Hogyan lehet elérni, hogy a Gmail automatikusan nyissa meg a következő üzenetet

Ha beszélgetést folytat a Gmailben, és törli vagy archiválja, visszatér az üzenetek fő listájához. Ha azonban azt szeretné, hogy a Gmail automatikusan a következő újabb vagy régebbi üzenetre vigye, módosíthatja a beállítást.

Az e-mail törlése után azonnal elérheti a Gmailt, és automatikusan átvisz a következő új vagy régi üzenetre, hogy gyorsabban és hatékonyabban tudjon dolgozni.

Az automatikus továbblépés engedélyezése és konfigurálása a Gmailben

Be kell állítania néhány beállítást a Gmailben, hogy az Auto-Advance pontosan úgy működjön, ahogyan szeretné. Itt van, hogyan.

  1. Kattintson az beállítások a Gmail Beérkező levelek mappájában

  2. Kattints beállítások a megjelenő menüben.

  3. Kattintson az Részletes cím.

  4. Görgessen le a gombbal Automatikus haladás területre, és kattintson a mellette lévő körre engedélyezése.

  5. Most kattintson a általános címsorral térjen vissza a Gmail-fiók általános beállításaihoz.

  6. Görgessen le a gombbal Automatikus haladás cím.

    Ha nem látja a fejlécet, görgessen az aljára, és kattintson változtatások mentése, majd térjen vissza az Általános beállításokhoz (kattintson a gombra fogaskerek ikonválassza beállítások, Majd kattintson a általános).

  7. Három lehetőséged van:

    • Ugrás a következő (újabb) beszélgetésre: Ha töröl vagy archivál egy e-mailt, a következő legújabb szálra lép.
    • Ugrás az előző (régebbi) beszélgetésre: Az újabb üzenet megjelenése helyett a következő legkorábbi szálat látja.
    • Menj vissza a szállistához: Visszatér a beérkező levelek mappába. Ez gyakorlatilag megegyezik az automatikus továbblépés kikapcsolásával.

  8. Kattintson a kívánt lehetőségre, majd görgessen az oldal aljára, majd kattintson a gombra változtatások mentése.

  9. Az automatikus továbblépés be van kapcsolva és használatra kész.