Hogyan lehet elérni a rejtett Nintendo Switch böngészőt

A Nintendo Switch-ről hiányzik egy olyan funkció, amely sok elektronikus eszközön megtalálható: a webböngésző. A NetFront Browser NX-t használja, hasonlóan a Nintendo 3DS XL-hez, de kissé rejtett. Fő célja, hogy a konzolt Wi-Fi hotspotokhoz csatlakoztassa. Így találhatja meg és használhatja.

Az ebben az útmutatóban szereplő utasításoknak mind az eredeti Nintendo Switch, mind a Switch Lite esetében működniük kell.


Hogyan lehet elérni a Nintendo Switch webböngészőt

A Switch titkos webböngészője egyszerű. Nem ez a legjobb mobil böngészési élmény; egy okostelefon sokkal jobban elvégzi a munkát. De ha meg akarja nézni, kövesse az alábbi utasításokat:

  1. választ Rendszerbeállítások a Nintendo Switch műszerfaláról.

  2. választ Internet > Internet Settings.

  3. Válassza ki a jelenlegi Wi-Fi kapcsolatot az információs oldal eléréséhez, majd válassza a lehetőséget Beállítások módosítása.

  4. Görgessen lefelé, és válassza ki DNS beállítások.

  5. Változtasd meg a DNS-beállítások ból ből Automatikus nak nek Kézikönyv.

  6. Állítsa az Elsődleges DNS értéket 045.055.142.122.

  7. választ Megtakarítás csatlakozni a SwitchBru DNS oldalához. Várjon nagyjából nyolc másodpercet, amíg átirányítja a Google-hoz.

    Ha nyolc másodperc múlva nem történik semmi, válassza a lehetőséget Hírek a kapcsoló irányítópultjáról, majd válassza a lehetőséget Csatornák keresése.


Miért működik ez a Nintendo Switch böngésző megoldás?

Ezzel a módszerrel beállít egy DNS-proxyt, amely arra készteti a Nintendo Switchet, hogy azt gondolja, nyilvános Wi-Fi hozzáférési pontra van szüksége az internethez való csatlakozáshoz. A SwitchBru DNS szolgál proxyként, lehetővé téve a bejelentkezési adatok megkerülését a nyilvános Wi-Fi eléréséhez.

Annak ellenére, hogy a böngésző működik, nem minden weboldal tölthető be a szokásos módon. Előfordulhat, hogy a videókat tartalmazó oldalak nem töltődnek be, és egyesek egyszerűen megjeleníthetik az "oldal nem jeleníthető meg" hibát. A legmegbízhatóbb dolog ezzel a webböngészővel a Google keresés elérése.


Hogyan lehet leválasztani a kapcsolót az internetes böngészőről

Ha végzett a Switch böngészőjével, nyomja meg a gombot Hát gombot a Nintendo Switch-en, amíg el nem éri a DNS-beállításokat oldalt. Innen módosítsa a DNS-beállítást a -ról Kézikönyv nak nek Automatikus.