Hogyan hozzunk létre egy Myspace-profilt

A Myspace (korábban MySpace) számos funkcióval rendelkezik, de itt mindent meg kell tudnia a Myspace profil beállításához és barátok hozzáadásához.


Bejelentkezés vagy regisztráció

A Myspace-fiók beállításához először regisztráljon a Myspace-re. Számítógépén lépjen a myspace.com webhelyre, és kattintson a gombra Regisztrálj.

A rendszer kéri, hogy regisztráljon Facebook-fiókjával, Twitter-fiókjával vagy e-mail címével.


Töltsön fel egy profilképet

A regisztrációt követően felkérést kap egy profilkép feltöltésére.

Ban,-ben Profilképed párbeszédpanelen kattintson a gombra Feltöltés fénykép böngészése és feltöltése a számítógépéről. Vagy kattintson Háló fényképet készíteni a webkamerájával és feltölteni profilképként.

A profilkép hozzáadásának alternatív módja az egérmutató a profilok ikonra a képernyő bal felső sarkában, majd válassza a lehetőséget Profil kép a legördülő menüben.

A párbeszédpanelen kattintson a gombra Következő (a kék nyílban lévő fehér nyíl) a telepítési folyamat következő lépéséhez.


Töltsön fel borítóképet

Ban,-ben Címlapképed párbeszédpanelen kattintson a Myspace által biztosított képre, amelyet borítóképként szeretne beállítani, vagy válassza ki Töltsd fel a saját képemet fénykép feltöltése a PC-ről. Kattintson is Háló fényképet készíteni a webkamerájával és feltölteni borítóképként.

A borítókép hozzáadásának alternatív módja az egérmutató a profilok fotót a képernyő bal felső sarkában, majd kattintson a gombra Borítókép a legördülő menüben.

A párbeszédpanelen kattintson a gombra Következő (a kék nyílban lévő fehér nyíl) a telepítési folyamat következő lépéséhez.


Profiladatok hozzáadása

Ha további részletek vagy ismerősök hozzáadása előtt le akarja állítani a profil beállítását, kattintson a gombra befejez a párbeszédpanelen. Ellenkező esetben kattintson a gombra Profil szerkesztése a képernyő jobb felső sarkában adhatja meg életrajzát, tartózkodási helyét, Top 8 ismerősét és még sok mást.

A bal oldali menü ablaktáblán is kattinthat Emberek > Barát meghívása meghívót küldeni barátainak, hogy csatlakozzanak a Myspace-hez.

Hozzáférési beállítások

További beállítások eléréséhez kattintson a gombra beállítások fogaskerék a képernyő bal alsó sarkában. Ott:

  • Módosítsa a fiók adatait.
  • Módosítsa az adatvédelmi beállításokat.
  • Küldjön meghívót ismerőseinek, hogy csatlakozzanak a Myspace-hez.
  • Állítsa be a Myspace alkalmazást, hogy megossza tartalmát más közösségi média platformokon.
  • Kijelentkezés.