Hogyan lehet megtalálni a Sims regisztrációs kódot

Nem találja a The Sims 3 vagy Sims 4 regisztrációs kódját? A játék telepítéséhez szükséges termékkulcs megszerzésének néhány módja van.

A cikkben szereplő információk a The Sims összes játékára és bővítőcsomagjára vonatkoznak Windows és Mac számára.


Hogyan lehet megtalálni a Sims regisztrációs kódot

A The Sims for PC minden példányához regisztrációs kulcs tartozik. Ha elvesztette a játék esetét, akkor van néhány lehetőség, ha korábban telepítette a játékot:

  1. Ha regisztrálta a játékot a The Sims weboldalon, ellenőrizheti profiljában a regisztrált kulcsokat.

  2. Töltsön le egy ingyenes termékkulcskeresőt, vagy használjon kereskedelmi kulcskeresőt, ha az ingyenes nem működik. Ezeknek a programoknak a többsége lehetővé teszi a kulcs másolását vagy exportálását, így máshol is elmentheti, ha valaha is szüksége lesz rá a jövőben.

    Míg online megtalálhatja a Sims 3 regisztrációs kódgenerátorokat és más keygen programokat, az ilyen webhelyek termékkulcsainak használata törvénytelen.

  3. A Windows felhasználói megnyithatják a Windows rendszerleíró adatbázist a kód megkereséséhez. A The Sims esetében keresse meg a HKEY_LOCAL_MACHINE Software Electronic Arts Maxis The Sims ergc oldalt. Más címek esetén cserélje ki a "The Sims" beállításkulcsot egy másik címre, például "The Sims Livin 'Large" vagy "The Sims House Party". A jobb oldalon keressen egy úgynevezett értéket alapértelmezett és kattintson duplán a regisztrációs kulcs megjelenítéséhez.

    Ne végezzen szükségtelen módosításokat a Windows rendszerleíró adatbázisában, mert az károsíthatja a számítógépet.

  4. A Mac felhasználók a regisztrációs kulcsukat a Mac terminálon keresztül találhatják meg (a következő címen érhető el: Kereső > Utilities > terminál). Például a The Sim 3 kulcsának megtalálásához írja be a következő parancsot:

    macska könyvtár / Beállítások / A Sims 3 Beállítások / rendszer.r

  5. Ha az Origin játékplatformot használja, menjen bele Saját játék könyvtár és kattintson a jobb gombbal a Sims játék ikonjára. Választ A játék részleteinek megjelenítése hogy megtalálja a kódot a Termékkód szakasz.

  6. Ha minden egyéb nem sikerül, forduljon az Electronic Arts-hoz vagy a kereskedőhöz, aki eladta a játékot a termékkulcs cseréjéről.


Tippek a termékkulcsok és a sorozatszámok tárolásához

Miután megtalálta a termékkulcsot, erősen ajánlott tárolni valahol biztonságos helyen, hátha még egyszer szüksége lenne rá. Íme néhány tipp:

  • Küldjön egy e-mailt magának a kulccsal.
  • Írja be a kulcsot közvetlenül a CD-re.
  • Írja be a kézikönyvbe.
  • Tárolja jelszókezelőben.
  • Mentse el szöveges fájlba a számítógépére vagy egy flash meghajtóra.
  • Mentse el jegyzetfüzet alkalmazásba a telefonján vagy a számítógépén.