Hogyan lehet megtalálni a rejtett Facebook-üzeneteket

Az egyik módja annak, hogy a Facebook megvédi az adatait, az, hogy két külön postaládát hoz létre az üzenetek számára. Az egyik a barátok és a nem barátok rendszeres üzeneteire vonatkozik, amelyek üzeneteket küldenek a kapcsolódáshoz. A második beérkező levelek hasonlóak a spam mappához. Rejtett Facebook üzeneteket tartalmaz nem barátoktól, a közösségi média platform úgy véli, hogy nem tudod.

A Facebook nem törli ezeket az üzeneteket. Nem küld figyelmeztetést arról, hogy új üzenetek vannak a rejtett postaládában, ezért rendszeresen ellenőrizze. Az asztali számítógépen és az Android és iOS rendszerű Facebook Messenger alkalmazáson keresztül ezt teheti meg.

Ha a Facebook úgy gondolja, hogy ismer valakit a jelenlegi ismerőseivel való kapcsolatok alapján, akkor új kérelmet küld e személytől üzenetkérésként. Ha nincs bizonyíték arra, hogy ismeri a feladót, a Facebook elküldi őket a spam postaládájába.


A rejtett Facebook-üzenetek elérése az Asztalról

A rejtett üzenetek ellenőrzésének leggyorsabb módja a Facebookon az asztalon az, ha megnyitja a böngészőben az Üzenetkérések és a Szűrt üzenetek hivatkozásokat.

Az alábbi lépésekkel ellenőrizheti ezeket a rejtett üzeneteket a Facebook asztali verzióján is.

  1. Nyissa meg a Facebook-ot, és válassza ki a lehetőséget hírnök ikonra a Facebook jobb felső sarkában.

  2. választ Opciók amely három pontnak tűnik a Messenger menü tetején.

  3. választ Üzenetkérések a menüben.

  4. Az üzenetek listájából válassza ki az üzenetet, és válassza az egyiket Válasz a beszélgetés megnyitásához, vagy töröl a kérelem eltávolításához.

  5. választ Lásd az összeset a Messengerben hogy ellenőrizze a spam üzeneteket.

  6. Válasszon Lásd: Spam a bal oldali ablaktáblán. A spam üzenetek megjelennek a fő ablakban.


Rejtett Facebook-üzenetek megtekintése a Messenger alkalmazással Androidon

  1. Nyissa meg a Messenger alkalmazást androidos telefonján, és koppintson az emberek ikonra a képernyő alján. 

  2. Koppintson a profilképére a Csevegések ablak bal felső sarkában.

  3. választ Üzenetkérések.

  4. választ Lehet, hogy tudod üzenet kérések és Levélszemét spamként megjelölt üzenetek megtekintéséhez. Válassza a következő elem elfogadását vagy törlését

Rejtett Facebook-üzenetek megtekintése, ha be van kapcsolva a Messenger


iOS

  1. Nyissa meg a Messenger alkalmazást a telefonján, és érintse meg a ikont Emberek ikonra a képernyő alján.

  2. Érintse meg a Beszélgetés ikont a jobb felső sarokban egy új oldal megnyitásához, amely megjeleníti a kéréseket.

  3. Érintse meg az egyes üzeneteket, és érintse meg a elemet Fogadd el az a beszélgetés megnyitásához vagy Elutasítása a kérelem eltávolításához.

Facebook üzenetkérések és közösségi szabványok

A Facebook betartatja a zaklatásra, a zaklatásra, a fenyegetésre, valamint a szexuális erőszakra vagy a kizsákmányolásra vonatkozó közösségi szabványokat. Ha úgy érzi, hogy olyan üzenetet kapott, amely sérti ezeket a szabványokat, jelentheti az üzenetet a Facebooknak. Titkos üzenet bejelentése visszafejti a titkosított üzenetet, így a Facebook Súgó csapata felülvizsgálhatja az üzenetet.

Amikor ez megtörténik, a Facebook nem mondja el annak a személynek, aki megkezdte a titkos beszélgetést. Ha titkos beszélgetésről számol be, a beszélgetés legutóbbi üzeneteit visszafejtik és biztonságosan elküldik a profilodból a Facebook-hoz felülvizsgálatra. Arra is lehetősége van, hogy megakadályozza, hogy bárki üzeneteket küldjön Önnek a Messengeren. Blokkolhatja őket a Facebookon is.