Hogyan lehet megtalálni a rejtett repülési szimulátort a Google Earth programban

A Google Earth 4.2 egy remek húsvéti tojással érkezett: rejtett repülési szimulátor. Repülhet virtuális repülőgépével több repülőtérről, vagy bárhonnan elindíthatja a levegőt. A szolgáltatás annyira népszerű volt, hogy beépítették a Google Earth és a Google Earth Pro standard funkciójába. Nincs szükség feloldásra.

A grafika valósághű, és a kezelőszervek elég érzékenyek ahhoz, hogy úgy érezzék, sok a keze. Ha lezuhan a repülőgépe, a Google Earth megkérdezi, hogy ki akar-e lépni a Repülésszimulátorból, vagy folytatja-e a járatot.

Lásd a Google utasításait a virtuális sík használatához. Külön irányok vannak, ha joystickot használ egérrel és billentyűzettel szemben.

A Repülésszimulátor használatához a Google Earth programban a Google Earth vagy a Google Earth Pro (mindkettő ingyenes) telepítve kell lennie a számítógépén. Nem működik a Google Earth online verziójával.


Hogyan szerezhetem meg a Google Earth repülési szimulátort

1: 31

A Google Earth telepítése után kövesse az alábbi utasításokat a Repülésszimulátor aktiválásához:

  1. Ha nyitva van a Google Earth, nyissa meg a Eszközök > Lépjen be a Repülésszimulátorba menü tétel. Az Ctrl + Alt + A (Windows rendszerben) és Command + Option + A (Mac-en) a billentyűparancsok is működnek.

  2. Válasszon az F-16 és az SR22 sík közül. Mindkettőt meglehetősen egyszerű repülni, ha megszokja a kezelőszerveket, de az SR22 ajánlott kezdőknek, az F-16 pedig gyakorlott pilótáknak ajánlott. Ha úgy dönt, hogy repülőgépet vált, akkor először ki kell lépnie a repülési szimulátorból.

  3. Válasszon kiindulási helyet a következő részben. Választhat egyet a repülőterek listájáról, vagy kiválaszthatja az aktuális tartózkodási helyet. Ha korábban használta a repülési szimulátort, akkor ott is elkezdheti, ahol utoljára befejezte a repülési szimulátor munkamenetét.

  4. Ha kompatibilis joystick van csatlakoztatva a számítógépéhez, válassza a lehetőséget Joystick engedélyezve a billentyűzet vagy az egér helyett a joystick használatával irányíthatja a repülést.

  5. Miután kiválasztotta a beállításokat, nyomja meg a gombot Indítsa el a járatot a jobb alsó sarokban.


A Heads-Up kijelző használata

Repülés közben mindent figyelemmel kísérhet a képernyőn megjelenő heads-up kijelzőn.

Használja az aktuális sebesség csomókban való megtekintését, a repülőgép irányát, az emelkedési vagy süllyedési sebességet láb / percben, valamint számos egyéb beállítást, amelyek a fojtószelephez, a kormányhoz, a csűrőhöz, a lifthez, a hangmagassághoz, a magassághoz, a fedélhez és a hajtóműhöz kapcsolódnak. mutatók.

Hogyan lehet kilépni a Flight Simulator-ból

Amikor végzett a repüléssel, kétféleképpen léphet ki a repülésszimulátorból:

  1. választ Lépjen ki a repülési szimulátorból a képernyő jobb felső sarkában.

  2. Használja a billentyűparancsokat, Ctrl + Alt + A (Windows rendszerben) vagy Command + Option + A (Mac-en). Kiválaszthatja a Esc kulcs.


A Google Earth régebbi verzióihoz

Ezek a lépések a Google Earth 4.2-re vonatkoznak. A menü nem ugyanaz, mint az újabb verzióknál:

  1. Menj a Elrepülni doboz a bal felső sarokban.

  2. típus Lilienthal a Flight Simulator megnyitásához. Ha a németországi Lilienthalba irányítanak, az azt jelenti, hogy már elindította a Flight Simulator alkalmazást. Ebben az esetben innen indíthatja el Eszközök > Lépjen be a Repülésszimulátorba.

  3. Válasszon repülőt és repülőteret a megfelelő legördülő menükből.

  4. Indítsa el a Repülésszimulátort a Indítsa el a járatot gombot.

A Google Earth meghódítja az űrt

Miután elsajátította a repülőgép pilóta irányításához szükséges készségeket a világ bármely pontján, érdemes hátradőlnie és élvezni a Google Earth Pro virtuális űrhajós programot, és ellátogatni a Marsra a Google Earth programban. (Google Earth Pro 5 vagy újabb verzió szükséges.)