Hogyan lehet nyomon követni egy iPhone készüléket egy Android telefonról

A Find My iPhone nagyszerű eszköz hiányzó iOS-eszközök felkutatásához. Segít egy másik Apple termék beszerzésében, de ha még nem rendelkezik iOS vagy Mac számítógéppel, használjon Android eszközt. Mielőtt megtalálna egy iPhone-t Android-on, idő előtt engedélyeznie kell a megfelelő beállításokat. Itt van négy módszer az iPhone nyomon követésére bármilyen Android-eszközzel.

A Find my iPhone beállításakor engedélyezze a Küldje el az utolsó helyet választási lehetőség. Ez biztosítja, hogy az akkumulátor lemerülése esetén meg lehessen határozni a helyet.

Ezek a lépések az összes jelenleg támogatott iPhone-on és minden olyan Android-eszközön működnek, amelyek képesek futtatni az alább említett alkalmazásokat.


Hogyan lehet nyomon követni egy iPhone-t egy Android böngészővel

Kövesse ezeket az utasításokat, hogy bármelyik Android böngészőalkalmazással megtalálja a hiányzó iPhone-t.

Nem Android-eszközön futtassa a böngészőt inkognitómódban. Így egyetlen személyes adata sem kerül tárolásra.

  1. Bejelentkezni iCloud.com az Ön Apple ID-jével.

  2. A menüből válassza a lehetőséget Keressen iPhone-t.

  3. Válassza ki a megtalálni kívánt eszközt.

  4. A hiányzó eszköz megkereséséhez vagy vezérléséhez válassza a három lehetőség egyikét:

    • Hang lejátszása hogy hangjelzéssel megtalálja az eszközt.
    • engedélyezése Elveszett mód hogy megakadályozzák a betolakodókat az eszköz feltörésében.
    • IPhone / iPad törlése hogy távolról törölje az eszköz adatait.

  5. Ha a böngésző inkognitómódban van, jelentkezzen ki az összes fiókból, és ha befejezte, zárja be az inkognitóböngészőt.


Hogyan lehet nyomon követni egy iPhone helyét a Google Maps segítségével

A Google Maps segítségével nyomon követheti iPhone-ját, de a siker nem garantált. Egy meghatározott beállítást engedélyezni kell az iPhone-on, mielőtt eltűnik.

Ahhoz, hogy ez a módszer működjön, a Google Térképet telepíteni kell az iPhone készülékre, és engedélyezni kell a helyhozzáférést. A Google Maps alkalmazásban koppintson a profilképére a tetején, majd válassza a lehetőséget beállítások. Koppintson a Személyes tartalom majd ellenőrizze, hogy a helykövetés engedélyezve van-e mindkét Helymeghatározás és Helyelőzmények beállítások képernyők.

  1. Ha a hiányzó eszközön engedélyezve van a Google Maps helyhozzáférése, nyisson meg egy böngészőt az Android-eszközön, és jelentkezzen be az idővonalára.

  2. Válassza ki a telefon eltűnésének dátumát, és tekintse át az utazási útvonalakat és a meglátogatott helyeket. Ha ezen a napon fényképeket készített, a képek megjelennek az idővonalon, és jelzik, hogy hol voltál utoljára a készülékkel.


Hogyan lehet nyomon követni egy iPhone-t GPS-követő alkalmazással

A GPS nyomkövető alkalmazás használata szintén jó eszköz az elveszett vagy ellopott iPhone felkutatásához. Az alkalmazást azonban a telefon eltűnése előtt telepíteni kell.

A biztonság érdekében használjon GPS-nyomkövető alkalmazást, amely kompatibilis mind az iOS, mind az Android rendszerrel, például a Life 360-at. Kérje meg, hogy egy androidos eszközt használó barátja telepítse ugyanazt az alkalmazást, és a telefonján lévő alkalmazással keresse meg a telefonját, ha elveszett, vagy jelentkezzen be. egy Android-eszköz inkognitó böngészőjéből a Life360-fiókjába a telefon nyomon követése érdekében.

Más nyomkövető alkalmazások is hasonló módon működnek.