Hogyan hozzunk létre Skype-fiókot Windows rendszeren

A Skype a Microsoft ingyenes alkalmazása, amely lehetővé teszi az alkalmazáson belüli hívások kezdeményezését, normál telefonok hívását, szöveges üzenetek küldését, videokonferenciák folytatását és még sok minden mást. Maga az alkalmazás ingyenesen letölthető és használható, bár a mellékelt szolgáltatások némelyike, például a szokásos telefonok Skype-alkalmazásból történő hívása, fizetést igényel.

Előfizetések állnak rendelkezésre, amelyek korlátlan hívást biztosítanak havi díj ellenében. A Skype szolgáltatásainak használatához azonban Skype-fiókra van szükség. Így hozhat létre egyet.

A Windows mellett a Skype-ot MacOS, Android, iOS, Linux és sok más eszközön is használhatja.


Ellenőrizze a rendszerkövetelményeket

A Skype for Windows nagyon engedékeny rendszerkövetelményekkel rendelkezik, de még mindig fontos megbizonyosodni arról, hogy rendszere megfelel-e vagy meghaladja-e azokat, mielőtt időt szánna az alkalmazás letöltésére és telepítésére. Ezek a minimális rendszerkövetelmények, bár a Skype jobban fog futtatni, több RAM-mal és gyorsabb processzorral.

  • Windows 7 vagy újabb
  • Legalább 1 GHz-es processzor
  • Legalább 512 MB RAM
  • DirectX v9.0 vagy újabb

Töltse le és telepítse a Skype for Windows alkalmazást

A Skype egy ingyenes alkalmazás, amelyet a Microsoft biztosít, ezért le kell töltenie közvetlenül a hivatalos Skype webhelyről. Az alkalmazás letöltése és telepítése díjtalan, bár egyes funkciók, például a telefonhívások kezdeményezése, járulékos költségekkel járnak.

Az alábbiak szerint töltheti le a Skype for Windows rendszert, és indíthatja el a telepítési folyamatot:

  1. Az Ön által választott webböngészővel navigáljon a hivatalos Skype letöltési webhelyre.

  2. Kattints Töltse le a Skype for Windows rendszert.

  3. Válassza ki a Skype telepítőjének letöltési helyét, majd kattintson a gombra Megtakarítás.

  4. Amikor a letöltés befejeződött, kattintson duplán a fájlra a Skype telepítés.

    Ebben a példában a Chrome böngészőt használjuk, így egyszerűen rákattinthatunk Skype-xxxxexe a bal alsó sarokban. Egyes böngészőkben meg kell nyitni egy letöltési menüt, vagy el kell navigálnia a böngészőhöz Letöltések
    mappát a Windows Intézőben a Skype telepítő megkereséséhez.

  5. A Skype telepítés megnyílik. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, vagy folytassa a következő szakasszal részletes útmutatásért.


A Skype telepítése és Skype-fiók létrehozása a Windows rendszeren

Miután letöltötte a Skype telepítőt, készen áll az alkalmazás telepítésére, a fiók létrehozására és a hívás indítására. Ha szünetet tartott az előző szakasz és ez között, akkor először meg kell nyitnia a letöltések mappát, és az indításához kattintson duplán a Skype telepítőre. Ezt követően folytathatja a telepítési folyamatot.

  1. Kattints felszerel.

  2. Ezt követően kattintson Gyerünk majd kattintson az OK gombra Jelentkezzen be, vagy hozzon létre.

  3. Kattints Csinálni egyet!

    Van már Microsoft-fiókja? Ha mégis, akkor ezzel a lépéssel bejelentkezhet a Skype-ba. Csak akkor kell teljesen új fiókot létrehozni a Skype-hoz, ha nem akarja.

  4. Írja be telefonszámát, vagy kattintson használja inkább az e-mailjét e-mail cím megadásához, majd kattintson a gombra Következő.

  5. Írja be a fiókjához tartozó jelszót, majd kattintson a gombra Következő.

  6. Írja be az utó- és vezetéknevét, majd kattintson Következő.

  7. Válassza ki az országot vagy régiót, írja be a születési dátumot, majd kattintson Következő.

  8. Ellenőrizze az e-mailben a megerősítő kódot, írja be, majd kattintson a gombra Következő.

    Kattintson az pipa eltávolításához, ha nem szeretne promóciós e-maileket kapni a Microsofttól.

  9. Írja be a CAPTCHA karaktereket, majd kattintson Következő.

  10. Kattints Fénykép feltöltése és válasszon profilképet a számítógépéről, vagy egyszerűen kattintson folytatódik ha nem akar profilképet.

  11. A Skype-fiókja fel van állítva és használatra kész. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a készülék működőképes-e, vagy folytassa a következő szakasszal részletes útmutatásért.


Állítsa be a mikrofont, a hangszórókat és a webkamerát a Skype telepítése során

Mielőtt a Skype-ot használhatja hívások kezdeményezésére és fogadására, meg kell győződnie arról, hogy a mikrofon, a hangszórók és a webkamera működik. A kezdeti konfigurálás a telepítési folyamat során elérhető, de átugorhatja, ha csak fiókját szeretné gyorsan beállítani.

Ha szünetet tartott az előző és ez a szakasz között, akkor a hárompontos menüre kattintva, majd a választással érheti el ezeket a beállításokat beállítások > Audio & Video.

  1. Ellenőrizze, hogy működnek-e a hangszórók és a mikrofon, majd kattintson a gombra folytatódik.

    Beszéljen normálisan a mikrofon ellenőrzéséhez. Ha működik, akkor a kék pontok világítani fognak. Kattintson a gombra Audio teszt hogy ellenőrizze a hangszórókat vagy a fejhallgatót. A hívás teszteléséhez kattintson a gombra Ingyenes teszthívás kezdeményezése. Mindezeket később bármikor ellenőrizheti a Skype alkalmazásban.

  2. Ellenőrizze, hogy működik-e a videó, majd kattintson a gombra folytatódik.

    Ha nincs csatlakoztatva egy webkamera, akkor egyszerűen kattintson folytatódik.

  3. Kattints OK.

  4. Skype-fiókja be van állítva és használatra kész. A jövőbeni Skype megnyitásához írja be a Skype nevet a Windows keresősávba, és kattintson a Skype alkalmazásra.


Névjegyek keresése és hozzáadása a Skype-on Windows rendszeren

Mielőtt hívásokat és csevegéseket küldhet és fogadhat a Skype-on, hozzá kell adnia névjegyeket. Ha a fiók létrehozásakor a valódi nevét és telefonszámát használta, névjegyei kereséssel is megtalálhatják.

Így adhat hozzá egy névjegyet a Skype-on Windows rendszeren:

  1. Indítsa el a Skype alkalmazást, ha még nem fut.

  2. Kattints Kapcsolatok az ablak bal felső sarkában.

  3. Kattints Új kapcsolat.

  4. Írja be a partner Skype-felhasználónevét, telefonszámát, e-mail címét vagy valódi nevét a Keressen embereket mező.

  5. Ha látja a keresett személyt, kattintson a gombra hozzáad.

  6. A személy megjelenik a névjegyek listájában.

Egyéb módok emberek felvételére a Skype-ban Windows rendszeren

A keresési funkció a legjobb módszer új kapcsolatok felvételére a Skype-ban, de nem működik, ha a kapcsolattartójának még nincs fiókja a Skype-on. Ha ez a helyzet, akkor kattintson Meghívás a Skype-ra e-mailt vagy SMS-t küldhet a kapcsolattartójának, hogy Skype-fiókot hozzanak létre. Ha mégis, akkor felveheti őket névjegyként.

Telefonszámot menthet közvetlenül a Skype névjegyeire is. Ez lehetővé teszi, hogy Skype-on keresztül hívja ezt a számot, de nem küldhet nekik üzeneteket, videocsevegést vagy más Skype-funkciókat, mivel ez csak egy telefonszám.

Egyéb fontos Skype-beállítások

Most már készen áll a hívásra és a csevegésre, de van még néhány fontos Skype-funkció és opció, amelyekkel tisztában kell lennie. A Skype-fiókját bármikor törölheti, ha úgy érzi, hogy már nincs rá szüksége.

Itt vannak a Skype legfontosabb szolgáltatásai, amelyekhez hozzáférhet most, miután létrehozta fiókját:

  • Hívás: Ingyenes Skype-Skype hívásokat kezdeményezhet a Skype alkalmazás segítségével a világ bármely pontján. Az ilyen típusú ingyenes hívásokhoz Önnek és annak a személynek, akinek hívja, Skype-fiókkal és Skype alkalmazással kell rendelkeznie. Nem számít, hogy az alkalmazás Windows, Mac vagy mobil eszközön van-e. Mindegyik kompatibilis.
  • SkypeOut: A Skype alkalmazás segítségével díj ellenében hívásokat kezdeményezhet bármely telefonszámra, bárhol a világon. Vannak díjak, amelyek ehhez társulnak, de annak, akinek felhívja, nem kell Skype, csak telefon.
  • Video chat: Ingyenesen részt vehet videohívásokban webkamerája segítségével. Azoknak a személyeknek, akiket hívnak, Skype-fiókkal és Skype alkalmazással kell rendelkezniük. Mind az egy az egyben, mind a csoportos videohívások elérhetők.
  • Üzenetek: A Skype segítségével szöveges üzeneteket, azonnali üzeneteket küldhet a Skype alkalmazásban, és csevegőszobákat hozhat létre több Skype felhasználó számára szórakoztató vagy üzleti célokra.
  • megosztása: A Skype segítségével fényképeket, videókat és mindenféle egyéb fájlt küldhet és fogadhat.