

Ha barátaival olyan Epic címekben szeretne játszani, mint a Fortnite, különböző platformokon, például PC-n, mobilon és konzolokon, akkor az Epic Games indítót kell használnia. Az indító lehetővé teszi, hogy barátokat vegyen fel az Epic Games-be, majd játszhasson velük a választott platformon.

Az Epic Games hordozórakéta csak Windows és Mac rendszereken érhető el, de az Epic Games ismerőseinek felvétele lehetővé teszi, hogy velük játszhasson bármely olyan platformon, amelyet az Epic Games-fiókjához kapcsolt.


Hogyan adhatunk barátot az Epic Games-hez

Kétféleképpen adhat hozzá barátokat az Epic Games-hez. Az egyik megköveteli, hogy ismerje barátja megjelenítési nevét, amely név akkor jelenik meg, amikor együtt játszunk, vagy az e-mail cím, amelyet az Epic Games használ. A másik megköveteli, hogy kösse össze az Epic Games fiókját egy másik közösségi média fiókkal vagy játékszolgáltatással.

Az első módszer, amellyel foglalkozunk, megköveteli, hogy ismerje barátja megjelenítési nevét vagy e-mail címét. Ha nem tudja a megjelenített nevét vagy e-mail címét, akkor ezt meg kell találnia, mielőtt használhatja ezt a módszert.

Az Epic Games indítóval nincs mód barátok keresésére, így valójában meg kell kérdeznie barátjától a megjelenítési nevet, mielőtt hozzáadhatja őket. Megadhatja az e-mail címüket is.

Ha beírja azt az e-mailt, amelyet a barátja használt a regisztráció során, megkapja az ismerős kérését. Ha más e-mailt használtak, akkor meg kell kérdeznie, hogy mi ez, mielőtt elküldhetné ismerősének a kérését.

Így adhat hozzá barátokat az Epic Games-hez:

  1. Nyissa meg az Epic Games indítót, és kattintson a gombra barátok.

    Ha még nem rendelkezik az Epic Games indítóval, telepítenie kell. Keresse meg az Epicgames.com webhelyet, és kattintson a gombra Get Epic Games. Még ha olyan játékot is játszik, mint a Fortnite konzolon vagy mobilon, akkor is szüksége van az Epic Games indítóra Windows PC-jén vagy Mac-jén, ha barátokat szeretne hozzáadni az Epic Games-fiókjához.

  2. Kattintson az Barát hozzáadása ikonra.

  3. Írja be barátja Epic Games megjelenítési nevét vagy e-mail címét a Adj hozzá egy barátot mezőt, és kattintson rá ELKÜLD.

  4. A barátod mindaddig megjelenik a kimenő szakaszban, amíg el nem fogadják a kérését.

  5. Ha barátod elfogadja a kérését, a kimenő üzenet eltűnik, és bármikor játszhatsz velük, ha egyszerre online vagy.

  6. Kattintson az hozzáad egy ismerős ikont további barátok hozzáadásához.


Hogyan adhatunk barátokat az epikus játékokhoz a Facebook és a Steam segítségével

Az Epic Games barátaival való felvétel másik módja az, hogy összekapcsolja az Epic Games fiókját egy másik szolgáltatással. Ez egy nagyszerű módszer, ha sok barátja van más szolgáltatásokban, amelyek szintén használják az Epic Games játékot. Akkor is jó módszer, ha nem biztos abban, hogy mi a barátja megjelenített neve vagy e-mail címe, mert nem kell időt pazarolnia arra, hogy megkérdezze és várja, mire válaszol.

Az Epic Games lehetővé teszi a kapcsolódást a Facebook és a Steam szolgáltatásaihoz. Ennek megvalósításához ismernie kell a Facebook vagy a Steam bejelentkezési adatait, és engedélyt kell adnia az Epic Games számára, hogy csatlakozzon Facebook vagy Steam fiókjához.

Ha kétfaktoros hitelesítést aktivált a Facebookon, hozzáférést kell kapnia a Facebook-nál használt e-mailhez. Ha aktiválta a Steam Guard funkciót, akkor hozzáférést kell kapnia a telefon Steam alkalmazásához vagy a Steam szolgáltatással használt e-mailhez.

Így adhat hozzá barátokat az Epic Games-hez a Steamhez vagy a Facebookhoz való csatlakozással:

  1. Nyissa meg az Epic Games indítót, és kattintson a gombra barátok.

  2. Kattintson az Barát hozzáadása ikonra.

  3. Kattints Facebook or Gőz.

  4. Ha a Steam lehetőséget választotta, kattintson a személyes Steam fiókjára a folytatáshoz.

    Ha nem jelenik meg a Steam-fiókja, ellenőrizze, hogy bejelentkezett-e eszközén a Steam alkalmazásba. Az Epic Games nem tudja felismerni a Steam-fiókját, ha nincs bejelentkezve.

  5. Írja be a Steam felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a gombra Bejelentkezés.

    Ha fiókjában aktiválta a Steam Guard szolgáltatást, meg kell adnia egy kódot a telefonján a Steam alkalmazásból, vagy meg kell várnia, amíg a Steam e-mailt folytat.

  6. Várja meg a sikerüzenetet, zárja be a böngészőablakot, és térjen vissza az ismerősök listájához az Epic Games indítóban.

  7. Ha még nem ellenőrizte e-mailjét az Epic Games segítségével, kattintson az Ellenőrző e-mail újraküldése elemre, kövesse a kapott e-mailben található utasításokat, majd kattintson a ELLENŐRZTEM AZ E-mailemet.

    Nem folytathatja az e-mail igazolása nélkül. Ha nem látja az ellenőrző e-mailt, ellenőrizze az összes e-mail mappát, beleértve a spamet is.

  8. Válassza ki a hozzáadni kívánt ismerősöket, majd kattintson a gombra BARÁTOK HOZZÁADÁSA.

    Még akkor is, ha a Steam barátai olyan játékokat játszanak, mint a Fortnite, akkor nem jelennek meg ebben a listában, ha nem kapcsolták össze az Epic Games és a Steam fiókjukat. Ha nem látja őket ebben a listában, kérje meg őket, hogy kapcsolják össze a fiókjukat, vagy csak adják hozzá őket az Epic Games ismerőseihez a megjelenítési nevükön keresztül.

  9. Ismételje meg ezt a folyamatot a Facebook opcióval, ha vannak olyan Facebook-barátai, akik használják az Epic Games játékot.