Hogyan vásárolhatunk, adhatunk el és használhatunk Steam kereskedőkártyákat

A Steam kereskedési kártyák virtuális kereskedési kártyák, amelyeket ingyen kereshet, ha bizonyos játékokat játszik a Steam platformon keresztül. Minden kártya egyedi grafikát tartalmaz, amelyet a társított játék fejlesztője biztosított. Ezeket a kártyákat eladhatja a Steam közösségi piacon, eladhatja barátaival, és olyan jelvényekké varázsolhatja őket, amelyeket aztán a Steam közösségi profilján megjeleníthet.

Keressen a Steam áruházban olyan játékokat, amelyek tartalmazzák a Steam kereskedési kártyák címkét, hogy megtalálja azokat a játékokat, amelyek Steam kártyákat adhatnak Önnek. Egyes ingyenesen játszható játékok még biztosítják is őket, de csak akkor, ha pénzt költöttek játékon belüli vásárlásokra.


Mi a lényege a Steam kereskedési kártyáknak?

A Steam kereskedési kártyáknak két fő célja van. Eladhatja őket Steam Wallet készpénzért, amelyet felhasználva különféle játékon belüli termékeket vásárolhat a Steam Community Marketplace-en, és játékokat a szokásos Steam Store-ban. Ha bármelyik játékhoz teljes kártyacsomagot szerez, akkor azt is elkészítheti, hogy jutalmat kapjon.

Hogyan juthat el Steam kereskedőkártyákhoz

Van néhány módja a Steam-kártyák megszerzésének, de csak úgy lehet ingyen megszerezni, ha a Steam-en játszunk. Ha egy játék Steam Card támogatást tartalmaz, akkor csak a játékkal keresheti meg őket. Minden játéknak előre beállított számú kártyája van a teljes készletben, és a játékkal a kártyák körülbelül felét megszerezheti.

A Steam-kártyákat barátaival és idegenekkel kereskedve, a Steam közösségi piactéren megvásárolva és emlékeztető csomagokat kinyitva is megszerezheti.

A Steam-kártyák ingyenes beszerzéséhez:

  1. Nyisd ki Gőz.

  2. Vigye az egeret a felhasználóneve fölé, és kattintson jelvények.

  3. Keressen meg egy játékot, amely még mindig képes kártyákat dobni, és kattintson PLAY.

    A Steam kereskedési kártyákat tartalmazó játékok mindegyike meghatározott számú kártyát tud biztosítani. Ha egy játék már nem képes erre, akkor azt mondja, hogy nulla kártya maradt.

  4. Játszd a játékot.

    A kártyák megszerzéséhez nem kell játékot játszani. Ha elindítja a játékot, és futni hagyja, akkor addig gyűjt kártyákat, amíg nyitva marad. Akár minimalizálhatja a játékot, és bármi mást is tehet, és a játék továbbra is kártyákat keres, amíg egyik sem marad.

  5. Amikor pénzt keres, meglátja, hogy a boríték ikon a Steam ablak jobb felső sarkában zöldre vált. Kattints a zöld boríték ikonra hogy lássa, mit keresett.

  6. Kattintson a kártyára, ha többet szeretne megtudni róla.

  7. Most, hogy megvan a kártya, rákattinthat drágakövekké válnakkettyenés elad, vagy mentse el későbbre.

  8. Sok Steam játékban megtalálható a Steam Kereskedőkártya funkció, ezért folytassa a játékot, hogy még több kártyát szerezzen.


Hogyan lehet eladni Steam kereskedési kártyákat

Ha van néhány Steam kereskedési kártya a készletben, itt az ideje eldönteni, mit kezdjen velük. Eladhatja őket, kereskedhet velük, vagy későbbre is ragaszkodhat hozzájuk. A Steam kártyák értékesítésén kívül csak jelvényekké varázsolhatjuk őket, tehát ha nem érdekli ezt egy adott játék, akkor a legjobb dolog az, ha eladják őket.

A Steam-kártyák eladásával pénzt keresel, amely a Steam pénztárcádba kerül, és ezekből az összegekből új Steam-kártyákat vásárolhatsz, hogy kitöltsd a kitűzőt, vagy megtakarítson drágább vásárlásokhoz, például játékon belüli termékekhez vagy teljes játékokhoz a Steam áruházban.

Így adhatja el a Steam kártyákat:

  1. A gombra kattintva nyissa meg a Steam készletét felhasználónév > leltár.

  2. Kattintson a Steam kereskedési kártya amit el akarsz adni.

  3. Kattints elad.

  4. Adja meg a kártyához szükséges pénzösszeget, jelölje be a négyzetet, hogy jelezze, elfogadja a Steam előfizetői megállapodást, majd kattintson Oké, tedd eladásra.

  5. Kattints OK.

  6. Kattints OK.

  7. Ha e-mailt használ a Steam Guardhoz, nyissa meg az e-mailt, keressen egy e-mailt a Steam-től, és kattintson a megadott linkre.

    Ha a Steam Guard alkalmazást használja, érintse meg a ikont (három függőleges vonal) ikonra, majd koppintson a ikonra visszaigazolások.

  8. Koppintson az eladásra kínált kártya melletti négyzetre, majd koppintson a elemre A kiválasztott megerősítése.

  9. A kártyád ekkor megjelenik a Steam Marketen. Amikor eladja, e-mailt fog kapni.


Mik azok a Steam drágakövek?

Ha valaha eladott egy Steam kereskedési kártyát, vagy akár megnézte a készletét, akkor valószínűleg észrevette azt a lehetőséget, amely lehetővé teszi a Steam kártyák drágakövekké történő átalakítását.

A Steam drágakövek a 2014-ben megrendezett Steam ünnepi akció ereklyéi, de még mindig relevánsak. Az eladás során rendelkezésre álló bevételszerzési módszerek már nincsenek meg, de a kártyákat és más Steam készletelemeket drágakövekké alakíthatja.

A drágaköveknek két célja van. Ha összegyűjt 1,000 drágakövet, bepakolhatja őket egy zsákba, majd eladhatja a Steam Marketplace-en. Használhatja őket emlékeztető csomagok létrehozására is.

Mivel a drágaköveket el lehet adni, vagy emlékeztető csomagokká lehet alakítani, és egyes Steam készletelemek olyan keveset érnek, az értéktelen készletelemek drágakövekké alakítása érvényes módja annak, hogy végül további készpénzt vagy Steam Card emlékeztető csomagokat szerezzen.

A következőképpen alakíthat egy Steam-kártyát vagy bármi mást a Steam-készletből gyöngyszemekké:

  1. Nyissa meg a Steam készletét, kattintson egy kártyára vagy elemre, majd válassza ki drágakövekké válnak.

  2. Kattints OK.

    Ez a folyamat nem visszafordítható. Miután átalakított egy elemet drágakövekké, nem tudja visszaváltani.

  3. Érintse OK.

  4. Térjen vissza a készletbe, és további elemeket alakítson drágakövekké. Célszerű a Steam közösségi piacon nagyon kevés értékű elemeket konvertálni, különösen, ha sok van belőlük.


Melyek a Steam kereskedési kártya emlékeztető csomagok?

A Steam Trading Card emlékeztető csomagok nagyon hasonlítanak azokhoz, amelyeket a fizikai kereskedési kártyajátékoknál láthattál. Mindegyik három kártyát tartalmaz egy adott játékból, és nem tudja megmondani, melyik kártya, amíg meg nem kapja.

Amikor összegyűjti az összes rendelkezésre álló kártyát egy játékból, jogosult lesz arra, hogy az adott játékból kiegészítő csomagokat szerezzen. A jogosultság fenntartása érdekében hetente legalább egyszer be kell jelentkeznie a Steam szolgáltatásba.

Amint szintet emel a Steam profilodon, nő az esélyed az emlékeztető csomagok megszerzésére is, ami ösztönzi a több kártya megszerzését, több kitűző készítését és a profilod szintjének emelését.

Az emlékeztető csomagokat el lehet adni nyitással vagy anélkül. A normál kártyák mellett egy emlékeztető csomag kinyitása apró eséllyel fedi fel egy ritka fóliakártyát. A fóliakártyákkal fóliajelvényeket lehet készíteni, amelyek egyedi műalkotásokkal rendelkeznek.

Ha kitűzőt szeretne kitölteni, akkor jó ötlet az adott játékhoz kiegészítő csomag megnyitása. Egyébként bontatlanul eladni általában jobb ötlet.

A Steam Card emlékeztető csomag használatának módja:

  1. Nyissa meg a készletet, kattintson egy emlékeztető csomagra, majd kattintson a gombra kicsomagol.

    Ez a folyamat nem visszafordítható. Amikor kicsomagol egy emlékeztető csomagot, kereskedési kártyákat kap, és az emlékeztető csomag eltűnik. Ha az emlékeztető csomag értéke valószínűleg magasabb, mint a kártyák, és nem érdekli a társított jelvény elkészítése, fontolja meg az emlékeztető csomag eladását a kicsomagolás helyett.

  2. Animáció fog lejátszani, majd megnézheti azokat a kártyákat, amelyek a kiegészítő csomagban voltak.

  3. Megnyithat további emlékeztető csomagokat, ha visszatér a készletéhez, vagy használja a jelvény előrehaladásának megtekintése gombra kattintva közvetlenül a profiljához tartozó jelvényhez juthat.

Mik azok a Steam jelvények?

A Steam Badges olyan kozmetikai cikk, amelyet megjeleníthet a Steam profilján. Alapértelmezés szerint a profilod a négy legutóbb elkészült jelvényt jeleníti meg, de bármelyiket jól kiemelheted.

A legtöbb jelvényt úgy szerezheti meg, hogy összeszereli a Steam Kereskedelmi Kártyák teljes készletét, de kaphat jelvényeket a Steam értékesítési eseményeken való részvétellel és olyan mérföldkövek ütésével is, mint például a Steam adott számának birtoklása.

A Steam Badges elsődleges célja, hogy minden alkalommal, amikor megszerez egyet, tapasztalati pontokat is kap. Ezeket a tapasztalati pontokat használjuk a Steam-profilod szintjének emelésére. A profil szintjének növekedésével egyre több Steam ismerősöd lehet, további tartalmi blokkokat adhatsz a profilodhoz és még sok minden mást.

Íme, hogyan lehet Steam jelvényt megszerezni kézművességgel:

  1. A felhasználónevedre kattintva nyissa meg a Steam profilját, majd kattintson a gombra jelvények.

  2. Keresse meg a kitölteni kívánt jelvényt, és kattintson rá.

  3. Ez az oldal számos módot kínál a hiányzó kártyák megszerzésére.

    Kattintson az ismerős neve alatt található kereskedés gombra (nyilak ikonra), hogy kereskedési kérelmet küldhessen nekik, vagy kattintson a gombra keresse fel a fórumot idegennel kereskedni.

    A jelvény kitöltésének leggyorsabb módja a kattintás Vásároljon megmaradt kártyákat a piacon.

  4. Kattints megrendelés.

    A Steam automatikusan meghatározza az egyes kártyák optimális vásárlási árát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azonnal megvásárolhatja azokat. Ha kevesebbet akar fizetni, és várja meg, amíg a vásárlások végbemennek, akkor az egyes kártyák vételárát egyedileg állíthatja be.

  5. Térjen vissza profilja jelvények szakaszához, majd kattintson a gombra Kész.

  6. Kattints Kézműves jelvény.

    Ez a folyamat nem visszafordítható. A jelvény elkészítésekor a kártyák eltűnnek. Bármikor megtekintheti a kártya képét, ha ellátogat a jelvény oldalára, de az egyes kártyákat már nem tudja eladni.

  7. Animáció játszik, majd a Steam megmutatja a kézműves eredményeit. Általában kapsz néhány tapasztalati pontot a profilod szintjének emeléséhez, valamint különféle profil háttérképeket és Steam Chat hangulatjeleket.

  8. Készíthet további jelvényeket, hogy még magasabb szintre emelje profilját, és olyan jutalmakat nyerhet, mint egy nagyobb barátok listája és több modul a profiloldalán.